Sähkömönkijät

3 tuotetta

 1. Swoop Sähkömönkijä Adventurer 1000W
  Swoop Sähkömönkijä Adventurer 1000W
  Swoop Sähkömönkijä Adventurer 1000W
  -250 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Swoop Sähkömönkijä Adventurer 1000W
  749,00 €
  999,00 €
  • Laadukas ja turvallinen sähkömönkijä lapselle
  • 1000W moottori ja maksiminopeus 25 km/h
  • 12 Ah akku, jonka kantama täydellä latauksella jopa 20 km
 2. Swoop Sähkömönkijä Ranger 1000W
  Swoop Sähkömönkijä Ranger 1000W
  Swoop Sähkömönkijä Ranger 1000W
  -400 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Swoop Sähkömönkijä Ranger 1000W
  799,00 €
  1 199,00 €
  • Turvallinen sähkömönkijä jonka nopeus säädettävissä iän ja ajotaitojen mukaan
  • 1000W moottori ja maksiminopeus 25km/h
  • 12 Ah akku, jonka kantama täydellä latauksella jopa 20 km
 3. Swoop Sähkömönkijä Seeker 800W
  Swoop Sähkömönkijä Seeker 800W
  Swoop Sähkömönkijä Seeker 800W
  -300 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Swoop Sähkömönkijä Seeker 800W
  599,00 €
  899,00 €
  • Turvallinen sähkömönkijä, jonka nopeus säädettävissä iän ja ajotaitojen mukaan
  • 800W moottori ja maksiminopeus 20km/h
  • 12 AH akku jolla ajoaikaa jopa 40min täydellä latauksella

3 tuotetta

Etsitkö turvallista ja hauskaa tapaa tuoda iloa lapsesi päiviin? Olet saapunut oikeaan paikkaan. Valikoimastamme löydät laadukkaat sähkömönkijät, jotka tarjoavat pienokaisellesi unohtumattomia seikkailuja. Meiltä löydät laadukkaat ja turvalliset lasten sähkömönkijät, jotka ovat suunniteltu innokkaiden pienten vauhtihirmujen käyttöön. Tutustu valikoimaamme ja anna lapsellesi mahdollisuus nauttia huolettomasta ja innostavasta ajelusta.

Miksi ostaa meiltä?

Valikoimastamme löydät varmasti sopivan vaihtoehdon niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin pienille seikkailijoille. Jos etsit luotettavaa, turvallista ja hauskaa sähkömönkijää lapselle, olet oikeassa paikassa. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen menopeli lapsesi seikkailuihin.

Tietoa sähkömönkijöistä

Lasten sähkömönkijät tarjoavat jännittävää ja turvallista hauskanpitoa nuorille seikkailijoille. Nämä pienoiskoossa olevat mönkijät ovat suunniteltu erityisesti lapsille sopiviksi, tarjoten samalla aitoja ja mahtavia mönkijäkokemuksia.

Sähkömönkijä tarjoaa turvallisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon lapsesi vauhtiseikkailuihin. Ne toimivat hiljaisesti ja päästöttömästi sekä ovat suunniteltu turvallisuus edellä. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi Swoop Adventurer -sähkömönkijä, jonka nopeutta voi säätää sopivaksi erikokoisille ja -ikäisille innokkaille kuskeille.

Miksi sähkömönkijä on hauska hankinta lapselle?

Sähkömönkijät tarjoavat monia hauskoja puolia lapsellesi. Ensinnäkin ne ovat erittäin turvallisia käyttää. Ne ovat suunniteltu huomioiden lasten tarpeet ja turvallisuusvaatimukset. Lisäksi ne ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne toimivat sähköllä eivätkä aiheuta päästöjä. Sähkömönkijät kehittävät lapsesi motorisia taitoja, hahmottamiskykyä ja koordinaatiota hauskalla tavalla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä sähkömönkijöistä

Saako lapsi käyttää sähkömönkijää?

Kyllä, sähkömönkijät on suunniteltu erityisesti lapsille. Ne ovat turvallisia käyttää, kunhan lapsi käyttää niitä valvovan aikuisen läsnä ollessa ja noudattaa annettuja turvallisuusohjeita.

Minkälainen sähkömönkijä sopii lapselle?

Valitse sähkömönkijä lapsellesi hänen ikänsä ja taitotasoonsa perustuen. Valikoimastamme löydät Swoop Adventurer -sähkömönkijän, jossa nopeustasot ovat säädettävissä sopivaksi erikokoisille ja -ikäisille lapsille.

Onko sähkömönkijä turvallinen lapselle?

Kyllä, sähkömönkijät on suunniteltu erityisesti lasten turvallisuus huomioiden. Ne tarjoavat tarpeeksi hitaan ja hallittavan nopeuden sekä turvalliset jarrut. Tärkeintä on valvoa lasta sähkömönkijän käytössä ja opastaa häntä oikeanlaiseen käyttöön.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi