Crosstrainerit

3 tuotetta

 1. Alusmattosarja, 4kpl
  -5 €
  19.6. asti
  Mega
  kesäale
  Alusmattosarja, 4kpl
  Alusmattosarja, 4kpl
  24,90 €
  29,90 €
  • Setissä 4 palaa
  • Palan koko 60x60cm
  • Paksuus 1cm
 2. React Crosstrainer
  React Crosstrainer
  React Crosstrainer
  -200 €
  19.6. asti
  Mega
  kesäale
  React Crosstrainer
  199,00 €
  399,00 €
  • Kompakti crosstrainer kotikäyttöön
  • 4 kg vastuspyörä ja 8 vastustasoa
  • Näytön toiminnot: aika, matka, nopeus, kalorit, syke
 3. Core Crosstrainer 700
  Core Crosstrainer 700
  Core Crosstrainer 700
  -350 €
  19.6. asti
  Mega
  kesäale
  Core Crosstrainer 700
  349,00 €
  699,00 €
  • Laadukas Crosstrainer kovaankin harjoitteluun
  • 7 kg vastuspyörä ja 8 vastustasoa
  • Näytön toiminnot: Aika, nopeus, matka, kalorit, pulssi, kokonaismatka

3 tuotetta

Crosstrainer on nykyään yksi suosituimmista kuntoilulaitteista salilla ja kotona. Se tarjoaa hyvän yhdistelmän juoksumattoa, polkupyörää ja stepperiä.

Crosstrainer tarjoaa laajan ja tehokkaan harjoitteen koko keholle ja sen avulla saat kehon suurimmat lihakset töihin. Samalla kehität kestävyyttä ja hapenottokykyä.

Crosstrainerin etuja ovat sen pehmeämpi harjoittelumuoto, jolla ehkäiset mahdolliset vammat sekä harjoittelumäärien nostaminen nopeammin uudelle tasolle.

Hobbyboxin crosstrainervalikoimasta löydät laadukkaat crosstrainerit niin aloittelijalle kun vaativallekin treenaajalle.

Tilatessasi crosstrainerin Hobbyboxista saat sen ilmaisella toimituksella!

Crosstrainer

Crosstrainer on täydellinen väline tehokkaan aerobisen treeniin tekemiseen.

Sillä varmistat lämmittelyn ja koko kehon lihasten kehittämisen. Crosstrainer vaikuttaa tehokkaasti niin ylä- ja alavartalon suuriin lihaksiin. Lisäksi crossilla nopeutat aineenvaihduntaasi.

Crosstrainer edistää kestävyyskuntoa, kehittää kaikkia tärkeimpiä lihasryhmiä ja on samaan aikaan hellävarainen nivelille, polville ja selälle. Crosstrainerin liikerata on laaja ja sulava, mutta polkimien ja käsikahvojen ansiosta liike on hallittua koko harjoittelun ajan. Crosstrainer-harjoittelussa yhdistyy työntö- ja vetoliike ja töitä tekevät samanaikaisesti sekä ylä- että alavartalo. Crosstrainer-harjoittelu kehittää kehon suurimpia lihasryhmiä ja laitteella onnistuu niin kevyt lämmittely, lihaskuntoharjoittelu kuin tehokkaat intervallitreenitkin. Crosstrainerin hallittu liikerata ei kuormita niveliä, joten harjoittelu sopii myös kuntoutukseen.

Crosstraineria hankkiessa on tärkeää ottaa huomioon sen vaatima tila, sillä laitteet ovat varsin suurikokoisia. Lisäksi crosstrainer vaatii ympärilleen tilaa, jotta harjoittelu sujuu turvallisesti.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi