Tietoa meistä

Hobbybox.fi on tarjonnut ihmisille välineitä aktiivisempaan elämään jo vuodesta 1996. Löydät jatkuvasti kasvavista valikoimistamme tuotteita kuntoiluun, urheiluun ja vapaa-aikaan.

Tuotteet toimitetaan suoraan Vantaan keskusvarastoltamme, 1-2 päivässä ja ilman toimituskuluja, kun teet yli 30e ostokset kerralla (ei koske kotiinkuljetuksia tai suoramyyntituotteita).

Suoramyyntituotteemme toimitetaan ilman toimituskuluja suoraan kotipihaan yhteistyökumppaniemme varastoilta 5-10 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Verkkokaupan asiakaspalvelu:

E-mail: info@hobbybox.fi

Y-tunnus: 0993163-7

 

 

IP-Agency Finland Oy on osa suurta suomalaisten verkkokauppojen edelläkävijää, BHG Finlandia. Olemme osa ruotsalaista BHG Group pörssiyhtiötä ja kauppojamme ovat Hobbyboxin lisäksi mm. Taloon.com, netrauta.fi ja Nordic ProStore. BHG Groupiin kuuluu yli 100 verkkokauppaa, joista Ruotsissa suurimpana toimii Bygghemma.se. Olemme kodinrakentamissektorin ykkönen ja meillä on töissä Suomen parhaat verkkokauppaosaajat - BHG Finland työllistää yli 200 henkilöä ympäri maan. Kaupoissamme vierailee yhteensä 2,3 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja esillä on yli 200 000 tuotetta sekä yli 1000 brändiä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 145 milj.€.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi