React AirTrack käsipumpulla


  • Kestävä ja edullinen AirTrack, erinomainen hinta-laatusuhde

  • Pituus 3 m, leveys 1 m ja korkeus 0,1 m

  • Väri: sininen

249,00 129, 00 € Säästät: 120,00 €
Varastossa (Määrä: 5+)
Tarjous voimassa vielä tänään
React AirTrack käsipumpulla
React AirTrack käsipumpulla
kpl
Kiirehdi! Vain muutamia jäljellä!

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
  1. React AirTrack käsipumpulla
    React AirTrack käsipumpulla
    React AirTrack käsipumpulla
    -120 €
    14.7. asti
    Kesän
    varaston
    tyhjennys
    React AirTrack käsipumpulla
Osta pakettina ja säästä - 136,34
377,90 € 577,90 €

Tuotetiedot:

  • Mitat: 3 x 1 x 0,1m
  • Väri: Sininen
  • Käsipumppu
  • Korjaussarja
  • Kantokassi
  • 1 vuoden takuu

React AirTrack 3x1x0,1m käsipumpulla

• Tehokasta harjoittelua ja hauskoja hetkiä: React AirTrack on täydellinen harjoittelualusta kuperkeikoille, voltteille, flikeille ja monille muille hypyille, pomppuille ja akrobatialiikkeille. AirTrack pehmentää laskeutumista ja tarjoaa korkeamman pompun. Sen pinta on suunniteltu estämään vaaralliset liukastumiset.

• Monipuolinen käyttö: React AirTrack sopii erinomaisesti monenlaiseen käyttöön. Se on loistava harjoittelualusta voimistelijoille, cheerleadereille ja parkour-harrastajille, muiden muassa. Se on myös hauska, stimuloiva ja turvallinen alusta perheen nuoremmille jäsenille leikkiä.

• UV-suojattu, kylmänkestävä: Tämä AirTrack voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Pinta on suojattu auringon ultraviolettisäteiltä ja se on myös erittäin kestävä kylmää ilmaa vastaan. Sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa.

• Helppo täyttää ja kantaa mukana: React AirTrack on helppo täyttää pakkauksen mukana tulevalla käsipumpulla. Korkealaatuinen venttiili mahdollistaa AirTrackin joustavuuden tarkan säätämisen. Mukana tulee myös kantokassi, jonka avulla tyhjennetty AirTrack on helppo kantaa mukana.

• Yhden vuoden takuu: Parasta kaikessa, erinomaisen laadun ja monipuolisuuden lisäksi, tarjoamme React AirTrackille yhden vuoden takuun!

Korkealaatuinen AirTrack urheilu- ja voimisteluharjoitteluun

React AirTrack on erinomainen valinta voimisteluharjoitteluun, joogaan, hyppyihin ja muihin akrobatialiikkeisiin tai vain rentoutumiseen. Tämä kolmen metrin pituinen, yhden metrin levyinen ja 10 senttimetrin paksuinen täytettävä AirTrack on loistava valinta sekä sisä- että ulkokäyttöön. React AirTrack on kuin voimistelussa käytettävä jousilattia.

Hauska, kestävä ja monipuolinen täytettävä AirTrack

React AirTrack on valmistettu UV-suojatusta ja kylmänkestävästä materiaalista. Tämä AirTrack sopii siksi sekä sisä- että ulkokäyttöön. Jos haluat, että matto on joustavampi, jätä hieman tilaa ilmalle äläkä täytä rataa liian kovaksi. Jos haluat tukevan harjoittelualustan, varmista, että täytät sen tarpeeksi kovaksi. React AirTrackin tyhjentäminen on myös todella nopeaa.

Turvallinen tapa harjoitella

AirTrack tarjoaa erinomaisen turvallisen ja pehmeän, mutta myös kimmoisan alustan kuperkeikoille, flikeille, akrobatialiikkeille ja monille muille hypyille ja temppuille. Se muistuttaa hyvin paljon voimistelussa käytettäviä jousilattioita. AirTrack tarjoaa kimmoisuutta, joka antaa enemmän ilmaa ja voimaa hyppyihin sekä pehmentää laskeutumista matolle. Se myös vähentää pomppimisen ääntä ja sen pintamateriaali estää liukastumisen. 

Monipuoliseen ja vaihtelevaan käyttöön

React AirTrack -matot ovat erityisesti voimistelijoiden ja cheerleadereiden suosiossa, mutta AirTrack sopii moniin muihinkin käyttötarkoituksiin. Voit käyttää sitä parkour-harjoitteluun, joogaan, kamppailulajien harjoitteluun tai mihin tahansa muuhun, missä tarvitset pehmeän, turvallisen ja luotettavan alustan. AirTrack on erittäin kestävä auringon ultraviolettisäteitä ja kylmää säätä vastaan.

Helppo säilyttää ja kantaa

AirTrack on todella kätevä säilyttää ja kuljettaa. Se on helppo taittaa ja rullata ja se voidaan säilyttää mukana tulevassa säilytys-/kantokassissa. Asennus ja purkaminen vievät yhteensä vain muutaman minuutin. 

Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa AirTrackin pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaaminen maton alareunasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullaamista. Kun AirTrack on rullattu, voit sitoa sen naruilla tai laittaa sen säilytys-/kantokassiin. Säilytä AirTrack aina kuivassa paikassa.

Täydellinen lahja lapselle

Jos mietit, millaisen lahjan hankkisit lapsellesi, AirTrack on loistava valinta. Pinta on turvallinen, kannustava ja hauska lapsille tehdä temppuja, voimistella ja harrastaa monia muita leikkejä ja aktiviteetteja.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi