React AirTrack käsipumpulla


 • Kestävä ja edullinen AirTrack, erinomainen hinta-laatusuhde

 • Pituus 3 m, leveys 1 m ja korkeus 0,1 m

 • Väri: sininen

249,00 139, 00 € Säästät: 110,00 €
Varastossa (Määrä: 5+)
Tarjous voimassa vielä 1 päivän
React AirTrack käsipumpulla
React AirTrack käsipumpulla
kpl
Kiirehdi! Vain muutamia jäljellä!

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. React AirTrack käsipumpulla
  React AirTrack käsipumpulla
  React AirTrack käsipumpulla
  -110 €
  14.4. asti
  Mega
  kevätale
  React AirTrack käsipumpulla
Osta pakettina ja säästä - 61,83
387,90 € 497,90 €

React AirTrack käsipumpulla

Etsitkö edullista, kestävää ja laadukasta ilmavolttipatjaa? React AirTrack on loistava pienempään budjettiin sopiva valinta.

Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset. Se on loisto valinta niin voimistelutarkoituksiin kuin peruskuntoiluun tai leikkimiseen.

React AirTrack on 3 metriä pitkä ja 1 metrin leveä harjoittelupatja kotikäyttöön. Sen 10 senttimetrin paksuus tarjoaa pehmeyttä laskeutumisiin. Patjan mukana tulee käsipumppu, jolla voit pumpata patjan missä vain, ja kantokassi, jonka avulla patjan kuljettaminen mukana on erittäin helppoa.

Kestävät materiaalit: React AirTrack on vedenkestävä ja valmistamisessa on käytetty UV- ja kylmänkestävää materiaalia. Tämä ilmavolttirata sopii siis ulko- ja sisäkäyttöön.

Helppo kuljettaa: Voit käyttää React Airtrackkiä ihan missä tahansa oletkaan. Se on nopea täyttää, joten voit ottaa sen hetkessä käyttöön olohuoneessa, puutarhassa, kuntosalilla tai vaikka uima-altaassa!

Loistavat lisävarusteet: AirTrackin mukana tulee kuljetuskassi, jonka avulla voit kuljettaa ilmavolttipatjaa kätevästi. Pakkauksen mukana tulevalla käsipumpulla patjan täyttäminen on todella helppoa. Tuote sisältää myös paikkaussarjan sekä ohjeet.

Monipuolinen ilmavolttirata: Jos haluat matosta enemmän joustavamman ja helpottaa esimerkiksi volttien tekoa, on suositeltavaa olla pumppaamatta mattoa aivan täyteen. Jos taas haluat vankan ja tukevan harjoitusalustan, kannattaa patjaan pumpata reilusti ilmaa, jotta siitä tulee kova ja kimmoisa. React AirTrackin tyhjentäminen on todella nopeaa.

1 vuoden takuu: React AirTrack on erittäin kestävää tekoa, ja tästä syystä tarjoamme ilmavolttiradoille täyden yhden vuoden takuun. Takuu kattaa myös pumpun sekä kantolaukun.

Tuotetiedot:

 • Mitat: 3 x 1 x 0,1m
 • Väri: Sininen
 • Kantokassi patjalle
 • Käsipumppu
 • Paikkaussarja
 • 1 vuoden takuu
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi