Ilmastointilaitteet

4 tuotetta

 1. Lykke Ilmastointilaite Pro 3000, 9000BTU
  Lykke Ilmastointilaite Pro 3000, 9000BTU
  Lykke Ilmastointilaite Pro 3000, 9000BTU
  -250 €
  21.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  Lykke Ilmastointilaite Pro 3000, 9000BTU
  249,00 €
  499,00 €
  • Helposti liikuteltava tehokas ilmastointilaite
  • Max melutaso 65dB
  • Suositeltu huonekoko: 12-50m2
 2. EMAX COOL Ilmastointilaite 2600W, 9000BTU
  EMAX COOL Ilmastointilaite 2600W, 9000BTU
  EMAX COOL Ilmastointilaite 2600W, 9000BTU
  -120 €
  21.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  EMAX COOL Ilmastointilaite 2600W, 9000BTU
  429,00 €
  549,00 €
  • Ääni: alle 55dB(A)
  • Ilman virtaus: 400m3/h
  • Lämpötila: säädettävissä 15-31°C
 3. Lykke Ilmastointilaite Pro 2500, 7000BTU
  Lykke Ilmastointilaite Pro 2500, 7000BTU
  Lykke Ilmastointilaite Pro 2500, 7000BTU
  -170 €
  21.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  Lykke Ilmastointilaite Pro 2500, 7000BTU
  229,00 €
  399,00 €
  • Helposti liikuteltava tehokas ilmastointilaite
  • Max melutaso 65dB
  • Suositeltu huonekoko: 4-30m2
 4. EMAX COOL Ilmastointilaite 2000W, 7000BTU
  EMAX COOL Ilmastointilaite 2000W, 7000BTU
  EMAX COOL Ilmastointilaite 2000W, 7000BTU
  -170 €
  21.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  EMAX COOL Ilmastointilaite 2000W, 7000BTU
  279,00 €
  449,00 €
  • Ääni: 65 dB(A)
  • Ilmanvirtaus: 300m3/h
  • Lämpötila: Säädettävissä 16-31C

4 tuotetta

Sisäilma voi muuttua kuumaksi ja tunkkaiseksi nopeasti, kun helteet alkavat kesällä. Liian kuumassa huoneessa oleskelu voi käydä ärsyttäväksi ja vaikuttaa sekä mielialaan että terveyteen. Juuri tähän ongelmaan loistava ratkaisu on siirrettävä ilmastointilaite. Siirrettävän ilmastointilaitteen voit sijoittaa haluamaasi paikkaan ja sen liikuttaminen muualle tai säilöön onnistuu helposti. Ilmastointilaitteen tuottama viileä ilma ja kosteudenpoisto voivat parantaa yöunia, eikä kuumuuden takia nukkuminen muutu pelkäksi sängyssä pyörimiseksi. Jos sen sijaan haluat viileyttä esimerkiksi olohuoneeseen, siirrettävän ilmastointilaitteen pyörät helpottavat sen sijoittamista sinne.

Miksi ostaa meiltä?

HobbyBoxilla panostamme laadukkaisiin ilmastointilaitteisiin ja asiakastyytyväisyyteen. Tässä muutamia syitä, miksi kannattaa hankkia ilmastointilaite meiltä:

 • Laaja valikoima: Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia ilmastointilaitteita, kuten siirrettäviä ilmastointilaitteita, viilennyslaitteita ja ilmanjäähdyttimiä. Olipa kyseessä pieni huone tai suurempi tila, meiltä löydät sopivan ratkaisun.
 • Luotettavat merkit: Yhteistyömme tunnettujen ja luotettavien valmistajien kanssa takaa, että tarjoamme vain korkealaatuisia ilmastointilaitteita. Voit luottaa laitteidemme suorituskykyyn ja kestävyyteen.
 • Helppo asennus ja käyttö: Ilmastointilaitteemme on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Tarjoamme selkeät ohjeet asennukseen ja käyttöön, jotta voit nauttia viileämmästä ilmasta nopeasti ja vaivattomasti.
 • Energiatehokkuus: Valikoimassamme on myös energiatehokkaita ilmastointilaitteita, jotka auttavat säästämään energiaa ja vähentämään ympäristövaikutuksia. Voit siis viilentää tilasi tehokkaasti samalla kun pidät huolta ympäristöstä.

Tarjoamme ilmastointilaitteille ilmaisen toimituksen!

Tietoa Ilmastointilaitteista

Ilmastointilaitteet tarjoavat tehokasta ilmanviilennystä ja takaavat miellyttävän lämpötilan kaikenkokoisissa tiloissa. Tutustu alla oleviin tuoteryhmiin, jotka tarjoavat tarkempaa tietoa ilmastointilaitteista:

 • Ilmastointilaite - Monipuolista viilennystä Ilmastointilaitteet tarjoavat monia vaihtoehtoja viilentää tilaa tehokkaasti. Olipa kyseessä koti, toimisto tai vuokra-asunto, ilmastointilaitteemme tarjoavat laadukasta ja luotettavaa viilennystä. Voit valita sopivan kokoisen ja ominaisuuksiltaan juuri tarpeisiisi vastaavan ilmastointilaitteen.
 • Ilmanviilennin - Nopeaa ja helppoa viilennystä Ilmanviilennin tarjoaa nopean ja helpon ratkaisun viilennykseen. Tämä kompakti ja kätevä laite tarjoaa tehokkaan viilennyksen pienempiin tiloihin, kuten makuuhuoneisiin tai työhuoneisiin. Ilmanviilennin on helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa viilennystä juuri haluamallasi tavalla.
 • Siirrettävä ilmastointilaite - Joustavuutta ja helppoutta Siirrettävät ilmastointilaitteet tarjoavat joustavuutta ja helppoutta viilennykseen. Voit siirtää laitetta helposti eri tilojen välillä, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon esimerkiksi vuokra-asuntoihin tai tilapäiseen käyttöön. Siirrettävät ilmastointilaitteet tarjoavat saman tehokkaan viilennyksen kuin muutkin laitteet, mutta niiden liikuteltavuus tuo ylimääräistä käyttömukavuutta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ilmastointilaitteista

Mihin ilmastointilaite kannattaa sijoittaa?

Ilmastointilaite on sijoitettava tasaiselle alustalle ja paikkaan, jossa ilma pääsee kiertämään vapaasti. Tämä tarkoittaa, että ilmastointilaite tulisi olla vähintään 50 senttimetrin päässä seinistä, muista laitteista tai huonekaluista. Tämän lisäksi on varmistettava, että ilmaputki ja ikkunasarja on asennettu oikein, jotta saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ilmastointilaitteestasi. Kun asennus on tehty oikein, ilmastointilaite tarjoaa sinulle paremman sisäilman kuivattamalla ja jäähdyttämällä kotisi ilmaa. Ilmastointilaitteen jäähdytysteho näkyy sen BTU-yksiköissä, joissa esimerkiksi 9000 BTU-yksikköä antaa 400 kuutiometrin ilmavirran tunnissa.

Voiko ilmastointilaitetta pitää käynnissä koko yön?

Ajastimen sisältävä ilmastointilaite on näppärä valinta, jos haluat viilentää makuuhuoneen ilmaa. Ajastimen avulla voit päättää, milloin haluat ilmastointilaitteen olevan käynnissä ja myös puhaltimen tehon valitseminen on helppoa. Lämpötilaa voi säätää 15 ja 31 asteen välillä suoraan laitteen järjestelmästä tai kaukosäätimellä, riippuen valitsemastasi valitsemasi ilmastointilaitteen ominaisuuksista. Kun viilennät, poistat kosteutta ja kierrätät kotisi ilmaa, estät samalla homeen ja pahojen hajujen muodostumista. Ilmastointilaitteiden yleinen aktiivinen kylmäaine on EU:n hyväksymä kylmäainekaasu R290, jonka EER-luokka on A.

Mitä eroa on ilmanjäähdyttimellä ja ilmastointilaitteella?

Ilmanjäähdyttimen ja ilmastointilaitteen merkittävin ero on se, että ilmanjäähdytin käyttää vettä ilman jäähdyttämiseen, kun taas ilmastointilaite käyttää kylmäainetta saman tuloksen saavuttamiseksi. Ilmastointilaitteella päästään yleensä alhaisempiin lämpötiloihin, mutta se tarvitsee ikkunan, jotta lämmin ilma pääsee ulos ilmaputken kautta. Iilmanjäähdyttimissä puolestaan on yleensä seitsemän litran vesisäiliö, niissä on kolme nopeutta ja ne tulisi sijoittaa ikkunan tai oven lähelle, koska ne vaativat hyvän ilmankierron.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi