Akkuruohonleikkurit

1 tuote

 1. Fornorth Akkuruohonleikkuri GH1000e, 20V, sis. akun ja laturin
  Fornorth Akkuruohonleikkuri GH1000e, 20V, sis. akun ja laturin
  Fornorth Akkuruohonleikkuri GH1000e, 20V, sis. akun ja laturin
  -70 €
  19.6. asti
  Mega
  kesäale
  Fornorth Akkuruohonleikkuri GH1000e, 20V, sis. akun ja laturin
  179,00 €
  249,00 €
  • Tehokas ja helppokäyttöinen akkuruohonleikkuri
  • Leikkuukorkeuden säätö: 30-50-70mm, leikkuuleveys 32cm
  • Kerääjän tilavuus: 30 litraa

1 tuote

Akkuruohonleikkurit ovat yhä suositumpia vaihtoehtoja ympäristöystävällisemmän ja hiljaisemman ruohonleikkuun tarpeisiin. Verkkokaupassamme tarjoamme laajan valikoiman akkukäyttöisiä ruohonleikkureita eri kokoisille pihoille ja käyttäjätarpeisiin. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi jo tänään!

Usein kysyttyjä kysymyksiä akkuruohonleikkureista:

Usein kysyttyjä kysymyksiä painopeitoista

Mikä on akkuruohonleikkuri?

Akkuruohonleikkuri on eräänlainen ruohonleikkuri, joka saa virtansa ladattavasta akusta. Toisin kuin kaasukäyttöiset ruohonleikkurit, akkuruohonleikkurit eivät aiheuta haitallisia päästöjä ja vaativat vähemmän huoltoa. Ne ovat myös paljon hiljaisempia kuin perinteiset ruohonleikkurit.

Mitä etuja akkuruohonleikkurin omistamisesta on?

Akkuruohonleikkurit ovat ympäristöystävällisiä, kustannustehokkaita, käteviä, vähän huoltoa vaativia ja tehokkaita. Ne ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät vaivatonta tapaa ylläpitää nurmikkoaan. Ne ovat myös tyypillisesti kevyempiä kuin kaasukäyttöiset ruohonleikkurit, joten niitä on helpompi käsitellä.

Kuinka kauan akkuruohonleikkurin akku kestää?

Akkuruohonleikkurin akun kesto ja käyttöaika riippuvat mallista ja merkistä. Useimpien mallien käyttöaika on noin 30-60 minuuttia. Joissakin malleissa voi olla pidempi käyttöaika, mutta ne voivat olla myös kalliimpia.

Mikä on akkuruohonleikkurin leikkuuleveys?

Akkuruohonleikkurin leikkuuleveydellä tarkoitetaan ruohoa leikkaavan terän leveyttä. Se määrittää ruohon määrän, joka voidaan leikata kullakin ajokerralla.

Miten säädän akkuruohonleikkurin leikkuukorkeutta?

Monissa akkuruohonleikkureissa on leikkuukorkeuden säätöominaisuus, jonka avulla voit säätää leikkurin terien korkeutta. Leikkuukorkeutta voidaan yleensä säätää ruohonleikkurissa olevaa vipua tai säätöpyörää liikuttamalla. Näin voit mukauttaa ruohon pituutta mieltymystesi mukaan.

Kuinka tärkeää akkuruohonleikkurin materiaali on?

Akkuruohonleikkurin kannen materiaali on tärkeää, koska se vaikuttaa leikkurin kestävyyteen ja vahingoittumattomuuteen. Tukeva ja kestävä kansi, joka on valmistettu esimerkiksi teräksestä tai alumiinista, on olennaisen tärkeä ruohonleikkurin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että akkukäyttöiset ruohonleikkurit tarjoavat monia etuja ja ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ylläpitää nurmikkoaan ympäristöystävällisellä, kustannustehokkaalla ja kätevällä tavalla. Kun ostat akkuruohonleikkuria, ota huomioon akun käyttöikä, leikkuuleveys, leikkuukorkeuden säätö ja materiaali varmistaaksesi, että saat tarpeisiisi parhaiten sopivan ruohonleikkurin.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi