Aurinkosängyt

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Rentoudu ja nautiskele lämpimistä kesäpäivistä aurinkosängyllä. Mukavilla pehmusteilla varustetut Lyfco aurinkosängyt sopivat pihaympäristöön erinomaisesti viihtyisäksi löhöilypaikaksi. Aurinkosängyistä löytyy taitettava aurinkosuoja, jonka avulla voit luoda varjoisan oleskelupaikan itsellesi helteisenä päivänä. Aurinkosänkymme ovat valmistettu polyrottingista, joka on säänkestävää ja vettähylkivää materiaalia.

Tarjoamme kaikille aurinkosängyille ilmaisen toimituksen!

Usein kysyttyjä kysymyksiä aurinkosängyistä

Mikä aurinkosänky on ja mihin sitä voi käyttää?

Aurinkosänky on pihalle, puutarhaan, terassille tai vaikkapa tilavalle parvekkeelle loistavasti sopiva löhöilypaikka. Aurinkosängyllä voit makoilla rauhassa nauttien kesäpäivien lämmöstä. Aurinkosänkymme sisältävät taitettavan aurinkosuojan, joka pitää sinut suojassa polttavalta auringonpaisteelta kuumimpina päivinä. Suojan tarjoamassa varjossa voit siis halutessasi ottaa päivätorkut ulkosalla.

Miksi kannattaa hankkia aurinkosänky?

Aurinkosänky sopii mainiosti sinulle, jos tykkäät viettää aikaa ulkona rennosti omassa rauhassasi. Pehmeässä ja rauhoittavassa aurinkosängyssä voit löhöilyn ohessa nauttia vaikkapa viilentävästä jäätelöstä, kesäjuomasta tai rauhoittua lukemaan kirjaa. Aurinkosängyn päälle taitettava suoja tarjoaa varjoa, joka mahdollistaa myös torkkujen ottamisen ilman pelkoa ihon palamisesta.

Miten aurinkosänkyä kannattaa säilyttää?

Aurinkosänkymme ovat valmistettu polyrottingista, joka on erittäin hyvin säänkestävää, vettähylkivää ja helppohoitoista materiaalia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit säilyttää aurinkosänkyäsi ulkona ympäri vuoden, kunhan suojaat sen talviaikana peitteellä. Aurinkosängyn pehmusteet tulee siirtää aina suojaan sateelta, sillä ne eivät ole vedenkestäviä. Lyfco aurinkosänkyjen taitettava aurinkosuoja on valmistettu polyesteristä.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi