Kasvihuoneet

2 tuotetta

 1. Lykke Kasvihuone Glass 8,2m2, musta
  Lykke Kasvihuone Glass 8,2m2, musta
  Lykke Kasvihuone Glass 8,2m2, musta
  -500 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Lykke Kasvihuone Glass 8,2m2, musta
  1 399,00 €
  1 899,00 €
  • Kaunis, esteettömän näkymän tarjoava kasvihuone kasvien kasvatukseen tai oleskelutilaksi
  • Seinät ja katto tukevaa karkaistua lasia
  • Ilmainen toimitus
 2. Lykke Kasvihuone Hybrid 5m2, musta
  Lykke Kasvihuone Hybrid 5m2, musta
  Lykke Kasvihuone Hybrid 5m2, musta
  -550 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Lykke Kasvihuone Hybrid 5m2, musta
  849,00 €
  1 399,00 €
  • Kaunis ja tukeva kasvihuone yhdistelmäratkaisulla kasvien kasvatukseen tai oleskelutilaksi
  • Seinät karkaistua lasia ja katto UV-suojattua PC-muovia
  • Ilmainen toimitus

2 tuotetta

Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat kasvihuoneet loistavilla ominaisuuksilla. Kasvihuoneet ovat loistava valinta kohti ekologisempaa elämää täyttämällä kasvihuone yrteillä ja vihanneksilla. Kasvihuonetta voit käyttää ympäri vuoden, joten voit nauttia omista antimista vuodenajasta riippumatta. Mikä sen parempaa kuin kokata ruokia perheelle ja ystäville omista kasvatuksistaan. Kasvihuoneessa voit toki kasvattaa myös lempikukkiakin, joilla voi vaikka ilahduttaa ystäviään.

Meiltä löydät kasvihuoneet myös pienempäänkin pihaan. Kasvihuoneesta saat helposti luotua myös idyllisen oleskelutilan, jossa voit esimerkiksi viettää romanttista iltaa tai vaikka lukea lempikirjaasi, saaden raikkaan ja luonnonläheisen ympäristön.

Kasvihuoneen hankinta voi joskus olla vaikea päätös. Lue oppaasta, mitä kasvihuonetta ostaessa tulisi ottaa huomioon!

Tarjoamme kaikille kasvihuoneille ilmaisen kotiinkuljetuksen!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kasvihuoneista

Mitä hyötyä kasvihuoneesta on?

Kasvihuoneen käytön etuina on muun muassa pidempi kasvukausi kuin avomaalla, lämpötilan ja ilmankosteuden säätömahdollisuus sekä hankitun pinta-alan monipuoliset käyttömahdollisuudet. Voit esimerkiksi kätevästi kasvattaa kasvihuoneessa avomaan vihannesten taimet, siirtää huonekasvisi kesänviettoon piristämään kasvihuonetta tai käyttää kasvihuonetta oleskelutilana ja laittaa sinne muutamia kukkia silmänruuaksi.

Kasvihuone tarjoaakin monipuoliset mahdollisuudet kasvien kasvatukseen aina kukista yrtteihin ja vihanneksiin sekä muihin hyötykasveihin. Voit viljellä koko kasvukauden säästä riippumatta ja lisäksi kasvien kasvu on myös nopeampaa kuin avomaalla!

Mitä kasvihuoneessa voi kasvattaa?

Kasvihuone tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia! Kasvihuoneessa onnistuu niin vihannesten, yrttien kuin vaikka kukkienkin kasvatus. Monet vaativammatkin kasvit, esimerkiksi lämpötilan suhteen, onnistuvat helposti kasvihuoneessa. Kasvihuone mahdollistaa myös taimien näppärän kasvatuksen avomaata silmällä pitäen. Myös kesäkukkia voi esikasvattaa kätevästi kasvihuoneen säädeltävissä kasvatusolosuhteissa.

Mistä lähteä liikkeelle? Vaivattomia peruskasviksia omaan kasvihuoneeseen ovat esimerkiksi tomaatti ja kurkku. Jos haluat jotain nopeaa ja helppoa, niin salaatti, pinaatti tai vaikka persilja antavat nopeasti satoa.

Mihin kasvihuonetta voi käyttää?

Kasvihuone taipuu moneksi. Voit käyttää sitä luonnollisesti erilaisten kasvien, yrttien, kukkien ja taimien kasvatukseen. Kaunis lasinen kasvihuone taipuu myös helposti nätiksi oleskelutilaksi. Voit myös yhdistää nämä kaksi ja nauttia vaikka teehetkiä yrttien ja kukkien keskellä!

Entäpä talvella? Ei huolta, kasvihuoneelle löytyy käyttöä ympäri vuoden! Yksinkertainen käyttötarkoitus on tehdä kasvihuoneesta talveksi varastohuone. Voit siirtää sinne näppärästi kaikki pihasi kesätavarat ja kalusteet talvehtimaan.

Miten valitsen kasvihuoneen?

Kasvihuonetta valitessa on hyvä miettiä etukäteen, millaiseen tarpeeseen kasvihuone on tulossa, ja minne se sijoitetaan. Osta myös mieluummin vähän turhan iso kuin liian pieni kasvihuone. Tyhjä tila on helpompi hyödyntää myöhemmin kuin yrittää lisätä tilaa jo hankittuun kasvihuoneeseen.

Ota ainakin huomioon:

 • Käyttötarkoitus: oleskelutilaksi, kasvihuoneeksi, pieneksi yrttihuoneeksi vai kenties kaikkea näitä?
 • Sijoituskohde: miten isolle/pienelle pihalle, millaiseen maastoon?
 • Työskentely- ja säilytystilat: paljonko tarvitset työtilaa esimerkiksi taimien istuttamisessa ja toisaalta paljonko tarvikkeesi vaativat säilytystilaa (kastelukannut, ruukut, mullat yms.)

Lasi vai polykarbonaatti kasvihuone?

Kannattaa miettiä, mihin käyttötarkoitukseen kasvihuonetta on pääasiallisesti ajatellut. Lasinen kasvihuone on kaunis, tyylikäs ja pitkäikäinen, ja sopiikin jos haluat esimerkiksi tehdä kasvihuoneesta myös samalla rentouttavan oleskelutilan. Toisaalta lasi ei eristä niin hyvin, se vaatii varjostusta auringonpaahteessa ja se on materiaalina painavaa ja hankalampaa asentaa. PC-levyt ovat myöskin pitkäikäisiä, niillä on erinomainen lämmöneristyskyky ja materiaali hajottaa auringonsäteet, joten kasvihuone harvemmin tarvitsee varjostusta. Materiaali ei ehkä ole niin tyylikäs kuin läpinäkyvä lasi, mutta erityisesti pelkkään kasvihuonekäyttöön materiaali on mitä erinomaisin. Entäpä talvella? Ei huolta, kasvihuoneelle löytyy käyttöä ympäri vuoden! Yksinkertainen käyttötarkoitus on tehdä kasvihuoneesta talveksi varastohuone. Voit siirtää sinne näppärästi kaikki pihasi kesätavarat ja kalusteet talvehtimaan.

Jos haluat hyödyn irti molemmista vaihtoehdoista, niin valitse yhdistelmäratkaisu! Esimerkiksi valikoimastamme löytyvä Lykke kasvihuone Hybrid:in seinien karkaistut lasilevyt tarjoavat kauniin esteettömän näkymän kasvihuoneeseen ja antavat kasvihuoneelle tukevuutta ja turvallisuutta. Samalla taas PC eli polykarbonaattikatto pehmentää valoa ja vangitsee lämpimän ilman paremmin kasvihuoneeseen.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi