Infrapunasaunat

1 tuote

 1. Vasta Infrapunasauna 2hlö
  Vasta Infrapunasauna 2hlö
  Vasta Infrapunasauna 2hlö
  -500 €
  19.6. asti
  Mega
  kesäale
  Vasta Infrapunasauna 2hlö
  1 799,00 €
  2 299,00 €
  • Laadukkaista materiaaleista valmistettu
  • LED-valot, Bluetooth
  • Teho: 1750W

1 tuote

Miellyttävät ja terveyttä edistävät infrapunasaunat ovat viime vuosina yleistyneet ja keränneet paljon lisää suosiota. Helposti pienempäänkin tilaan asennettavan infrapunasaunan tuottama lämpö on samantyyppistä kuin auringonlämpö, mutta ilman haitallista ultraviolettisäteilyä. Infrapunasaunan tarjoamia terveyshyötyjä on paljon – muun muassa ääreisverenkierto paranee, sydänverisuonisto vahvistuu, infrapunan tuottama lämpö lievittää kipua, nopeuttaa vammoista toipumista ja rasituksesta palautumista.

Laadukkaista materiaaleista valmistetut infrapunasaunamme sisältävät Bluetooth-yhteyden, joka mahdollistaa saunassa rentoutumisen yhteydessä lempimusiikkiisi tai vaikkapa äänikirjan kuuntelemisen.

Tarjoamme kaikille infrapunasaunoillemme ilmaisen toimituksen!

Usein kysyttyjä kysymyksiä infrapunasaunoista

Mikä on infrapunasauna?

Tavalliseen saunaan verrattuna yksi silmin huomattavampia eroja on se, että infrapunasaunassa ei ole kiuasta, vaan lämmitys tapahtuu seiniin asennetuilla hiilikuitulämmittimillä tai keraamisilla lämmittimillä. Lämmittimet tuottavat auringonlämpöön verrattavaa infrapunalämpöä, mutta ilman haitallista ultraviolettisäteilyä. Infrapunalämmöllä on lukuisia terveyshyötyjä esimerkiksi ääreisverenkiertoon, sydänverisuonistoon ja kivunlievittämiseen.

Mitä terveydellisiä hyötyjä infrapunasaunasta on?

Infrapunasauna edistää tehokkaasti verenkiertoa ja lievittää tulehduksia. Infrapunasauna onkin oiva valinta lihas- ja nivelkipujen lievittämiseen, niveltulehduksiin ja liikunnasta tai urheiluvammoista johtuviin kipeisiin lihaksiin. Aktiiviselle liikunnan harrastajalle infrapunasauna on erinomainen apukeino palautumiseen treenin tai urheilusuorituksen jälkeen.

Normaaliin saunaan verrattuna infrapunasaunan lämpötilat pysyvät hiukan maltillisimpina, mikä tarkoittaa, että infrapunasauna sopii mainiosti myös sydän-, verisuoni-, ja hengityselinongelmista kärsiville.

Lisäksi infrapunasaunan mieltä rauhoittava vaikutus voi olla mainio apukeino myös henkisesti parempaan vointiin ja mielialaan.

Miten infrapunasaunan lämmitys toimii?

Valikoimastamme löytyvät Vasta-infrapunasaunat toimivat hiilikuitulämmittimillä. Nämä lämmittimet tuottavat pitkäaaltoista infrapunalämpöä turvallisesti ja tehokkaasti. Hiilikuitulämmittimet luovat infrapunasaunaan hellävaraisesti, mutta samalla myös sopivan voimakkaasti infrapunalämpöä. Lämpö jakautuu koko saunaan ja pyrkii antamaan keholle tasaisen lämpöaltistuksen.

Hiilikuitulämmittimet ovat huomattavasti tehokkaampia kuin joissain infrapunasaunoissa käytetyt keraamiset lämmittimet. Yleisesti ottaen hiilikuitulämmittimet ovat kestävämpiä ja niissä on huomattavasti pienempi riski vaurioitua tai rikkoutua, koska hiilipaneelit eivät ole yhtä hauraita kuin keraamiset. Tämän ansiosta hiilikuitulämmittimet kestävät myös korkean lämpötilan ympäristöä hyvin ja tarjoavat pidemmän käyttöiän.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi