0€ toimitus yli 30€ tilauksiin
Nopea asiakaspalvelu

Pizzauunit

Pizzauuni on tämän hetken ehdoton hitti!

Tavallisessa sähköuunissa valmistettu pizza ei tee oikeutta aidolle italialaiselle pizzalle. Pizzauunissa valmistat rapeareunaiset ravintolatason pizzat omalla pihalla tai vaikkapa kesämökillä. 

Tarjoamme kaikille pizzauuneille ilmaisen toimituksen!

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tuote

 1. Pizzauuni Kobe Platinum
  Pizzauuni Kobe Platinum 399,00 €
  269,00 €
  • Laadukas pizzauuni
  • Kuumenee 500 asteeseen 10 minuutissa
  • Sisältää pizzakiven

1 tuote

Pizzauunit

Mamma mia! Pizzauunit ovat nyt täällä, joiden avulla luot kotiisi aidon Italialaisen tunnelman ja pääset nauttimaan täydellisistä makuhermoja hyväilevästä pizzasta ja muista grillattavista herkuista. Tule sinäkin nyt tutuksi uskomattoman rapeista ja erinomaisista pizzoista, pizzauunin avulla!

Pizzauunien taika

Aito ja oikea pizza valmistetaan aina Italialaiseen pizza-kulttuuriin kuuluvassa pizzauunissa. Pizzauunin taika piileekin sen korkeassa lämpötilassa ja materiaaleissa, joihin ei normaalissa uuneissa yletetä. Pizzauunin paistotilassa voidaan maukkaiden pizzojen lisäksi valmistaa muita ruokia aina leivästä, vaikka karjalanpiirakoihin. Pizzauunilla pääset saavuttamaan jopa 500-asteisen lämpötilan, jolla saat paistettua täydelliset pizzat.

Pizzauunien ominaisuudet

Pizzauunit sisältävät usein erillisen pizzakiven, jonka ansiosta pizza kypsyy tasaisesti myös pohjasta, joka onkin pizzan rapeuden salaisuus. Pizzauunit voivat saavuttaa nopeasti jopa 500 asteen, joka on tärkein vaikuttava tekijä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tilaa siis nyt pizzauuni Hobbyboxilta, sillä tarjoamme ilmaisen ja nopean toimituksen!

payments-logo
© 2021 Hobbybox.fi