Pulsaattoripesukoneet

1 tuote

 1. Lykke Pulsaattoripesukone Pro 2000
  Lykke Pulsaattoripesukone Pro 2000
  Lykke Pulsaattoripesukone Pro 2000
  -100 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Lykke Pulsaattoripesukone Pro 2000
  199,00 €
  299,00 €
  • Helposti mukana kuljetettava pesukone
  • Pesee jopa 4kg pyykkiä samaan aikaan
  • Säädettävä linkous- ja pesuaika

1 tuote

Tervetuloa pulsaattoripesukoneiden valikoimaamme! Täältä löydät laadukkaita ja luotettavia pulsaattoripesukoneita, jotka helpottavat arjen pyykinpesurutiineja.

Miksi ostaa meiltä?

Kun olet hankkimassa pulsaattoripesukonetta, haluat varmasti saada parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi, ja juuri siksi tarjoammekin erittäin kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen hinta-laatusuhteen. Olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja niiden kestävyydestä.

Pulsaattoripesukoneet ovat innovatiivisia ja tehokkaita kodinkoneita, jotka tarjoavat monia etuja perinteisiin rumpupesukoneisiin verrattuna. Niiden pulsaattoritekniikka mahdollistaa hellävaraisemman pesun ja tehokkaamman lianpoiston. Pulsaattoripesukoneet ovat myös energiatehokkaita ja käyttävät vähemmän vettä kuin rumpupesukoneet.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pulsaattoripesukoneista

Mitä eroa on pulsaattoripesulla ja rumpupesulla?

Pulsaattoripesukoneessa pesu tapahtuu pyörivän pulsaattorin avulla, kun taas rumpupesukoneessa pyykkiä pyöritetään rummussa. Pulsaattoripesukoneet tarjoavat hellävaraisemman pesutuloksen ja kuluttavat vähemmän energiaa ja vettä.

Mikä on pulsaattoritekniikka?

Pulsatoritekniikka on pesukoneiden käyttämä tekniikka, jossa pesuaine ja vesi sekoitetaan pulsaattorin avulla. Tämä tekniikka takaa paremman lianpoiston ja tehokkaamman pesutuloksen.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi