Sohvaryhmät ulos

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sohvaryhmät tekevät puutarhastasi, terassistasi tai parvekkeestasi entistä viihtyisämmän ja tyylikkäämmän. Ulkokäyttöön suunnitellulla sohvaryhmällä pääset nauttimaan raikkaasta ilmasta yksin tai porukalla. Sohvaryhmäkalusteet on valmistettu polyrottingista, joka sopii loistavasti ympärivuotiseen käyttöön, sillä polyrottinki on säänkestävää ja helppohoitoista! Voit siis säilyttää sohvaryhmäkalusteita ulkosalla jopa vuoden ympäri, mutta talvella ne on kuitenkin hyvä suojata isommilta lumimääriltä. Valikoimastamme löydät erikokoisia ja -tyylisiä sohvaryhmiä, jotka sisältävät sohvapöytiä, raheja ja sohvan sisään rakennettua säilytystilaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä sohvaryhmistä ulkokäyttöön

Mitä sohvaryhmät ovat ja mitä ne sisältävät?

Nimensä mukaisesti ulkokäyttöön suunnitellut sohvaryhmät sisältävät yhden tai useamman sohvan ja muita sen kanssa käyttöön tarkoitettuja ulkokalusteita, kuten sohvapöydän tai raheja. Myös istuinpehmusteet sisältyvät toimitukseen. Monista sohvaryhmistä löytyy sisäänrakennettua sateelta suojaavaa säilytystilaa sohvapehmusteille. Sohvaryhmät lisäävät puutarhasi, terassisi, parvekkeesi tai muun piha-alueesi viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä.

Miksi ja millaiseen käyttöön kannattaa hankkia sohvaryhmä?

Sohvaryhmät ovat loistava lisäys puutarhaasi, terassillesi tai parvekkeellesi, jos tykkäät viettää aikaa leppoisasti ulkona omassa rauhassa, perheesi tai ystäviesi kanssa. Sohvaryhmät ovat kooltaan sellaisia, että niille mahtuu samanaikaisesti useampi henkilö, joten ne sopivat mainiosti pihajuhliin tai illanistujaisiin.

Mistä materiaalista ulkokäyttöön sopivat sohvaryhmät ovat valmistettu?

Sohvaryhmiemme kalusteet on valmistettu polyrottingista. Polyrottinki on erittäin säänkestävää materiaalia, joka hylkii vettä. Sohvaryhmien kalusteita voit siis säilyttää huoletta ulkona. Talviaikaan kalusteet on kuitenkin hyvä peittää. Sohvaryhmien pehmusteet eivät ole vedenkestäviä, joten ne tulee siirtää suojaan sateelta. Monista sohvaryhmistä löytyykin juuri tätä varten sisäänrakennettua säilytystilaa, jossa pehmusteet ja vaikkapa viltit pysyvät kätevästi suojassa sateelta.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi