Tatamit ja palamatot

1 tuote

 1. Alusmattosarja, 4kpl
  Alusmattosarja, 4kpl
  Alusmattosarja, 4kpl
  29,90 €
  • Setissä 4 palaa
  • Palan koko 60x60cm
  • Paksuus 1cm

1 tuote

Tatami matto ja palamatto ovat loistavia valintoja lasten leikki- ja pelialueen alustoiksi. Matot soveltuvat hyvin myös harjoittelualustaksi jumppaajille tai itsepuolustuslajien harrastajille. Niiden avulla voit rakentaa haluamasi muotoisen ja kokoisen pehmustetun alueen.

Jokainen matto on neliön kokoinen (1 x 1m) ja sen mukana tulee neljä kappaletta reunalistoja, joilla saat viimeisteltyä uloimmat palat siistin näköisiksi.

Mitä enemmän ostat mattoja/paloja, sitä enemmän säästät! Matot ovat kaksipuoleisia, joten voit luoda juuri haluamasi näköisen ja muotoisen alueen!

Miksi tilata Hobbyboxista?

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin tatami matto tilauksiin!

Tatami matto / palamatto

Tatami mattojen avulla voit rakentaa haluamasi kokoisen, paksuisen ja värisen pehmeän leikki tai harjoittelualustan. Palamatot ovat palapelireunaisia ja kaikkien palojen mukana tulee lisäksi 4 reunalistaa, joilla saat päätettyä alueen tyylikkäästi. Pehmeistä paloista voit rakentaa lapsille mukavan leikkialustan tai jumppaamiseen soveltuvan turvallisen alueen. Palat soveltuvat myös kotikuntoilijan treenialueen pohjan pehmusteeksi maassa tapahtuville liikkeille. Ne toimivat myös kuntolaitteiden alla suojaamassa lattiaa. Tatami matto soveltuu erinomaisesti nimensä mukaisesti myös itsepuolustuslajien harrastajille koti- tai salikäyttöön. Maton avulla pehmennät heittojen alastuloja ja luot ammattimaisen harjoitteluympäristön.

Paloja on mahdollista muotoilla myös tarkkuutta vaativiin tiloihin, jos 1 x 1m koko ei tunnu istuvan paikkaan hyvin. Paloja voi käsitellä ja leikata esim. mattoveitsellä tai puukolla, jolloin siitä on mahdollista muotoilla juuri oikean kokoinen ja muotoinen.

Valikoimamme matot ovat valmistettu tiheäksi puristetusta EVA-vaahdosta. Mallista riippuen patjan tiheys on joko 90 kg/cbm tai 120 kg/cbm tarjoten näin pehmeän, mutta jämäkän alustan.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi