Pizzauunit

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Pizzauuni on tämän hetken ehdoton hitti!

Tavallisessa sähköuunissa valmistettu pizza ei tee oikeutta aidolle italialaiselle pizzalle. Pizzauunissa valmistat rapeareunaiset ravintolatason pizzat omalla pihalla tai vaikkapa kesämökillä. 

Tarjoamme kaikille pizzauuneille ilmaisen toimituksen!

Pizzauunit

Mamma mia – pizzauunit ovat nyt täällä! Pizzauunin avulla luot kotiisi aidon Italialaisen tunnelman ja pääset nauttimaan täydellisistä makuhermoja hyväilevästä pizzasta ja muista grillattavista herkuista. Nautiskele siis uskomattoman, maukkaista, täydellisen rapeapohjaisista ja erinomaisista pizzoista pizzauunin avulla!

Pizzauunien taika

Aito ja oikea pizza valmistetaan aina italialaiseen pizza-kulttuuriin kuuluvassa pizzauunissa. Pitsauunin taika piileekin sen korkeassa lämpötilassa ja materiaaleissa, joihin ei normaaleissa uuneissa yletetä. Pizzauunin paistotilassa voidaan maukkaiden pizzojen lisäksi valmistaa muita ruokia aina leivästä vaikka karjalanpiirakoihin. Pizzauunilla saavutat jopa 500-asteisen lämpötilan, jolla saat paistettua täydelliset pizzat.

Pizzauunien ominaisuudet

Pizzauunit sisältävät usein erillisen pizzakiven, jonka ansiosta pizza kypsyy tasaisesti myös pohjasta – ja juuri tämän ansiosta pizzan pohja saa erinomaisen rapeuden. Pitsauunit lämpenevät 500 asteen noin 15-20 minuutissa ja tässä lämpötilassa pitsa valmistuu huippunopeasti, noin 1–2 minuutissa..

Tilaa siis nyt pizzauuni Hobbyboxilta, sillä tarjoamme ilmaisen ja nopean toimituksen!

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi