Airfryer-laitteet

3 tuotetta

 1. Amelia Airfryer XL2000
  Amelia Airfryer XL2000
  Amelia Airfryer XL2000
  -70 €
  9.10 asti
  Varaston
  Muutto
  ale
  Amelia Airfryer XL2000 199,00 €
  129,00 €
  • Säiliön koko: 5,0 litraa
  • Säädettävä termostaatti
  • Kuumennusosa: Likaa hylkivä teräs
 2. Lykke Airfryer Classic L
  Lykke Airfryer Classic L
  Lykke Airfryer Classic L
  -59 €
  9.10 asti
  Varaston
  Muutto
  ale
  Lykke Airfryer Classic L 129,00 €
  69,90 €
  • Säiliönkoko: 3.2L
  • Säätöaste 80℃-200℃
  • Kuumennusosa valmistettu likaa hylkivästä teräksestä
 3. Lykke Airfryer Classic S
  Lykke Airfryer Classic S
  Lykke Airfryer Classic S
  -30 €
  9.10 asti
  Varaston
  Muutto
  ale
  Lykke Airfryer Classic S 79,90 €
  49,90 €
  • Säiliönkoko: 1.0L
  • Säätöaste 90℃-200℃
  • Kuumennusosa valmistettu likaa hylkivästä teräksestä

3 tuotetta

Airfryerit mahdollistavat terveellisemmän tavan fritata ruokia, mausta tinkimättä! Voit valita öljyttömän tai vähä-öljyisen vaihtoehdon tehdä ruokaa ja maku on silti aina sama.

Airfryerillä teet ruuasta rapean ulkoa ja mehevän sisältä. Sen nopeasti kiertävän kuuman ilman ansiosta ruuasta tulee rapeaa ja mehevää.

Voit valmistaa kaiken frittaamalla ilmafriteerauskeittimen avulla, pienistä snackseista aina pääruokaan asti. Ranskalaisia, kesäkurpitsaa, wingsejä tai vaikka lohta, ei huolta, airfryer sen hoitaa!

Me tarjoamme kaikille Airfryereille ilmaisen toimituksen!

Airfryerit

Miten Airfryer eroaa friteerauskeittimestä?

Airfryer, eli ilmafriteerauskeitin, hyödyntää ruoan valmistuksessa nimensä mukaisesti ilmaa, eikä ruoan valmistamiseen tarvita runsasta määrää öljyä, kuten perinteisissä rasvakeittimissä. Airfryer on loistovalinta, kun haluaa keskittyä ruoan terveellisyyteen tinkimättä herkullisesta ja rapeasta, friteeratusta ruoasta.

Miten Airfryer toimii?

Airfryer käyttää ilmankierto-teknologiaa, jolloin ilma kiertää astiassa tasaisesti kypsyttäen friteerattavan ruoan kauttaaltaan ilman vaaraa palamiseen tai muihin vaaratilanteisiin.
Kokatessasi perinteisellä friteerauskeittimellä, sinun tulee valvoa öljyn lämpötilaa ja ettei ruoka pala tai muuta vahinkoa satu. Lisäksi ruoanlaiton jälkeen, paistoöljystä pitää hankkiutua asianmukaisesti eroon.
Airfryerillä laitat vain ruoat astiaan ja astian airfryeriin sekä säädät ajastimen. Ajastimen soidessa, ruokasi on tasaisesti kypsynyt, rapea ja herkullisen maukas.

Mitä Airfryerillä voi valmistaa?

Ilmafriteerauskeittimellä voit friteerata lähes kaikkea: valmista vaivattomasti rapeat ranskalaiset, friteeraa helposti maukasta ja mehevää kanaa tai vaikka herkullisia hedelmiä tai halloumijuustoa maukkaaksi jälkiruoaksi. Laitteen käyttö ei rajoitu pelkästään friteeraamiseen, vaan sitä voi käyttää muihinkin keittiön tarpeisiin, kuten esimerkiksi leipomiseen, grillaamiseen tai ruoan lämmitykseen.
payments-logo
© 2021 Hobbybox.fi