Säilytyslaatikot ulos

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kaipaatko lisää säilytystilaa esimerkiksi ulkosohvasi tyynyille, pehmusteille tai muille pihatavaroille? Lyfco-säilytyslaatikot sopivat erinomaisesti juuri tällaiseen tarpeeseen. Säilytyslaatikot ovat valmistettu polyrottingista, joka on erittäin säänkestävää materiaalia ja suojaa luotettavasti sateelta. Säilytyslaatikot istuvat tyyliltään mainiosti yhteen muiden puutarha-, terassi- tai parvekekalusteiden kanssa ja tilaa niissä riittää runsaasti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ulkokäyttöön sopivista säilytyslaatikoista

Mikä ulkokäyttöön sopiva säilytyslaatikko on?

Nimensä mukaisesti ulkokäyttöinen säilytyslaatikko sopii loistavasti säilytystilaksi pihalle, puutarhaan, terassille tai parvekkeelle. Säilytyslaatikkomme ovat valmistettu polyrottingista, joka on vettähylkivää ja säänkestävää materiaalia. Voit siis pitää säilytyslaatikkoa ulkona käytännössä ympäri vuoden, kunhan talvella suojaat sen peitteellä. Säilytyslaatikon sisäpuoli on vuorattu muovilla, joka antaa lisäsuojaa sateelta.

Mitä hyötyä ulkokäyttöön tarkoitetusta säilytyslaatikosta on?

Säilytyslaatikkoon voit siirtää suojaan viltit, pehmusteet, tyynyt ja mitkä tahansa muut pihatavarasi, kun ne eivät ole käytössä. Ulkokäyttöön suunniteltu säilytyslaatikko on oiva säilytyspaikka, koska sieltä saat haluamasi tavarat aina pikaisesti käyttöön ilman, että sinun tarvitsisi kantaa niitä joka kerta sisältä kodistasi ulos.

Voiko säilytyslaatikon sisällä olevan muovin pestä?

Kyllä, säilytyslaatikon sisällä olevan muovisuojan voi irrottaa helposti ja sen voi pestä.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi