Pyöräkatokset

1 tuote

 1. Fornorth Pyöräkatos neljälle pyörälle 203x198x157cm, tummanharmaa
  Fornorth Pyöräkatos neljälle pyörälle 203x198x157cm, tummanharmaa
  Fornorth Pyöräkatos neljälle pyörälle 203x198x157cm, tummanharmaa
  -100 €
  22.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Fornorth Pyöräkatos neljälle pyörälle 203x198x157cm, tummanharmaa
  499,00 €
  599,00 €
  • Turvallinen ja kätevä polkupyörä katos neljälle pyörälle
  • Helppokäyttöiset telineet
  • Turvalukko

1 tuote

Pyöräkatos on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ja säänkestävä säilytystila polkupyörille. Laadukkaista materiaaleista valmistetut pyöräkatokset ovat kestäviä ja tarjoavat erinomaisen suojan koko perheen polkupyörille.

Unohda pyörän säilytys eteisessä ja investoi pyöräkatokseen jo tänään. Selaa valikoimaamme nyt ja löydä juuri sinun tapeeseesi sopiva pyöräkatos!

Usein kysyttyjä kysymyksiä pyöräkatoksista

Mikä on pyöräkatos?

Pyöräkatos on turvallinen säilytystila, joka on suunniteltu polkupyörien säilytykseen. Se tarjoaa suojaa säältä ja turvaa varkauksilta ja ilkivallalta.

Mitä hyötyä pyöräkatoksesta on?

Pyöräkatoksesta on paljon hyötyä. Se tarjoaa suojaa, turvallisuutta ja mukavuutta. Pyöräkatos on erinomainen tilansäästäjä, sillä se mahdollistaa pyörien turvallisen säästämisen ulkotiloissa.

Mitä kannattaa ottaa huomioon pyöräkatosta ostaessa?

Kun ostat pyöräkatoksen, on tärkeää ottaa huomioon muun muassa sen koko, kestävyys, lukitusmahdollisuus ja ilmanvaihto. Myös esteettömyys, kokoonpanon helppous ja esteettisyys ovat asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Kuinka suuri pyöräkatoksen tulisi olla?

Pyörävaraston koko riippuu säilytettävien pyörien määrästä ja muista varusteista, joita haluat säilyttää niiden kanssa. Varmista, että mittaat pyörien ja varusteiden koon varmistaaksesi, että ne mahtuvat helposti valitsemaasi pyöräkatokseen.

Miten kokoan pyöräkatoksen?

Monet pyöräkatokset on suunniteltu helposti koottaviksi, ja niiden mukana toimitetaan selkeät ohjeet. Etsi vajoja, joissa on helposti seurattavat ohjeet, jotta kokoaminen on mahdollisimman helppoa.

Kaiken kaikkiaan pyöräkatos on loistava investointi kaikille, jotka haluavat pitää polkupyöränsä turvassa ja helposti saatavilla.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi