Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään huoltoon, reklamaatiohin ja palautuksiin liittyvissä asioissa.

TAKUU JA REKLAMAATIOT

Kaikki valikoimiimme otetut tuotteet ovat tarkkaan harkittuja ja huolellisesti tutkittuja. Aina kaikki ei kuitenkaan mene niinkuin oli suunniteltu. Ratkaisemme nämä tilanteet mahdollisimman reilusti ja nopeasti. Kaikilla Hobbyboxista ostetuilla tuotteilla on vähintään 1 vuoden takuu. Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään takuuasioissa. Tapauskohtaisesti voimme hyvittää tuotteen joko uudella tuotteella tai palauttamalla rahat.

ASIAKASPALAUTUS

Hobbyboxista tilatuilla kengillä ja vaatteilla on aina 14 päivän ilmainen palautusoikeusMuille tuotteille palautuksen hinta 4,90e - 49,90e riippuen palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista. Palautat tuotteen viemällä sen lähimpään postiisi ja pyytämällä asiakaspalautusta. Postin sopimusnumeromme löydät sähköpostiinne tulleista tilaus- ja lähetysvahvistuksista. Tuotteen tulee olla uudenveroinen ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa, eikä myyntipakkaus saa olla vahingoittunut.

Hobbybox.fi

Pavintie 2

01260 Vantaa

Jos palautettava tuote on suoratoimitustuote (Jungle Gym, Hy-Land, Hortus, leikkimökit, pomppulinnat, pihakalusteet, biljardipöydät, pöytäjalkapallot, juoksumatot) olethan meihin yhteydessä niin hoidamme palautuksen yhdessä :)

Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin. Tieto tuotteen hygieniamääritelmästä on nähtävissä verkkokaupassa kunkin hygieniatuotteen tuotetiedoissa.