Pergolat

1 tuote

 1. Fornorth Pergola Lounge 4x3m
  Fornorth Pergola Lounge 4x3m
  Fornorth Pergola Lounge 4x3m
  -691 €
  14.4. asti
  Mega
  kevätale
  Fornorth Pergola Lounge 4x3m
  1 899,00 €
  2 590,00 €
  • Erittäin jykevä ja tyylikäs pergola
  • Markkinoiden paras hinta-laatusuhde!
  • Ilmainen toimitus

1 tuote

Tyylikkäät ja modernit pergolat rikastamaan takapihaasi!

Moderni pergola on kaunis sisustuselementti, joka jakaa pihaasi ja luo kauniin, katetun oleskelualueen. Saatkin pihallesi tyylikästä suojaa ja varjoa. Yhdistämällä elegantin pergolan lempikasveihisi tai upeisiin köynnöksiin, voit tuoda pihallesi ekstra ripauksen romantiikkaa, tyyliä tai vain rentouttavaa tilaa suojassa naapurien silmiltä!

Lisäksi valikoimastamme löytyvät monipuoliset pergolat on varustettu avattavilla sälekatoilla. Tämän ansiosta sulkemalla katon, saat varjon ja suojaa sateelta. Toisaalta voit säätää säleitä ja päättää paljonko minäkin päivänä haluat auringonvaloa sisään oleskelualueellesi! Tyylikäs sisustuselementti pihallesi, joka toimii säällä kuin säällä!

Hanki nyt Hobbyboxilta modernit pergolat kaunistamaan takapihaasi ilmaisella ja nopealla toimituksella!

Usein kysyttyjä kysymyksiä pergolasta

Mikä on pergola?

Pergola on sisustuselementillinen, avonainen kehikko, joka jakaa pihaa tai kattaa esimerkiksi oleskelualuetta tai kulkuväylää. Kyseinen pylväskäytävä tai piharakennelma koostuu yleensä pystypylväistä, jotka tukevat poikkipalkkeja ja/tai avointa ristikkoa. Sen päälle tai yhteyteen on myös monesti istutettu köynnöksiä tai muuta kasvillisuutta. Kauniin ulkoasun lisäksi sen tarkoituksena on tarjota suojaa ja varjoa.

Mitä hyötyä on pergolasta?

Pergolalla tuot ryhtiä, romantiikkaa, suojaa tai vaikka vain tilanjakoa pihallesi. Yhdistämällä pergolan kasvien kanssa, voit luoda erinäisiä varjoisia ja viihtyisiä ulkotilaratkaisuja. Jos haluat enemmän suojaa, sijoita pergola talon seinän yhteyteen tai kata yksi seinistä täysin kasveilla. Pergolan avulla saatkin rakennettua pihallesi helposti tyylikästä yksityisyyttä näin halutessasi. Lisäksi moderniin pergolaan voi kuulua myös avattava sälekatto, jolloin voit oleskella rauhassa pihallasi niin sateella kuin auringonpaisteessakin. Viihtyisä pergola on tunnelmallinen elementti, joka kruunaa pihasi!
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi