Toimitus

Toimitusaika

Verkkokauppamme tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen lähettämisestä keskusvarastoltamme lähetettäville tuotteille. Muille tuotteille toimitusaika on 5-10 arkipäivää (lue lisää alta).

Käsittelyaika

Tilausten käsittelyaika ennen lähetystä on noin 1-2 arkipäivää, ja sesonkiaikoina noin 2-4 arkipäivää. Saat onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena.

Huom! Viikonloppuina ja pyhinä tehdyt tilaukset otetaan käsittelyyn seuraavan arkipäivän aikana.

Toimitustavat

Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia Hobbybox.fi -verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Saat sähköpostilla tiedon, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan linkin/lähetystunnuksen avulla voit seurata, milloin paketti on noudettavissa toimipaikasta tai toimitetaan kotiisi. Riippuen tilaamistasi tuotteista ja niiden koosta, tarjolla ovat seuraavat toimitustavat:

Tarjoamme kaikkiin yli 30€ tilauksiin ilmaisen toimituksen lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Halutessasi voit myös valita tilauksellesi edullisen kotiinkuljetuspalvelun. Käytämme toimituksiin Postin nopeita ja luotettavia toimitustapoja:

Toimitus lähimpään Postin toimipisteeseen - 4,90€ alle 30€ tilauksiin.

Pakettitoimitus suoraan maan kattavimpaan Postin noupisteverkostoon. Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Toimitus Postin pakettiautomaattiin - 4,90€ alle 30€ tilauksiin.

Pakettitoimitus suoraan SmartPOST -pakettiautomaattiin. Valitse haluamasi pakettiautomaatti tilauksen yhteydessä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Kotiinkuljetus alle 35kg - 9,90€

Pakettitoimitus suoraan toimitusosoitteeseen. Posti on teihin yhteydessä ja voitte sopia toimitusajankohdan jopa klo 21 asti.

Ahvenanmaan toimitukset: koska Ahvenanmaa sijaitsee EU:n veroalueen ulkopuolella, vastaa asiakas itse mahdollisista tullimaksuista ja tullauksen yhteydessä kannettavista arvonlisäveroista.

Ennakkotilaustuotteet: Ilmoituksen ennakkotilattavissa olevista tuotteista löydät aina tuotesivulta.

Rahtilähetyksissä (esim. yli 35kg painavat biljardipöydät) tuotteet toimitetaan rakennuksen ulko-ovelle.


Toimitus badget

Nämä yllä olevat merkit löydät jokaisesta verkkokaupan tuotteesta. Jos tuotteessa on oranssi "Nopea toimitus" -merkki, tuote löytyy keskusvarastostamme ja sen toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää. Mikäli oranssia merkkiä ei ole, kyseessä on suoratoimitustuote, jonka toimitusaika on 5-10 arkipäivää. Vihreä "Ilmainen toimitus" -merkki kertoo onko tuotteella ilmainen toimitus vai ei. Saat ilmaisen toimituksen kuitenkin tilaukselle, mikäli sen loppusumma on vähintään 30€.

Seuraavien tuotemerkkien toimitusaika on 5-10 arkipäivää: Tunturi, Z Ray, Jobe, Red Paddle, Cougar, Buffalo, Stiga, 6INC, GoTrax, N7, CityHarley, Exit, Happy Hop, Jungle Gym, Hy-Land, Nordic Play, NetSpa, Palram, Hortus, Tyke, Solifer.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi