Jumppapallot

2 tuotetta

 1. Eco Body Jumppapallo 75cm
  -15 €
  21.4. asti
  Mega
  kevätale
  Eco Body Jumppapallo 75cm
  Eco Body Jumppapallo 75cm
  24,90 €
  39,90 €
  • Laadukas
  • Kestävä
  • Keskivartaloharjoitteisiin
 2. Eco Body Jumppapallo 85cm
  -20 €
  21.4. asti
  Mega
  kevätale
  Eco Body Jumppapallo 85cm
  Eco Body Jumppapallo 85cm
  29,90 €
  49,90 €
  • Laadukas 
  • Kestävä 
  • Keskivartaloharjoitteisiin

2 tuotetta

Jumppapallo on kotikuntoilijan ehdoton ykkösväline. Palloharjoittelu kehittää lihasvoiman lisäksi kehonhallintaa, keskivartalon syviä lihaksia sekä tasapainoa.

Jumppapallo sopii myös venyttelyn ja kehonhuollon tueksi.

Kuntoilun lisäksi jumppapallo sopii myös vieläkin arkisempaan käyttöön. Mitä jos vaihtaisit kotona tai työpaikalla toimistotuolisi jumppapalloon ja ottaisit hyödyn irti työskentelystäni? Jumppapallolla istuminen ehkäisee selkäongelmia, parantaa ryhtiä ja kehittää tasapainoa aivan huomaamattasi.

Jumppapallot

Meiltä löydät sopivat pallot sekä pilates- että fitness-harjoitteluun.

Jumppapallolla saat lisähaastetta moniin tuttuihin treeniliikkeisiin ja aktivoit keskivartalon syviä lihaksia tehokkaasti. Kokeile esimerkiksi istuen suoritettavia liikkeitä, kuten pystypunnerrusta tai hauiskääntöä, penkin sijaan jumppapallolla istuen. Treenin lisäksi jumppapalloa voi käyttää myös syventämään venytyksiä ja ylläpitämään haastavia asentoja joogatessa.

Jumppapallo on myös hyvä lisä kotitoimistolle. Se pistää keskivartalon lihakset töihin, mikä suojaa alaselkää ja ylläpitää hyvää ryhtiä. Koko päivää ei jumppapallon päällä kannata istua, vaan työpäivän mittaan kannattaa vaihdella työtuolissa istumisen, seisomatyön ja jumppapallon päällä istumisen välillä. Oikeaoppisessa istuma-asennossa polvet jäävät 90 asteen kulmaan ja reidet ovat lattian suuntaisesti. Työtuoliksi kannattaa valita mieluummin isompi kuin pienempi pallo, ja ilmanpainetta säätämällä palloa voi muokata itselleen sopivaksi.

Fitnesspallo on juurikin se suuri ja pehmeä kumipallo jota ajattelet kuullesasi puhuttavan jumppapalloista. Jo pallon päällä istuminen käy treenistä, sillä tasapainon säilyttäminen aktivoi syviä ja usein vähemmälle käytölle jääviä vatsa- ja selkälihaksia. Pallo toimiikin mainiosti aktiivisen treenivälineen lisäksi vaikkapa toimistotuolin korvikkeena. Näin kehität huomaamattasi tasapainoasi, vatsa - ja selkälihaksistoasi ja ryhtiäsi. Niin sanotut 'korsettilihaksesi' kehittyvät, ja saat kauniin ja terveen ryhdin.

Pilatespallolla taas voit lisäät tehoa pilatestreeniisi ja kehität keskittymistä ja koordinaatiokykyä. Palloa käytetään usein juuri niiden kuuluisten lantionpohjalihasten kehittämiseen, mutta se sopii myös selän venyttelyyn ja erilaisiin tasapainoharjoituksiin.

Minkälaisen jumppapallon valitsen?

Me hobbybox.fi:ssä tahdomme opastaa asiakkaamme juuri teille sopivimpien kuntoiluvälineiden valintaan, jotta treeni olisi mahdollisimman tehokasta, mutta myös helppoa ja vaivatonta jotta kuntoiluinnostus säilyy eikä lopahda sekundavälineitten aiheuttamien ikävien kokemusten takia.

Alla näet suuntaa-antavan taulukon sopivan kokoisen jumppapallon hankintaan.

Jos olet alle 171 cm pitkä, valitse pallo, jonka halkaisija on 65 cm.
Jos olet 171-186 cm pitkä, valitse pallo, jonka halkaisija on 75 cm.
Jos olet yli 186 cm pitkä, valitse pallo, jonka halkaisija on 85 cm.
Pieni suositus: Uusi ja käyttämätön pallo kannattaa ensin täyttää vain noin 80% täyteen, ja odottaa ennen ensimmäistä käyttökertaa noin vuorokausi. Tämän jälkeen voit täyttää pallon täysiin mittoihin. Tällä tavalla annat pallon kumille aikaa muotoutua ja tottua käyttömuotoonsa, ja minimoit turhat rikkoutumisen riskit.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi