Tilaa Uutiskirje ja osallistu 500€ lahjakortin arvontaan!


Uutiskirjeen tilaajana olet osa lähipiiriämme. Saat Hobbybox:in parhaat tarjoukset ensimmäisten joukossa ja vastaanotat ajankohtaisia etuja! Uutiskirjeen tilaajana osallistut myös automaattisesti hobbybox.fi verkkokaupan 500 euron lahjakortin arvontaan.

Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kuukautta. Tilaa uutiskirje alta.


Arvonnan säännöt ja ehdot:

1. Arvonnan järjestäjä: IP-Agency Finland Oy, Honkanummentie 13, 01380 Vantaa, Finland. Y-tunnus 0993163-7

2. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistutaan tilaamalla Hobbyboxin sähköinen uutiskirje omaan, toimivaan sähköpostiosoitteeseen. Arvontaan lasketaan mukaan Suomessa asuvat yksityishenkilöt, pois lukien arvonnan järjestäjän henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

3. Kampanja-aika: 6 kuukauden välein. Seuraava arvonta suoritetaan 5.9.2023.

4. Palkinnon arvonta-aika ja voittajalle ilmoittaminen: Palkinnon arvonta suoritetaan 6 kuukauden välein kyseisen viikon ensimmäisenä arkipäivänä kaikkien uutiskirjeiden tilanneiden joukosta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Järjestäjän toimesta hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Järjestäjä sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi internet-sivustollaan ja Facebook-sivullaan. Ellei voittajaa tavoiteta viiden arkipäivän sisällä ilmoittamisesta, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinto ja palkinnon toimittaminen: Palkintona on 500€ arvoinen lahjakortti Hobbybox.fi verkkokauppaan.

6. Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu: Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.

7. Järjestäjän vastuu: Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

8. Arvonnan säännöt ja niiden noudattaminen: Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi