Tilaa uutiskirje


Tervetuloa liittymään innostuneiden harrastajien yhteisöömme Hobbybox.fi:ssä! Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tietoa eksklusiivisista eduista, alennuksista, kampanjoista ja tuoreimmista uutuuksistamme. Olipa intohimosi mikä tahansa, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi harrastuksesi parissa viihtymiseen.


Tässä muutama syy, miksi uutiskirjeemme tilaaminen kannattaa:

Rahanarvoiset Edut

Haluamme palkita uskollisia asiakkaitamme tarjoamalla heille rahanarvoisia etuja, jotka tekevät ostokokemuksestasi vieläkin paremman. Uutiskirjeen tilaajana saat erityisiä tarjouksia, jotka ovat saatavilla vain sinulle.

Alennukset

Säästä rahaa hyödyntämällä eksklusiiviset alennuksemme. Lähetämme säännöllisesti tietoa alennuskampanjoistamme uutiskirjeen tilaajille, jotta voit hyödyntää parhaat diilit ensimmäisten joukossa.

Kampanjat

Pysy ajan tasalla viimeisimmistä kampanjoistamme. Meillä on jatkuvasti meneillään erilaisia kampanjoita, jotka tarjoavat loistavia mahdollisuuksia säästää suosikkituotteistasi tai löytää uusia suosikkeja.

Uutuudet

Haluatko olla ensimmäisten joukossa tietämässä uusimmista tuotteistamme? Uutiskirjeen tilaajana saat ensikäden tietoa uusista tuotteistamme ja voit varmistaa, että saat haluamasi tuotteet ennen kuin ne myydään loppuun.

Kuinka voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen

Ymmärrämme, että mieltymykset voivat muuttua, ja siksi teemme uutiskirjeen tilauksen peruuttamisesta mahdollisimman helppoa. Jokaisen uutiskirjeen lopussa on linkki, jonka kautta voit helposti peruuttaa tilauksesi. Napsauta vain linkkiä ja vahvista peruutuksesi, niin emme enää lähetä sinulle uutiskirjettä. Haluamme varmistaa, että viestimme vastaavat juuri sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Kiitos, että harkitset uutiskirjeemme tilaamista. Odotamme innolla mahdollisuutta palvella sinua ja tuoda lisäarvoa harrastuksellesi Hobbybox.fi:n kautta. Tervetuloa yhteisöömme!

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi