0€ toimitus yli 30€ tilauksiin
Nopea asiakaspalvelu

Toimitus

Verkkokaupan toimitusaika on 1-2 arkipäivää keskusvarastoltamme lähetettäville tuotteille. Muille tuotteille toimitusaika on 5-10 arkipäivää (lue lisää alta). Saat onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen ja toistaiseksi emme voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaan maakuntaan. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia Hobbybox.fi -verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Saat sähköpostilla tiedon, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan linkin/lähetystunnuksen avulla voit seurata, milloin paketti on noudettavissa toimipaikasta tai toimitetaan kotiisi. Riippuen tilaamistasi tuotteista ja niiden koosta, tarjolla ovat seuraavat toimitustavat:

 

Tarjoamme kaikkiin yli 30€ tilauksiin ilmaisen toimituksen lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Halutessasi voit myös valita tilauksellesi edullisen kotiinkuljetuspalvelun. Käytämme toimituksiin Postin nopeita ja luotettavia toimitustapoja:

Toimitus lähimpään Postin toimipisteeseen - 4,90€ alle 30€ tilauksiin.

Pakettitoimitus suoraan maan kattavimpaan Postin noupisteverkostoon. Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Toimitus Postin pakettiautomaattiin - 4,90€ alle 30€ tilauksiin.

Pakettitoimitus suoraan SmartPOST -pakettiautomaattiin. Valitse haluamasi pakettiautomaatti tilauksen yhteydessä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Kotiinkuljetus alle 35kg - 9,90€

Pakettitoimitus suoraan toimitusosoitteeseen. Posti on teihin yhteydessä ja voitte sopia toimitusajankohdan jopa klo 21 asti.

Kotiinkuljetus yli 35kg - 29,90€

Kuljetus suoraan toimitusosoitteeseen. Posti on teihin yhteydessä ja voitte sopia toimitusajankohdan jopa klo 21 asti.

 

Huom! Arkipäivinä kello 12.00 jälkeen ja viikonloppuna tehdyt tilaukset lähetetään seuraavan arkipäivän aikana. Jouluruuhkan aikana pakettien toimitusajat saattavat olla tavallista pidempiä.

Ennakkotilaustuotteet: Ilmoituksen ennakkotilattavissa olevista tuotteista löydät aina tuotteen kuvauksesta.

Rahtilähetyksissä (esim. yli 35kg painavat biljardipöydät) tuotteet toimitetaan rakennuksen ulko-ovelle.


Toimitus badget

Nämä yllä olevat merkit löydät jokaisesta verkkokaupan tuotteesta. Jos tuotteessa on oranssi "Perillä 1-2 päivässä" -merkki, tuote löytyy keskusvarastostamme ja sen toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää. Mikäli oranssia merkkiä ei ole, kyseessä on suoratoimitustuote, jonka toimitusaika on 5-10 arkipäivää. Vihreä "Ilmainen toimitus" -merkki kertoo onko tuotteella ilmainen toimitus vai ei. Saat ilmaisen toimituksen kuitenkin tilaukselle, mikäli sen loppusumma on vähintään 30€.

Seuraavien tuotemerkkien toimitusaika on 5-10 arkipäivää: Tunturi, Z Ray, Jobe, Red Paddle, Cougar, Buffalo, Stiga, 6INC, GoTrax, N7, CityHarley, Exit, Happy Hop, Jungle Gym, Hy-Land, Nordic Play, NetSpa, Palram, Hortus, Tyke, Solifer.

*Alennuskoodit

Hobbybox.fi tarjoaa kampanjoittain erilaisia alennuskoodeja. Alennuskoodeja on rajattu, ja ne toimivat kaikkiin paitsi alta löytyviin tuotteisiin/tuoteryhmiin:

- Lyfco ulkoporealtaat

- Singer ompelukoneet

- Hypervolt lihashuoltovasarat

- Garmin kellot

- Exit tuotteet

- Cougar tuotteet

- Icebug tuotteet

- Nordic play tuotteet

- Nordic winter joulukuuset

- Stiga tuotteet

- Zray tuotteet

- Netspa tuotteet

- Padel kentät

- Harvia tuotteet

- Metalcraft kasvihuoneet

- Trekkrunner Juoksumatot

- Kobe tuotteet

- Puhelinkopit

- Ulefone Älypuhelimet

- Prohall tuotteet

- Norwan tuotteet

-Viheraarni tuotteet

- Frezzer tuotteet

- Ducar tuotteet

- Sawu tuotteet

payments-logo
© 2021 Hobbybox.fi