Pöytäjalkapallot

1 tuote

 1. Pöytäjalkapallo 94,5 x 50 x 68,3 cm
  Pöytäjalkapallo 94,5 x 50 x 68,3 cm
  Pöytäjalkapallo 94,5 x 50 x 68,3 cm
  -49 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Pöytäjalkapallo 94,5 x 50 x 68,3 cm
  99,90 €
  149,00 €
  • Vauhdikas pöytäjalkapallo-peli perheen nuorimmille
  • Sisältää kolme palloa
  • Helppo koota

1 tuote

Kicker, foosball, pöytäfutis; rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Valikoimastamme löydät oikean kikkerin joka tarpeeseen.

Pöytäjalkapallomme ovat myös ilo silmälle! Malleissa on panostettu niin kestävyyteen ja laatuun kuin estetiikkaankin.

Jos haluatte tehdä tilauksen yrityksenä tai jokin askarrutaa, ota meihin yhteyttä chatilla, sähköpostilla tai puhelimitse niin löydämme yhdessä juuri teille parhaan ratkaisun!

Lajin historia

Pöytäjalkapallo juontaa juurensa 1920- ja 30-lukujen taitteeseen, Saksaan. Yleisen uskomuksen mukaan paikalliset jalkapallojoukkueet keksivät pöytäjalkapallon ajanvietteeksi juhliessaan jalkapallopelien jälkeen baareissa. Saksasta peli levisi nopeasti ympäri Eurooppaa ja sen massatuotanto alkoi 40-luvulla.

Pöytäjalkapallon säännöt

Pöytäjalkapallossa tavoite on sama kuin perinteisessäkin jalkapallossa, eli saada pallo vastustajan maaliin. Jokaisesta tehdystä maalista saa yhden pisteen ja oma maali tuo pisteen vastustajalle. Pelin aloitustapa vaihtelee pelityylistä riippuen joko keskikenttätangon keskimmäisellä pelaajahahmolla (kilpapelit) tai yhden ihmispelaajan pudottaessa pallon kentän keskialueelle pöydän sivussa olevan aukon kautta (ajanvietepelit). Peli päättyy tavallisesti silloin, kun jompikumpi joukkue on kerännyt viisi tai kymmenen pistettä.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi