Deep Sea SUP-lautasetti Pro


 • Kestävä, vakaa ja nopea SUP-lauta malli

 • Pituus 300 cm ja kantavuus 115 kg

 • Setti sisältää: SUP-lauta, mela, pumppu ja kantokassi

449,00 169, 00 € Säästät: 280,00 €
Varastossa (Määrä: 5+)
Tarjous voimassa vielä tänään
Deep Sea SUP-lautasetti Pro
Deep Sea SUP-lautasetti Pro
kpl
Kiirehdi! Vain muutamia jäljellä!

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Deep Sea SUP-lautasetti Pro
  Deep Sea SUP-lautasetti Pro
  Deep Sea SUP-lautasetti Pro
  -280 €
  14.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  Deep Sea SUP-lautasetti Pro
Osta pakettina ja säästä - 272,28
208,90 € 488,90 €

Tuotetiedot:

 • Mitat: 300 x 76 x 15 cm
 • Paino: 8,2 kg
 • Kantavuus: 115 kg
 • Mela (pituussäädettävä, 3-osainen)
 • Pumppu
 • Kantokassi
 • Korjaussetti
 • Dropstitch-ydin
 • Suositeltu paine: 12 psi, max 15 psi.

Deep Sea SUP-lautasetti Pro

Deep Sea SUP-lautasetti Pro soveltuu mainiosti sekä aloittelijoiden että intohimoisimpienkin suppailijoiden käyttöön! Tukevan Dropstitch-ytimensä ansiosta se on erittäin vakaa ja helposti hallittava SUP-lauta. Tämä Deep Sean tyylikäs SUP-lauta on pumpattava ja kokoontaitettava, joten sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana. Setti sisältää SUP-laudan lisäksi pituussäädettävän melan, painemittarilla varustetun pumpun, kantokassin ja paikkaussarjan.

 • Vakaa ja helppo hallita: Deep Sea Pro -SUP-lauta on kestävä, erittäin laadukas ja vesillä loistavan sulavasti liikkuva SUP-lauta. Tämä 300 senttimetriä pitkä lauta on mukavan vakaa ja tukeva säällä kuin säällä. Rakenteensa ja hallittavuutensa ansiosta se sopii loistavasti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille.
 • Laadukasta Dropstitch-materiaalia: Deep Sea Pro -SUP-laudan ydin on valmistettu Dropstitch-materiaalista, jota käytetään useissa ilmatäytteisissä SUP-laudoissa, kumiveneissä ja muissa vesillä käytettävissä välineissä. Materiaalina se on kestävää, eikä kolhut tai pienet osumat riko lautaa. Lisäksi tässä SUP-laudassa on liukastumisia estävä pinta. Deep Sea Pro -SUP-laudalla liikut siis sulavasti ja tasapainoisesti vesillä.
 • Lautasetti sisältää mainiot lisävarusteet: Deep Sea Pro -lautasetissä laudan mukana tulevat sen täyttämiseen tarkoitettu pumppu, näppärä pituussäädettävä mela, kuljettamista helpottava kantokassi ja paikkauksiin sekä huoltoon tarkoitettu korjaussarja. Tällä setillä SUP-lautailun aloittaminen luonnistuu siis helposti.
 • Hauska ja aktivoiva liikuntamuoto: SUP-lautailu on virkistävä ja mieluisa kesäharrastus, sillä suppaillessa pääset nauttimaan upeasta säästä ja maisemista. Se on myös erittäin tehokkaasti koko vartaloa aktivoivaa liikuntaa, mikä kehittää kuntoasi sekä tasapainoasi. SUP-lautailu sopii mainiosti leppoisaksi liikuntaharrastukseksi, jonka parissa voit rauhoittua kevyesti tai tehdä pidempiä ja haastavampiakin treenejä.
 • Ilmainen toimitus ja vuoden takuu: Tarjoamme Deep Sea Pro -lautasetille ilmaisen toimituksen ja yhden vuoden mittaisen takuun. Deep Sea -SUP-laudoissa on panostettu materiaalien laatuun ja kestävyyteen.

Upea SUP-lauta erinomaisella vakaudella

SUP-lautailu on yksi kesän virkistävimpiä ja hauskimpia harrastuksia. Viime vuosien aikana valtavasti suosiotaan kasvattanut suppailu sopii monille liikuntamuotona, sillä sen aloittaminen ja perusteiden oppiminen on helppoa. SUP-lautailuharrastuksessa loistavasti alkuun pääset Deep Sea Pro -laudalla, joka täyttää myös kokeneen ja taitavan suppailijan vaatimukset.

Täydellinen valinta niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle

Deep Sea SUP-laudoissa kohtaavat vahva laatu ja kohtuulliset hinnat. Laadukkaan ilmatäytteisen Deep Sea Pro -laudan käyttöönotto käy näppärästi lautasetin mukana tulevalla pumpulla. Laudan ydin on loistavasti vesiurheiluun soveltuvaa Dropstitch-materiaalia, mikä tekee laudasta vankan, tasapainoisen ja kestävän. Kolhut tai osumat laituriin eivät siis riko lautaa. Lisäksi laudassa on liukastumista estävä pinta ja sen painokapasiteetti on 115 kilogrammaa.

Loistavan monipuolista liikuntaa

Suppailu on virkistävää, mutta samalla mieltä rauhoittavaa liikuntaa kesän upeimmilla keleillä. Upeissa järvi-, meri- tai jokimaisemissa viihtyy mainiosti SUP-laudalla meloessa. Suppailu on todella hyvää koko vartaloa aktivoivaa liikuntaa, mikä kehittää lihaskunnon lisäksi tasapainoa. SUP-lautailu sopiikin kaikenikäisille ja eri kuntotasoisille henkilöille, sillä suppaillessa voit itse määrittää oman vauhtisi ja rasituksen tason. Deep Sea Pro -lauta on erityisen hyvä ensimmäinen SUP-lauta aloittelijalle, sillä se tarjoaa sulavaa ja tasapainoista liikkumista vesillä.

Lautasetin lisävarusteet mahdollistavat mukavia suppailukokemuksia

Deep Sea SUP-lautasetti Pro sisältää SUP-laudan lisäksi pituussäädettävän melan, korjaussarjan, pumpun laudan täyttämistä varten ja kätevän kantokassin. Tyhjennettynä saat laudan mahtumaan pieneen tilaan ja sen mukana tulevassa kantokassissa kuljetat sen helposti paikkaan kuin paikkaan. Pumpulla voit täyttää sen nopeasti missä vain ja lähteä vesille pikaisesti.

Erinomaisen kestävä

Deep Sea SUP-laudoissa on panostettu materiaalien laatuun ja kestävyyteen – juuri siksi tarjoammekin Deep Sea SUP-laudoille täyden vuoden mittaisen takuun. Mahdollisia pieniä paikkailuja varten lautasetin mukana tulee korjaussarja, jolla laudan huoltaminen luonnistuu helposti.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi