White Noise laitteet

2 tuotetta

 1. Polar Night White Noise - laite
  Polar Night White Noise - laite
  Polar Night White Noise - laite
  -50 €
  14.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  Polar Night White Noise - laite
  49,90 €
  99,90 €
  • 28 eri äänimaailmaa
  • 12 valovaihtoehtoa
  • Ilmainen toimitus
 2. Polar Night White noise machine Smart
  Polar Night White noise machine Smart
  Polar Night White noise machine Smart
  -59 €
  14.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  Polar Night White noise machine Smart
  69,90 €
  129,00 €
  • 32 eri äänimaailmaa
  • Älypuhelin sovellus
  • Aikakatkaisu: 30, 60 tai 90 min

2 tuotetta

White Noise -laite on kokeilemisenarvoinen apuväline parempia yöunia varten. Tasaista ja rauhoittavaa ’’valkoista kohinaa’’ tuottava laite soveltuu kaikenikäisten käyttöön ja sen tarkoitus on helpottaa nukahtamista sekä auttaa yöheräilystä kärsiviä. White Noise -laitteista löytyy laaja valikoima miellyttäviä äänimaailmoja ja helposti säädettävä äänenvoimakkuus. Lisäksi kohinalaitteessa on yövalo, jonka väriä ja kirkkautta voi säädellä kätevästi. Laitteen voit jättää päälle jatkuvana toistona tai ajastaa toistamaan kohinaa tietyn ajan. White Noise -laitteet sopivat hyvin vauvojen nukkumista helpottavaksi ratkaisuksi.

Tarjoamme White Noise -laitteille ilmaisen toimituksen! Tutustu siis rauhoittaviin White Noise -laitteisiin ja tee seuraavista yöunistasi rauhalliset ja sikeät.

Usein kysyttyjä kysymyksiä White Noise -laitteista

Mikä on White Noise -laite?

White Noise -laita tuottaa tasaista ja rentouttavaa kohinaääntä eli ’’valkoista kohinaa’’, mikä auttaa nukahtamista. Kohinalaite kytketään päälle nukkumaan mentäessä ja se toistaa lukuisista äänimaailmavaihtoehdoista valitsemaasi tasaisen lempeää kohinaääntä joko jatkuvana toistona tai tietyn ajan.

White Noise -laitteissa on myös äänimaailmaa seurailevat yövalot, joiden kirkkautta ja väriä voit muuttaa helposti juuri sellaisiksi kuin haluat. Useissa White Noise -laitteissa on myös mahdollisuus älypuhelinsovelluksen käyttöön, mikä tekee sen käytöstä erittäin kätevää.

Mitä hyötyä on White Noise -laitteesta?

White Noise -laite helpottaa nukahtamista rauhallisella kohinaäänellään, joka rentouttaa mieltä. Kohinalaite on myös hyvä apuväline yöheräilystä kärsiville. White Noise -laitteet ovat suosittuja etenkin vauvojen nukkumista helpottaviksi laitteiksi, mutta ne soveltuvat hyvin myös aikuisten käyttöön uni- ja nukahtamisavuksi. Vauvalle kohina on tutunlainen ja rauhoittava äänimaailma, sillä se muistuttaa samanlaisia ääniä kuin vauva kuuli vielä äidin vatsassa ollessaan.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi