KUN TILAAT HOBBYBOX.fi

Me noudatamme säntillisesti kaikkia Suomen verkkokaupalle asettamia lakeja ja ohjeistuksia. Voit siis tilata meiltä huoletta tutustumatta toimitusehtoihin sen tarkemmin. Jos kuitenkin haluat lisätietoa, löydät sitä alta.

TOIMITUSAIKA

Toimitamme 98,5% tilauksista nopeasti ja luotettavasti 1-2 arkipäivässä suoraan Vantaan keskusvarastoltamme. Saat lähetyksen seurantakoodin sähköpostiisi, kun toimitamme tilauksen.

Poikkeuksena tähän ovat suoratoimitustuotteet jotka eivät lähde omalta Vantaan varastoltamme, vaan suoraan yhteistyökumppaniemme varastoilta. Suoratoimitustuotteilla on 5-10 arkipäivän toimitusaika. Katso sivun alareunasta listaus suoratoimitustuotteista.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Saat ILMAISEN toimituksen kuun teet vähintään 30e kertaostokset. Käytämme toimituksiin Postin nopeita ja luotettavia toimitustapoja.

Postin toimipisteeseen 4,90€ Pakettitoimitus suoraan maan kattavimpaan Postin noupisteverkostoon. Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.
Pakettiautomaatti 4,90€ Pakettitoimitus suoraan SmartPOST -pakettiautomaattiin. Valitse haluamasi pakettiautomaatti tilauksen yhteydessä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.
Kotiinkuljetus alle 35kg 9,90€ Pakettitoimitus suoraan toimitusosoitteeseen. Posti on teihin yhteydessä ja voitte sopia toimitusajankohdan jopa klo 21 asti.
Kotiinkuljetus yli 35kg 29,90€ Kuljetus suoraan toimitusosoitteeseen. Posti on teihin yhteydessä ja voitte sopia toimitusajankohdan jopa klo 21 asti.


Toimitus badget

Nämä yllä olevat merkit löydät jokaisesta verkkokaupan tuotteesta. Jos tuotteessa on oranssi "Perillä 1-2 päivässä" -merkki, tuote löytyy varastostamme ja sen toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää. Mikäli oranssia merkkiä ei ole, kyseessä on suoratoimitustuote, minkä toimitusaika on 5-10 arkipäivää. Vihreä "Ilmainen toimitus" -merkki kertoo onko tuotteella ilmainen toimitus vai ei. Saat ilmaisen toimituksen kuitenkin tuotteille, mikäli niiden loppusumma on vähintään 30€.

Suoratoimitustuotteet:

  • Toimitetaan ILMAISEKSI kotipihaan 5-10 arkipäivässä.
  • Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja sopii kanssanne ajan, jolloin voitte ottaa lähetyksen vastaan.