Pyörätuolit

3 tuotetta

 1. Arvo Pyörätuoli Basic, musta
  Arvo Pyörätuoli Basic, musta
  Arvo Pyörätuoli Basic, musta
  -100 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Arvo Pyörätuoli Basic, musta
  199,00 €
  299,00 €
  • Perustason pyörätuoli umpikumisilla pinnapyörillä
  • Sisä- ja ulkokäyttöön!
  • Ilmainen toimitus
 2. Arvo Pyörätuoli Premium, musta
  Arvo Pyörätuoli Premium, musta
  Arvo Pyörätuoli Premium, musta
  -150 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Arvo Pyörätuoli Premium, musta
  349,00 €
  499,00 €
   Tuotepäällikön suositus
  • Monipuolisesti säädettävissä, tukeva ja turvallinen
  • Ilmainen toimitus
 3. Arvo Pyörätuoli Standard, musta
  Arvo Pyörätuoli Standard, musta
  Arvo Pyörätuoli Standard, musta
  -150 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Arvo Pyörätuoli Standard, musta
  249,00 €
  399,00 €
  • Perinteinen pyörätuoli arkikäyttöön
  • Markkinoiden paras hinta-laatusuhde!
  • Ilmainen toimitus

3 tuotetta

Pyörätuolit

Miksi ostaa meiltä?

Ihanteellisen pyörätuolin etsinnässä on tärkeää valita toimittaja, joka ei ainoastaan tarjoa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, vaan tarjoaa myös tarvittavan asiantuntemuksen ja tuen. Sitoutumisemme erinomaisuuteen erottaa meidät kilpailijoistamme. Meiltä löydät kattavan valikoiman pyörätuoleja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja mieltymyksiä, varmistaen, että löydät täydellisen vastineen elämäntyyliisi. Asiantuntijatiimimme on omistautunut opastamaan sinua valintaprosessin läpi, tarjoten henkilökohtaista neuvontaa ja kattavia ratkaisuja liikkuvuutesi ja mukavuutesi parantamiseksi.

Pyörätuoleista

Pyörätuolit ovat enemmän kuin vain kulkuväline; ne ovat portti itsenäisyyteen ja elämänlaadun parantumiseen liikkumishaasteista kärsiville henkilöille. Valikoimamme sisältää manuaalisia pyörätuoleja, sähköpyörätuoleja ja erikoispyörätuoleja, jotka on suunniteltu täyttämään tietyt tarpeet ja ympäristöt.

 • Manuaaliset pyörätuolit soveltuvat niille, joilla on ylävartalon voimaa ja jotka arvostavat itseohjautuvan mallin yksinkertaisuutta ja hallintaa. Ne ovat kevyitä, helppoja hallita ja täydellisiä aktiivisille käyttäjille.
 • Sähköpyörätuolit tarjoavat vapauden ja itsenäisyyden niille, joilla on rajallinen voima tai ketteryys. Intuitiivisilla ohjausjärjestelmillä varustettuina nämä pyörätuolit mahdollistavat sujuvan navigoinnin ja soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.
 • Erikoispyörätuolit vastaavat käyttäjien ainutlaatuisia tarpeita, mukaan lukien lasten pyörätuolit, urheilupyörätuolit ja kallistettavat pyörätuolit. Jokainen on suunniteltu erityisominaisuuksilla parantamaan mukavuutta, toiminnallisuutta ja suorituskykyä.

Pyörätuolien hyödyt

Pyörätuolien käytön hyödyt ovat laajat ja vaikuttavat moniin käyttäjän elämän osa-alueisiin. Pyörätuolit tarjoavat parannettua liikkuvuutta, mahdollistaen käyttäjien navigoida ympäristössään helposti ja osallistua rakastamiinsa aktiviteetteihin. Ne tarjoavat itsenäisyyden tunteen, mahdollistaen käyttäjien suorittaa päivittäiset tehtävät ilman apua. Lisäksi pyörätuolit on suunniteltu käyttäjän mukavuus mielessä, ominaisuuksilla kuten säädettävä istuin, pehmusteet ja tukijärjestelmät painehaavojen riskin vähentämiseksi ja yleisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

Usein kysytyt kysymykset pyörätuoleista

 • Milloin tarvitset pyörätuolin?

  Pyörätuoli voi olla tarpeen henkilöille, joilla on vaikeuksia kävellä tai jotka eivät voi kävellä lyhyitä tai pitkiä matkoja vamman, sairauden tai vamman vuoksi. Se sopii myös niille, jotka haluavat parantaa liikkuvuuttaan ja itsenäisyyttään, vähentää kaatumisriskiä ja parantaa elämänlaatuaan. Terveydenhuollon ammattilaisen kanssa neuvotteleminen voi auttaa määrittämään, onko pyörätuoli oikea valinta erityistarpeisiisi.

 • Miten pyörätuolia käytetään?

  Manuaalisen pyörätuolin käyttö: Liikuaksesi eteenpäin tartu pyörien käsirenkaisiin ja työnnä niitä eteenpäin mukavassa liikkeessä. Kääntyäksesi työnnä yhtä pyörää samalla vetäen toista. Harjoittele turvallisella alueella tottuaksesi tuolin reagointiin ja erilaisten pintojen navigointiin.

  Sähköpyörätuolin käyttö: Sähköpyörätuolit on varustettu joystickilla tai vaihtoehtoisella ohjausjärjestelmällä. Liikkuaksesi, työnnä joystickia haluamaasi liikesuuntaan. Nopeutta voi yleensä säätää, mikä mahdollistaa turvallisen käytön eri ympäristöissä. Tutustu ohjaimiin ja harjoittele turvallisella alueella varmistaaksesi luottavaisen navigoinnin.

Oikean pyörätuolin valinta voi merkittävästi vaikuttaa elämäntyyliisi, tarjoten liikkuvuutta, itsenäisyyttä ja osallistumista rakastamiisi aktiviteetteihin. Asiantuntijaohjauksemme, laadukkaiden tuotteidemme ja omistautuneen tuemme ansiosta olemme täällä varmistaaksemme, että löydät täydellisen pyörätuolin tarpeisiisi ja parannat elämänlaatuasi.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi