Foam rollerit

6 tuotetta

 1. Eco Body Foam Roller Pilatesrulla 90cm
  -20 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Eco Body Foam Roller Pilatesrulla 90cm
  Eco Body Foam Roller Pilatesrulla 90cm
  29,90 €
  49,90 €
  • Kokopitkä 90cm hierontarulla
  • Pilatekseen ja kehonhuoltoon
  • Soveltuu myös aloittelijoille
 2. Eco Body Syvähierontarulla
  -25 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Eco Body Syvähierontarulla
  Eco Body Syvähierontarulla
  24,90 €
  49,90 €
  • Voimakkaaseen kehonhuoltoon
  • 31cm x 13cm
  • #EcoBody
 3. Eco Body Foam Roller Pilatesrulla 60cm
  -25 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Eco Body Foam Roller Pilatesrulla 60cm
  Eco Body Foam Roller Pilatesrulla 60cm
  24,90 €
  49,90 €
  • Ehkä Suomen suosituin pilatesrulla
  • Joogaan ja kehonhuoltoon
  • Pehmeämpi materiaali
 4. Eco Body Foam Roller Pilatesrulla, Hierova
  -25 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Eco Body Foam Roller Pilatesrulla, Hierova
  Eco Body Foam Roller Pilatesrulla, Hierova
  24,90 €
  49,90 €
  • Tehokkaampi palautuminen
  • Stimuloi pintaverenkiertoa
  • #Ecobody
 5. Eco Body ZenRoller Hierontarulla
  -25 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Eco Body ZenRoller Hierontarulla
  Eco Body ZenRoller Hierontarulla
  14,90 €
  39,90 €
  • Suosikkiuutuus EcoBodylta!
  • ZenRoller värinätoiminnolla
  • Katso tuotevideo alta
  • Ilmainen toimitus!
 6. Eco Body Fascia DuoPallo 12cm
  -25 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Eco Body Fascia DuoPallo 12cm
  Eco Body Fascia DuoPallo 12cm
  14,90 €
  39,90 €
  • Koko 25 x 12 x 12 cm
  • Paino noin 65 g
  • Materiaali kestävä EPP

6 tuotetta

Foam Roller (tai pilatesrulla) on täydellinen työkalu omatoimiseen lihasten huoltamiseen. Foam Rollerit sopivat niin joogaan, pilatekseen, fysioterapiaan, kuntoutukseen kuin arkiseen lihastenhuoltoonkin. 

Foam Roller -harjoitus nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista, vähentää loukkaantumisriskiä, kehittää liikkuvuuttasi ja – mikä parasta – rentouttaa kehoa kuin oikea hieroja konsanaan. Oikein käytettynä Foam Roller voi jopa toimia hieronnan korvikkeena.

Tilatessasi pilatesrullan Hobbybox:lta, saat yli 30€ tilauksiin ilmaisen toimituksen!

Huippu-urheilijat ja lihashuollon ammattilaiset ovat käyttäneet Foam Rollereita eli Pilatesrullia jo vuosien ajan. Nyt kun Foam Rollerit ovat kaikkien saatavilla, miksi et ottaisi sitä osaksesi myös omaa harjoitteluasi?

Hobbyboxin Foam Rollerit ovat muotoilunsa ansiosta erittäin tehokkaita. Ne vauhdittavat kehosi verenkiertoa, huoltavat sidekudoksia ja parantavat aineenvaihduntaasi.

Kuinka käytän Foam Rolleria tai Pilatesrullaa?

Sen käyttö on helppoa! Yksinkertaisuudessaan rulla asetetaan lattialle tai pilatesmaton päälle ja lihasryhmiä hierotaan sen päällä kehon omaa painoa apuna hyödyntäen. Omalla asennolla voi vaikuttaa siihen, kuinka voimakasta hieronta on. Näillä ohjeilla pääset varmasti alkuun!

Pakarat

Aseta Foam Roller tukevasti lattialle, istu sen päälle ja nosta nilkka polven päälle. Rullaa pakaraa eteen ja taakse. Varo tekemästä liian isoa liikettä, ettet tipu Foam Rollerin päältä. Tasapainottelemalla ylävartalolla löydät eniten hierontaa kaipaavat kohdat. Älä kuitenkaan jää vain yhteen kohtaan. Rullaa muutama minuutti ja vaihda pakaraa.

Etureidet

Anna Foam Rollerin olla edelleen lattialla, mutta käänny itse vatsalleen. Käy rollerin päälle lankutusasentoon, eli laita varpaat ja kyynärvarret lattiaan. Foam Roller jää luonnollisesti etureisiesi alle. Liikuta itseäsi käsien avulla ylös ja alas. Kun löydät kipeän kohdan, voit keskittyä siihen hetken. Varo rullaamasta  polven tai lonkkaluun päältä. Jos haluat lisää vastusta, nosta vasen jalka oikean jalan nilkan päälle ja rullaa yksi jalka kerrallaan. Vaihda jalkaa muutaman minuutin kuluttua.

Takareidet

Käänny taas selälleen ja aseta Foam Roller takareisien alle. Nojaa taaksepäin käsien varassa (peppu ilmassa). Rullaa pakaroiden ja polvitaipeiden väliä. Lisää vastusta saat nostamalla kantapäät ilmaan tai laittamalla toisen jalan toisen päälle ristiin. Muista jännittää myös keskivartalo!

Yläselkä

Käy makuulleen ja aseta Pilatesrulla noin lapaluiden korkeudelle. Foam Roller ei sovellu alaselän hierontaan, joten vältä sitä. Nosta peppu ilmaan, laita kädet niskan taakse ja liikuta itseäsi rullan päällä rauhallisesti jalkojesi avulla. Rulla liikkuu selän keskikohdan ja yläselän välillä. Jos et ole käynyt hieronnassa aikoihin, saatat yllättyä! Foam Rollerilla hieronnan aiheuttamat tuntemukset voivat vaihdella polttavasta kevystä kivusta, nirvanan kaltaiseen rentoutukseen. Voit keventää vastusta tukemalla asentoa käsillä lattiasta.

Kyljet

Aseta rulla kainalon kohdalla ja käy kyljelleen sen päälle. Tasapainota asento koukistamalla alempi jalka ja asettamalla ylemmän käden kämmen lattiaan rintasi eteen. Kurota alemmalla kädellä pään yli ja liikuta rullaa olkavarresta kyljen puoliväliin. Lisää vastusta nostamalla alempi käsi selvästi ja lantio irti lattiasta. 

 

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi