Uima-altaat

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja isot uima-altaat koti- ja mökkipihoihin! Uima-allas on helppo ja nopea asentaa sekä se mahdollistaa hauskat uintihetket koko perheen kesken. Voit nauttia lämpimästä kesäpäivästä ja pulahtaa viilentävään veteen omaan uima-altaaseen. Bestwayn ja Exit Toysin valmistamat laadukkaat uima-altaat mahtuvat helposti pienellekin takapihalle. Exitin malleihin on saatavilla lisäksi kupu, mikä pitää lehdet ja roskat pois altaasta. Suojakupu myös nopeuttaa uima-altaan veden lämpiämistä.

Uima-altaassa voit nauttia viilentävästä vedestä rauhassa omassa pihapiirissä. Vietät aikaa sitten mökillä tai kotona, antaa uima-allas mahdollisuuden nauttia uimisesta kuumana kesäpäivänä omassa pihassa perheen ja läheisten kesken. Keitaan luominen omalle pihalle tai puutarhaan ei koskaan ole ollut helpompaa! Uima-allas pihalla mahdollistaa veteen pulahtamisen vaikkapa suoraan saunasta.

Allassarjavalikoimastamme voit valita itsellesi pyöreän tai suorakaiteen muotoisen uima-altaan omien tarpeidesi mukaan. Uima-altaiden rungot ovat valmistettu vahvasta galvanoidusta teräksestä ja allas on kolmikerroksista paksua PVC:tä, joka tekee niistä täydelliset Suomen ilmastoon.

Kaikilla valikoimamme uima-altailla on aina ilmainen toimitus!

Uima-altaan osto-opas

Altaan muoto

Uima-altaan muoto vaikuttaa sen sijoituspaikkaan pihalla. Pyöreä allas vaatii hieman isomman alueen ympärilleen, kun taas suorakaiteen muotoisen altaan voi sijoittaa helposti esimerkiksi aivan pihan nurkkaan tai terassin viereen. Pidemmät suorakaiteen muotoiset altaat mahdollistavat myös pienimuotoisen matkauimisen. Klassinen pyöreä allas miellyttää ulkomuodollaan ja tarjoaa erinomaiset edellytykset hauskoille uimaleikeille. Valikoimastamme löydät pyöreät sekä suorakaiteen muotoiset mallit.

Materiaalit

Altaan materiaali vaikuttaa altaan käyttöikään ja panostamalla laatuun, pidät huolen, että uima-allas palvelee pitkään ja on kannattava sijoitus. Bestwayn ja Exit Toysin uima-altaissa käytetään kolmikerroksista paksua ja vahvaa PVC:tä sekä polyesteriä, jotka tekevät altaista todella kestäviä. Runko on paksua terästä, joka on galvanoitu sekä Exitin altaissa pulverimaalattu, joka tekee siitä erinomaisen valinnan Suomen sääolosuhteisiin, eivätkä rungon osat pääse ruostumaan vaikka altaasta vettä roiskuisikin.

Suojakupu

Osaan valikoimamme uima-altaista on mahdollista valita lisävarusteeksi suojakupu. Suojakupu pitää huolen, että allas pysyy aina puhtaana liasta ja irtoroskista, kun allasta ei käytetä. Suojakupua voidaan toki pitää suljettuna myös uima-altaan käytön aikana, jolloin voidaan uida myös sateella ja tuulessa. Suorakaiteen muotoisissa suojakuvuissa on lisäksi ikkunat, jotka tekevät kuvun käytöstä mukavampaa sekä ilmanvaihdosta tehokkaampaa. Suojakupu tehostaa myös altaan veden lämpenemistä kun se on suljettuna. Tällöin auringon lämpöenergia nostaa veden lämpöä nopeammin, koska hukkalämpö vedestä ei pääse poistumaan.

Suodatinpumppu

Suodatinpumpulla on tärkeä osa uima-altaan toiminnassa. Se pitää huolen, että altaan vesi pysyy aina puhtaana ja liikkeellä. Näin altaan veteen ei pääse muodostumaan likaa eikä kasvustoa ja vesi pysyy puhtaana ja raikkaana. Mallista riippuen vesi suodatetaan suodatinpatruunoiden tai luonnonmukaisesti hiekan läpi. Hiekkasuodattimessa vesi suodatetaan kuin luonnossa, hiekan läpi, jolloin vesi pysyy erittäin puhtaana ilman kemikaaleja ja lika tarttuu suodattimen sisällä olevaan suodatinhiekkaan.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi