Toimitus

Verkkokaupan toimitusaika on 1-2 arkipäivää keskusvarastoltamme lähetettäville tuotteille. Muille tuotteille toimitusaika on 5-10 arkipäivää (lue lisää alta). Saat onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena.

Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia Hobbybox.fi -verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Saat sähköpostilla tiedon, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan linkin/lähetystunnuksen avulla voit seurata, milloin paketti on noudettavissa toimipaikasta tai toimitetaan kotiisi. Riippuen tilaamistasi tuotteista ja niiden koosta, tarjolla ovat seuraavat toimitustavat:

 

Tarjoamme kaikkiin yli 30€ tilauksiin ilmaisen toimituksen lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Halutessasi voit myös valita tilauksellesi edullisen kotiinkuljetuspalvelun. Käytämme toimituksiin Postin nopeita ja luotettavia toimitustapoja:

Toimitus lähimpään Postin toimipisteeseen - 4,90€ alle 30€ tilauksiin.

Pakettitoimitus suoraan maan kattavimpaan Postin noupisteverkostoon. Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Toimitus Postin pakettiautomaattiin - 4,90€ alle 30€ tilauksiin.

Pakettitoimitus suoraan SmartPOST -pakettiautomaattiin. Valitse haluamasi pakettiautomaatti tilauksen yhteydessä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Kotiinkuljetus alle 35kg - 9,90€

Pakettitoimitus suoraan toimitusosoitteeseen. Posti on teihin yhteydessä ja voitte sopia toimitusajankohdan jopa klo 21 asti.

 

Ahvenanmaan toimitukset: koska Ahvenanmaa sijaitsee EU:n veroalueen ulkopuolella, vastaa asiakas itse mahdollisista tullimaksuista ja tullauksen yhteydessä kannettavista arvonlisäveroista.

 

Huom! Arkipäivinä kello 12.00 jälkeen ja viikonloppuna tehdyt tilaukset lähetetään seuraavan arkipäivän aikana.

Ennakkotilaustuotteet: Ilmoituksen ennakkotilattavissa olevista tuotteista löydät aina tuotteen kuvauksesta.

Rahtilähetyksissä (esim. yli 35kg painavat biljardipöydät) tuotteet toimitetaan rakennuksen ulko-ovelle.


Toimitus badget

Nämä yllä olevat merkit löydät jokaisesta verkkokaupan tuotteesta. Jos tuotteessa on oranssi "Perillä 1-2 päivässä" -merkki, tuote löytyy keskusvarastostamme ja sen toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää. Mikäli oranssia merkkiä ei ole, kyseessä on suoratoimitustuote, jonka toimitusaika on 5-10 arkipäivää. Vihreä "Ilmainen toimitus" -merkki kertoo onko tuotteella ilmainen toimitus vai ei. Saat ilmaisen toimituksen kuitenkin tilaukselle, mikäli sen loppusumma on vähintään 30€.

Seuraavien tuotemerkkien toimitusaika on 5-10 arkipäivää: Tunturi, Z Ray, Jobe, Red Paddle, Cougar, Buffalo, Stiga, 6INC, GoTrax, N7, CityHarley, Exit, Happy Hop, Jungle Gym, Hy-Land, Nordic Play, NetSpa, Palram, Hortus, Tyke, Solifer.

*Alennuskoodit

Hobbybox.fi tarjoaa kampanjoittain erilaisia alennuskoodeja. Alennuskoodeja on rajattu, ja ne toimivat kaikkiin paitsi alta löytyviin tuotteisiin/tuoteryhmiin:

- Lyfco tuotteet

- Singer ompelukoneet

- Hypervolt lihashuoltovasarat

- Garmin kellot

- Exit tuotteet

- Cougar tuotteet

- Icebug tuotteet

- Nordic play tuotteet

- Nordic winter joulukuuset

- Stiga tuotteet

- Zray tuotteet

- Netspa tuotteet

- Padel kentät

- Harvia tuotteet

- Metalcraft tuotteet

- Trekkrunner Juoksumatot

- Kobe tuotteet

- Dose tuotteet

- Puhelinkopit

- Ulefone Älypuhelimet

- Prohall tuotteet

- Norwan tuotteet

-Viheraarni tuotteet

- Frezzer tuotteet

- Ducar tuotteet

- Sawu tuotteet

- Subsoccer tuotteet

- Helo tuotteet

- Mosquito tuotteet

- Timco tuotteet

- Bestway tuotteet

- Gymsport tuotteet

- Swoop sähköpyörät

- Kuura Gaming pelituolit

- Lykke PC kasvihuoneet

- Palram kasvihuoneet

- Lyfco puutarhakalusteet

- Limousin Kaasugrillit

- Limousin Kamado grillit

- Lyfco kumiveneet

- Ovicx kuntoilutuotteet

- Timco halkomakoneet

- Vasta Infrapunasaunat

- FTlight

- EMAX COOL ilmastointi

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi