Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro


 • SUP-lauta ja kajakki samassa paketissa

 • Pituus 300 cm ja kantavuus 115 kg

 • Setti sisältää: SUP-lauta, SUP-mela/kajakkimela, kajakki-istuin, pumppu ja kantokassi

499,00 199, 00 € Säästät: 300,00 €
Varastossa (Määrä: 0)
Tarjous voimassa vielä 1 päivän
Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
kpl
Kiirehdi! Vain muutamia jäljellä!

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
  Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
  Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
  -300 €
  -60 %
  7.6. asti
  Mega
  kesäale
  Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
Osta pakettina ja säästä - 300
238,90 € 538,90 €

Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro

SUP-lauta on kesän ehdoton ykköstuote, joka tempaa mukaansa unohtumattomiin vesiseikkailuihin! Deep Sea Kayak Pro on upean monipuolinen SUP-lauta, jonka saat muutettua kädenkäänteessä kajakiksi mukana tulevalla kajakki-istuimella. Istuimen lisäksi pakkaukseen lukeutuu SUP-lautamela, jonka voit muuttaa helposti kajakkimelaksi.

Deep Sea SUP-lauta täyttää kaikki SUP-lautojen standardit ja tukeva Dropstitch-ydin tekee laudasta miellyttävän vakaan. Setissä on mukana melojen ja istuimen lisäksi pumppu painemittarilla, jotta saat täytettyä SUP-lautasi kätevästi missä tahansa. Pakkauksen mukana tulee myös kantoreppu, jonka sisällä tyhjennetty SUP-lautasi kulkee mukana kevyesti ja ongelmitta. Setissä on lisänä myös paikkaussarja, jonka avulla lautaan tulleet pienet vahingot on helppo paikata. Lauta on pumpattava ja kokoontaitettava, joten sitä on erityisen helppo säilyttää ja kuljettaa.

Kattavat lisävarusteet: Deep Sea SUP-laudoissa on mukana kattavat lisävarusteet: pituussäädettävä mela, näppärä pumppu, korjaussarja sekä käytännöllinen kantokassi. Tässä Kayak Pro -mallissa mukana tulee myös kajakki-istuin.

Vankka ja kestävä: Deep Sea SUP-laudoissa on vankka Dropstitch-ydin, ja laudat ovat valmistettu kestävistä materiaaleista. Deep Sea SUP-laudat sopivat siis loistavasti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin suppailijoille. Pienet kolhut tai osumat laituriin eivät lautaa hetkauta, vaan se kestää hyvin käyttöä.

Ihanteellinen retkeilyyn: Tämän ilmatäytteisen SUP-laudan saat mahtumaan tyhjennettynä pieneen tilaan. Settiin sisältyvällä kätevällä kantokassilla kuljetat SUP-lautaa kevyesti mukanasi. Pakkauksen mukana tulevalla pumpulla voit täyttää laudan missä vain ja lähteä vesille kohti virkistäviä seikkailuja!

Sopii kaikille: Deep Sea SUP-laudat sopivat kaikille - niin ensikertalaisille kuin kaiken kokeneille SUP-harrastajillekin. Loistavan vakautensa ansiosta Deep Sea Kayak Pro SUP-lauta on erityisen käyttäjäystävällinen ja soveltuu mainiosti kenen tahansa käyttöön.

1 vuoden takuu: Deep Sea SUP-laudoissa on panostettu materiaalien laatuun, ja täten tarjoamme SUP-laudoille täyden vuoden mittaisen takuun!

Tuotetiedot:

 • Mitat: 300 x 76 x 15 cm
 • Kantavuus: 115 kg
 • SUP-mela/kajakkimela (pituussäädettävä, 3-osainen)
 • Kajakki-istuin
 • Pumppu
 • Kantokassi
 • Korjaussetti
 • Dropstitch-ydin
 • Suositeltu paine 12 psi, max 15 psi
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi