Sähköpyörät

5 tuotetta

 1. Swoop sähköpyörä MTB, 26
  Swoop sähköpyörä MTB, 26"
  Swoop sähköpyörä MTB, 26"
  -700 €
  9.10 asti
  Varaston
  Muutto
  ale
  Swoop sähköpyörä MTB, 26" 1 999,00 €
  1 299,00 €
  • Laadukas maastopyörä
  • Kantama jopa 65km yhdellä latauksella
  • Ilmainen toimitus
 2. Swoop sähköpyörä Fatbike Pro, 26
  Swoop sähköpyörä Fatbike Pro, 26"
  Swoop sähköpyörä Fatbike Pro, 26"
  -500 €
  9.10 asti
  Varaston
  Muutto
  ale
  Swoop sähköpyörä Fatbike Pro, 26" 2 799,00 €
  2 299,00 €
  • 48V/250W harjaton moottori
  • Akku: Samsung 48V/11,6AH 2900mAh
  • Kantama jopa 65km
 3. Swoop sähköpyörä Hybrid, miesten 28
  Swoop sähköpyörä Hybrid, miesten 28"
  Swoop sähköpyörä Hybrid, miesten 28"
  -500 €
  9.10 asti
  Varaston
  Muutto
  ale
  Swoop sähköpyörä Hybrid, miesten 28" 2 499,00 €
  1 999,00 €
  • Erinomainen valinta aktiiviliikkujalle
  • Sopii sekä kaupunkiin että luontoon
  • Ilmainen toimitus
 4. Swoop sähköpyörä Fatbike, 26
  Swoop sähköpyörä Fatbike, 26"
  Swoop sähköpyörä Fatbike, 26"
  -600 €
  9.10 asti
  Varaston
  Muutto
  ale
  Swoop sähköpyörä Fatbike, 26" 2 395,00 €
  1 795,00 €
  • 48V/250W moottori jossa 5 avustasoa
  • LG:n 48V akku jonka kantama jopa 65 km
  • Hydraulijousitus, Tektron levyjarrut ja Shimanon vaihteet
 5. Swoop sähköpyörä MTB Pro, 27,5
  Swoop sähköpyörä MTB Pro, 27,5"
  Swoop sähköpyörä MTB Pro, 27,5"
  -500 €
  9.10 asti
  Varaston
  Muutto
  ale
  Swoop sähköpyörä MTB Pro, 27,5" 2 799,00 €
  2 299,00 €
  • Laadukas maastopyörä
  • 9 vaihdetta
  • Kantama jopa 65km

5 tuotetta

Sähköpyörä on autoa ympäristöystävällisempi vaihtoehto työmatkailuun ja erinomainen valinta myös vapaa-ajan liikkumiseen. Sähköpyörässä on ladattava akku, joka avustaa matkanteossa ja innostaa pyöräilemään pidempiä matkoja kuntotasosta riippumatta. 

Valikoimastamme löydät useita erilaisia sähköpyörämalleja, joiden joukosta voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan pyörän: Tutustu City- ja Hybrid-malleihin, jos kaipaat luotettavaa sähköpyörää työmatkoille ja vapaa-ajan liikuntaan kaupunkiympäristössä. Jos taas kaipaat pyörältäsi suoriutumista myös haastavamissa olosuhteissa, valitse Swoop MTB tai Fatbike. 

Tarjoamme kaikille Swoop-sähköpyörille ilmaisen toimituksen!

Sahköpyörä

Usein kysyttyjä kysymyksiä sähköpyöristä

Mikä on sähköpyörä ja miten se toimii?

Sähköpyörän erottaa tavallisesta polkupyörästä se, että sähköpyörä on varustettu sähkömoottorilla, mikä avustaa matkanteossa ja innostaa pyöräilemään pidempiä matkoja kuntotasosta riippumatta. Sähköpyörää ajaessa saat mukavaa liikuntaa, mutta sähkömoottori antaa apua, jotta pyöräily sujuu kepeästi.

Sähkömoottori pystyy tuottamaan sähköpyörälle nopeimmillaan noin 25 km/h vauhdin. Tätä suuremman nopeuden saavuttamiseksi vaaditaan siis polkemista. Liikenteessä sähköpyörät luokitellaan tavallisiksi polkupyöriksi, joten sähköpyörää ajettaessa on noudatettava pyöräilijöitä koskevia liikennesääntöjä.

Sähköpyörän moottori avustaa parhaimmillaan matkantekoa jopa noin 65 kilomeriä yhdellä latauksella, ja jokainen käyttäjä voi valita itselleen sopivan avustustason useista eri vaihtoehdosta. Sähköpyörän moottorin akun lataaminen on helppoa pyörän mukana tulevan latausjohdon kanssa. Voit jättää sähköpyöräsi lataukseen vaikka työpäivän ajaksi.

Sähköpyörän moottori käynnistyy ja toimii parhaiten poljettaessa. Moottori on siis tarkoitettu avustamaan pyöräilyä. Jos polkimia ei pyöritetä kunnolla, vaan vain moottorin käynnistämiseksi, voi akkuvirta huveta nopeasti.

Miksi sähköpyörä ja mitä hyötyjä siinä on?

Sähköpyörällä liikut sujuvasti ja nopeasti paikasta toiseen. Normaaliin polkupyöräilyyn verrattuna sähköpyörällä ajaminen on kevyempää eikä fyysisesti samalla tavalla rasittavaa. Sen avulla jaksat polkea helposti pitkiä matkoja ja ylämäetkin tuntuvat helpommalta ylittää. Sähköpyörällä kuljet näppärästi vaikkapa työmatkan tai kauppareissun.

Sähköpyörään sijoittaminen on taloudellisesti järkevä hankinta. Autolla kulkemisessa rahaa kuluu moniin eri kustannuksiin kuten polttoaineeseen, ylläpitoon ja parkkimaksuihin. Myös julkisessa liikenteessä kuukausilippujen hinnat voivat nousta satojen eurojen puolelle. Sähköpyörä on kustannuksiltaan autoiluun tai julkisella liikenteellä kulkemiseen verrattuna siis edullisempaa, jos sähköpyörää innostuu käyttämään useilla matkoilla.

Aivan yhtä pitkiä matkoja sähköpyörällä ei välttämättä pysty tehdä kuin esimerkiksi autolla, mutta sähköpyörän hankkiminen on hyvä sijoitus, sillä sähköpyörä ei vaadi monimutkaisia huoltotoimia ja se vie tilaakin huomattavasti vähemmän kuin auto tai moottoripyörä.

Taloudellisten hyötyjen ohella sähköpyöräily on hyvää ja terveellistä liikuntaa, ajaminen on hauskaa ja kaupunkiolosuhteissa välttää liikenneruuhkat. Akun lataaminen on myös helppoa, joten kokonaisuudessaan sähköpyörä on joustava ja mukava kulkuväline.

Miten valita itselleni sopiva sähköpyörä?

Sähköpyörää valitessasi kannattaa pohtia kuinka usein ja paljon aiot käyttää sitä. Mikäli suunnittelet käyttäväsi sähköpyörää vaikkapa parina kertana viikossa kauppareissuihin, voivat yksinkertaisemmat ja halvemmat mallit sopia sinulle. Jos kuitenkin haluat käyttää sähköpyörää toistuvasti ja hyvin usein, on laatuun panostaminen luonnollisesti kannattavaa.

Kalliimmissa sähköpyörämalleissa on yleensä parempia teknisiä ominaisuuksia monenlaiseen ajoon. Hintavammat vaihtoehdot sisältävät muun muassa tehokkaamman akun, moottorin, enemmän vaihteita, parempia teknisiä ratkaisuja ja mukavamman ajotuntuman. Myös kestävyys on tärkeä seikka, sillä kukapa ei haluaisi mahdollisimman kestävää ja luotettavaa kulkupeliä.

Hobbyboxin Swoop-sähköpyöristä löytyy City-, Hybrid-, MTB- ja Fatbike-malleja. City-sähköpyörät ovat tyylikkäitä kaupunkipyöriä työmatkoille ja vapaa-ajan pyöräilyyn urbaaneissa olosuhteissa. Hybrid on puolestaan monipuolinen sähköpyörä sekä kaupunkiin että maanteille. MTB on suunniteltu maastopyöräksi ja sen jousitus sekä leveämmät renkaat tekevät luonnossa liikkumisesta sujuvaa. Fatbikessa on nimensä mukaan todella paksut renkaat, joiden ansiosta se soveltuu haastavimpiinkin maasto-olosuhteisiin ja myös talvipyöräilyyn.

payments-logo
© 2021 Hobbybox.fi