Lumilingot

4 tuotetta

 1. Fornorth Lumilinko S4100
  Fornorth Lumilinko S4100
  Fornorth Lumilinko S4100
  -420 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Fornorth Lumilinko S4100
  579,00 €
  999,00 €
  • Myyntimenestys
  • Vaihteet: 4 eteen, 2 taakse
  • Toimintaleveys: 560 mm
 2. Fornorth Lumilinko S5500
  Fornorth Lumilinko S5500
  Fornorth Lumilinko S5500
  -500 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Fornorth Lumilinko S5500
  799,00 €
  1 299,00 €
  • Tuotepäällikön suositus
  • Vaihteet: 5 eteen, 2 taakse
  • Toimintaleveys: 560 mm
 3. Fornorth Lumilinko S6600
  Fornorth Lumilinko S6600
  Fornorth Lumilinko S6600
  -500 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Fornorth Lumilinko S6600
  999,00 €
  1 499,00 €
  • Loistava valinta isompaankin pihaan
  • Vaihteet: 6 eteen, 2 taakse
  • Toimintaleveys: 610 mm
 4. Fornorth Lumilinko S7600
  Fornorth Lumilinko S7600
  Fornorth Lumilinko S7600
  -400 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Fornorth Lumilinko S7600
  1 599,00 €
  1 999,00 €
  • Lumilinko kattavilla ominaisuuksilla isommankin kiinteistön linkoamiseen
  • Vaihteet: 6 eteen, 2 taakse
  • Toimintaleveys: 700 mm

4 tuotetta

Miksi ostaa meiltä?

Valikoimamme ja asiantuntemuksemme pohjautuvat vahvaan pohjatyöhön ja lumilinkojen tarpeisiin perehtymiseen. Ei ole väliä, etsitkö huippulaadukasta konetta suurien alueiden lumitöihin vai edullista lumilinkoa vaikka pieneen kotipihaan; meillä on jotain jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin.

Miksi lumilinko kannattaa hankkia?

Lumilingot ovat kätevä ja oiva ratkaisu lumenluontiin niin kotipihalle, pihateille, parkkipaikoille tai isommille alueille. Kevyt pieni lumipeite on vielä helppo kolata mekaanisesti, mutta kun yön aikana on tullut paksu lumipeite, ei pelkällä kolalla välttämättä selviä urakasta, ainakaan helpolla.

Lumilingon vaivattomuus astuu tässä esiin. Ei siis enää raskaita ja aikaa vieviä lumitöitä jokaisen pienen lumisateen jälkeen, vaan nyt voit nauttia lumentulosta, ilman ajatusta perus lumikolalla urakoinnista. 

Valikoimastamme löydät lumilingon juuri tarpeisiisi. Voit vertailla linkojen ominaisuuksia ja valita niistä juuri sinulle sopivan yksilön.

Tarjoamme nyt ilmaisen toimituksen kaikille lumilingoille!

Lumilingot - Oppaat, ohjeet ja muita hyödyllisiä vinkkejä:

Lumilingot

Tietoa Lumilingoista

Lumilingon vertailu ja valinta
Valikoimamme kattaa kaiken: pienistä ja edullisista lumilinkoista aina tehokkaisiin ja laadukkaisiin malleihin. Lumilinkojen vertailu on helppoa sivustollamme, ja voit aina luottaa siihen, että jokainen tuote on testattu kaikissa olosuhteissa.

Laatu ja Käytettävyys
Laadukas lumilinko on paitsi tehokas ja luotettava, myös helppokäyttöinen. Ergonomisesti suunnitellut lumilinkomme on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten voit olla varma, että lumitöiden tekeminen ei tule enää koskaan olemaan sinulle rasite.

Budjetti ja Koko
Jos etsit edullista ja pientä lumilinkoa, meillä on useita vaihtoehtoja, jotka eivät tingi laadusta. Nämä koneet ovat ihanteellisia pienempiin pihoihin ja kevyempään käyttöön.

Lumilingon hankinta - Hyödyt

Lumilingon hankinta on investointi, joka maksaa itsensä takaisin monin eri tavoin. Alla on joitain keskeisiä hyötyjä, joita lumilingon omistaminen tuo mukanaan:

Ajan Säästö
Lumilingon avulla lumityöt sujuvat huomattavasti nopeammin kuin perinteisillä lumilapioilla. Voit puhdistaa ajotien, jalkakäytävät ja muut alueet paljon nopeammin, jättäen enemmän aikaa muille tärkeille asioille.

Fyysisen Rasituksen Vähentäminen
Lumilingon käyttö vähentää selkään ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta, joka on tyypillistä manuaalisessa lumityössä. Tämä on erityisen tärkeää iäkkäimmille henkilöille ja niille, joilla on fyysisiä rajoitteita.

Tehokkuus ja Tarkkuus
Lumilingot on suunniteltu olemaan erittäin tehokkaita ja tarkkoja. Ne pystyvät poistamaan lumen tasaisesti ja tehokkaasti, jättäen puhtaan ja siistin jäljen.

Taloudellisuus
Vaikka lumilingon hankinta vaatii alkuinvestoinnin, se voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Ajattele esimerkiksi sitä, kuinka paljon maksaisi palkata ammattilainen tekemään lumityöt joka kerta kun lunta sataa.

Mukavuus ja Helppokäyttöisyys
Nykyaikaiset lumilingot ovat yhä käyttäjäystävällisempiä. Ne ovat helppoja käynnistää, ohjata ja huoltaa, mikä tekee lumitöistä paljon miellyttävämmän kokemuksen.

Älä enää epäröi ja tee elämäsi paras päätös!

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi