Deep Sea SUP-lautasetti XXL


 • Asiakkaidemme suosikki, erittäin laadukas ja kantava SUP-lauta

 • Pituus 330 cm ja kantavuus 130 kg

 • Setti sisältää: SUP-lauta, mela, pumppu ja kantokassi

499,00 269, 00 € Säästät: 230,00 €
Loppu varastosta

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Deep Sea SUP-lautasetti XXL
  Deep Sea SUP-lautasetti XXL
  Deep Sea SUP-lautasetti XXL
  Deep Sea SUP-lautasetti XXL
 2. Deep Sea karkuremmi SUP-lautaan
  Deep Sea karkuremmi SUP-lautaan
  Deep Sea karkuremmi SUP-lautaan
  29, 90 €
Osta pakettina ja säästä - 216,49
338,80 € 538,90 €

Tuotetiedot:

 • Mitat: 330 x 76 x 15 cm
 • Paino: 9 kg
 • Kantavuus: 130 kg
 • Mela (pituussäädettävä, 3-osainen)
 • Pumppu
 • Kantokassi
 • Korjaussetti
 • Dropstitch-ydin
 • Suositeltu paine 12 psi, max 15 psi

Deep Sea SUP-lautasetti XXL

 • Vakaa ja helppo hallita: Nimensä mukaisesti Deep Sea XXL -SUP-lauta on kooltaan pidempi ja isompi kuin tavallinen SUP-lauta. Tämä 330 senttimetriä pitkä lauta on erittäin vakaa ja tukeva tuulisellakin säällä. Pituutensa ja hallittavuutensa ansiosta se sopii loistavasti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille.
 • Laadukasta Dropstitch-materiaalia: Deep Sea XXL -SUP-laudan ydin on valmistettu Dropstitch-materiaalista, jota käytetään useissa ilmatäytteisissä SUP-laudoissa, kumiveneissä ja muissa vesillä käytettävissä välineissä. Materiaalina se on kestävää eikä kolhut tai pienet osumat riko lautaa. Lisäksi tässä SUP-laudassa on liukastumisia estävä pinta. Deep Sea XXL -SUP-laudalla liikut siis sulavasti ja tasapainoisesti vesillä.

  Lautasetti sisältää mainiot lisävarusteet: Deep Sea XXL -lautasetissä laudan mukana tulevat sen täyttämiseen tarkoitettu pumppu, näppärä pituussäädettävä mela, kuljettamista helpottava kantokassi ja paikkauksiin sekä huoltoon tarkoitettu korjaussarja. Tällä lautasetillä SUP-lautailun aloittaminen luonnistuu siis helposti.
 • Hauska ja aktivoiva liikuntamuoto: SUP-lautailu on virkistävä ja mieluisa kesäharrastus, sillä suppaillessa pääset nauttimaan upeasta säästä ja maisemista. Se on myös erittäin tehokkaasti koko vartaloa aktivoivaa liikuntaa, mikä kehittää lisäkuntoa sekä tasapainoa. SUP-lautailu sopii mainiosti leppoisaksi liikuntaharrastukseksi, jonka parissa voit rauhoittua kevyesti tai tehdä pidempiä ja rankempiakin treenejä.
 • Ilmainen toimitus ja vuoden takuu: Tarjoamme Deep Sea XXL -lautasetille ilmaisen toimituksen ja yhden vuoden mittaisen takuun. Deep Sea -SUP-laudoissa on panostettu materiaalien laatuun ja kestävyyteen, ja täten setissä on yhden vuoden takuu.

Pitkä SUP-lauta erinomaisella vakaudella ja hallinnalla

SUP-lautailu on yksi kesän virkistävimpiä ja hauskimpia harrastuksia. Viime vuosien aikana valtavasti suosiotaan kasvattanut suppailu sopii monille liikuntamuotona, sillä sen aloittaminen ja perusteiden oppiminen on helppoa. Loistavasti alkuun pääset Deep Sea XXL SUP-laudalla, joka täyttää erinomaisesti myös kokeneen ja taitavan suppailijan vaatimukset.

Deep Sea XXL-lautasetti on täydellinen valinta niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle

 

Deep Sea SUP-laudoissa kohtaavat vahva laatu ja kohtuulliset hinnat. Laadukkaan ilmatäytteisen Deep Sea XXL-laudan käyttöönotto käy näppärästi lautasetin mukana tulevalla pumpulla. Laudan ydin on loistavasti vesiurheiluun soveltuvaa Dropstitch-materiaalia, mikä tekee laudasta vankan, tasapainoisen ja kestävän. Kolhut tai osumat laituriin eivät siis riko lautaa. Lisäksi laudassa on liukastumista estävä pinta ja sen painokapasiteetti on 130 kilogrammaa.

 

Loistavaa ja monipuolista liikuntaa kaikentasoisille SUP-lautailijoille

 

Suppailu on virkistävää, mutta samalla mieltä rauhoittavaa liikuntaa kesän upeimmilla keleillä. Upeissa järvi-, meri- tai jokimaisemissa viihtyy mainiosti SUP-laudalla meloessa. Suppailu on todella hyvää koko vartaloa aktivoivaa liikuntaa, mikä kehittää lihaskunnon lisäksi tasapainoa. SUP-lautailu sopiikin kaikenikäisille ja eri kuntotasoisille henkilöille, sillä suppaillessa voit itse määrittää oman vauhtisi ja rasituksen tason. Deep Sea XXL-lauta on erityisen hyvä ensimmäinen lauta aloittelijalle, sillä pitkänä lautana se tarjoaa tavallista enemmän vakautta. Ison kokonsa ansiosta lauta soveltuu myös esimerkiksi joogaamiseen tai muiden harjoitusten tekemiseen.

 

Lautasetin lisävarusteet mahdollistavat mukavia retkeilykokemuksia

 

Deep Sea SUP-lautasetti XXL sisältää laudan lisäksi pituussäädettävän melan, korjaussarjan, pumpun laudan täyttämistä varten ja kätevän kantokassin. Tyhjennettynä saat laudan mahtumaan pieneen tilaan ja sen mukana tulevassa kantokassissa kuljetat sen helposti paikkaan kuin paikkaan. Pumpulla voit täyttää sen nopeasti missä vain ja lähteä vesille pikaisesti.

 

Erinomaisen kestävä

 

Deep Sea SUP-laudoissa on panostettu materiaalien laatuun ja kestävyyteen – juuri siksi tarjoammekin Deep Sea SUP-laudoille täyden vuoden mittaisen takuun. Mahdollisia pieniä paikkailuja varten lautasetin mukana tulee korjaussarja, jolla laudan huoltaminen luonnistuu helposti.

 

Miksi valita juuri Deep Sea XXL SUP-lautasetti?

 

Deep Sea SUP-laudat ovat suunniteltu laatu ja kestävyys edellä, mutta myös yksityiskohdat ovat tarkoin huoliteltuja. Deep Sea XXL-lauta onkin markkinoiden pisimpiä ja vakaimpia lautoja hintaluokassaan. Vankan rakenteensa ja pituutensa ansiosta se toimii hienosti myös tuulisemmallakin säällä. Aloittelijalle tämä lauta on varma valinta, sillä pitkää lautaa on helppoa käsitellä ja hallita. Kokonsa myötä Deep Sea XXL-lauta soveltuu myös SUP-joogaan ja muihin erilaisiin suppailun muotoihin.

 

 

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi