Cornhole

2 tuotetta

 1. ProSport Cornhole 90X60CM
  ProSport Cornhole 90X60CM
  ProSport Cornhole 90X60CM
  -40 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  ProSport Cornhole 90X60CM
  59,90 €
  99,90 €
  • Näppärä ja kevyt Cornhole heittopeli
  • Pelilaudan koko 90x60cm ja materiaali MDF
  • Cornhole heittopeli pakkaus sisältää 2xpelilautaa ja 8xhernepussia
 2. ProSport Cornhole Deluxe 120X60CM
  ProSport Cornhole Deluxe 120X60CM
  ProSport Cornhole Deluxe 120X60CM
  -70 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  ProSport Cornhole Deluxe 120X60CM
  129,00 €
  199,00 €
  • Laadukas ja kestävä Cornhole heittopeli
  • Pelilaudan koko 120x60cm ja materiaali mänty
  • Cornhole heittopeli pakkaus sisältää 2xpelilautaa ja 8xhernepussia

2 tuotetta

Cornhole

Olitpa isännöimässä takapihan grillijuhlaa, puutarhajuhlaa tai vain nauttimassa aurinkoisesta päivästä puistossa, cornhole on täydellinen peli ihmisten yhteen tuomiseen. Me tarjoamme mahtavan valikoiman cornhole-pelisettejä, joiden parissa viihtyy jokainen.

Miksi ostaa meiltä?

Kun hankit cornhole-pelisetin, haluat panostaa laatuun ja kestävyyteen. Cornhole-settimme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä varmistaa niiden kestävyyden ajan ja sään haasteissa. Toisin kuin kilpailijamme, tarjoamme myös nopean ja luotettavan asiakaspalvelun.

Tietoa Cornholesta

Peli: Yksinkertaisuudessaan cornhole on hauska nurmipeli, jossa pelaajat vuorotellen heittävät cornhole-pusseja kohotetulle alustalle, jonka toisessa päässä on reikä. Pisteiden laskeminen on suoraviivaista, mutta itse peli vaatii taitoa ja tarkkuutta, mikä tekee siitä kilpailullisen ja hauskan aktiviteetin kaikenikäisille.

Materiaalit ja suunnittelut: Cornhole-pelimme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja ne on suunniteltu kestämään.

Cornholen hyödyt

Yksinkertaisuus: Yksi cornhole-pelin suurimmista eduista on sen yksinkertaisuus. Helppo oppia, mutta haastava masteroida. Tästä syystä se sopii kaikentasoisille pelaajille.

Kannettavuus: Cornhole-settimme on suunniteltu helposti kuljetettavaksi ja pystytettäväksi, mikä tekee niistä ihanteellisia juhliin, piknikeille tai mihin tahansa ulkotapahtumaan.

Hauskaa kaikenikäisille: Cornhole on peli, joka ylittää ikärajat, tarjoten viihdettä lapsille, aikuisille ja senioreille. Se on fantastinen tapa rohkaista ulkona leikkimistä, ystävällistä kilpailua ja sosiaalista vuorovaikutusta.

Terveyshyödyt: Vaikka Cornhole peli ei olekaan korkean intensiteetin treeni, rohkaisee pelaaminen fyysiseen aktiivisuuteen, parantaa käsi-silmä-koordinaatiota ja voi vähentää stressiä.

Usein kysytyt kysymykset Cornholesta

Mikä on Cornhole-peli?

Cornhole on suosittu ulkoilma-aktiviteetti, jossa pelaajat vuorotellen heittävät pusseja, jotka on täytetty kuivatuilla maissinjyvillä tai synteettisillä helmillä, kohotetulle laudalle, jossa on reikä. Tavoitteena on saada pussi reikään tai mahdollisimman lähelle sitä.

Millä cornhole-pussit on täytetty?

Perinteisesti cornhole-pussit on täytetty kuivatuilla maissinjyvillä. Nykyaikaiset pussit voivat kuitenkin olla myös täytettyjä muovipelleteillä tai synteettisillä helmillä säänkestävyyden ja kestävyyden vuoksi.

Mikä on virallinen cornhole-etäisyys?

Virallinen cornhole-etäisyys, mitattuna yhden laudan etuosasta toisen vastakkaisen laudan etuosaan, on noin 8 metriä aikuisille. Tätä voidaan säätää nuorempien pelaajien tai rajallisen tilan omaavien kohdalla.

Oikean cornhole-setin valitseminen voi muuttaa minkä tahansa kokoontumisen unohtumattomaksi tapahtumaksi. Selaa valikoimaamme tänään ja löydä täydellinen aktiviteetti seuraaviin kesätapahtumiisi!

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi