Kyykkytelineet

Kyykkyteline on jokaisen kotikuntosalin kulmakivi ja se tekee harjoittelusta tehokasta ja turvallista. Valitse teline omien tarpeidesi mukaan: kompakti kyykkyteline sopii pienempäänkin tilaan, kyykkyhäkki taas tarjoaa laajemmat harjoittelumahdollisuudet. Kyykkyhäkin kaveriksi suosittelemme alusmattosarjaa, joka suojaa lattiaa ja antaa lisää pitoa. 

Kyykkyhäkit ja kyykkytelineet antavat mahdollisuuden turvalliseen, mutta tehokkaaseen kyykkäämiseen. Kyykkyhäkki tarjoaa monipuoliseen treenaamiseen mahdollisuuden kyykkäys ja olkalihas treenamisen lisäksi esimerkiksi leuanvetoon, ylä- ja alataljalla treenaamiseen. Kyykyhäkillä ja kyykkytelineellä treenamista voit monipuolistaa helposti esimerkiksi Coren säädettävällä vinopenkillä. 

Tarjoamme kyykkyhäkit ja -telineet ilmaisella ja nopealla toimituksella! Me olemme valmiita viemään kotikuntoilu uudelle tasolle, oletko sinä?

 

Lue lisää Näytä vähemmän

2 tuotetta

 1. Core Power Rack kyykkyhäkki 110X140X220 cm
  Core Power Rack kyykkyhäkki 110X140X220 cm
  Core Power Rack kyykkyhäkki 110X140X220 cm
  -450 €
  18.5 asti
  Varaston
  muutto
  ale
  Core Power Rack kyykkyhäkki 110X140X220 cm 999,00 €
  549,00 €
  • Harjoittele turvallisesti kotona
  • Max. painon kesto: 200kg 
  • Ylä- ja alatalja
 2. Core Half Rack kyykkyteline 107X60X150 cm
  Core Half Rack kyykkyteline 107X60X150 cm
  Core Half Rack kyykkyteline 107X60X150 cm
  -200 €
  18.5 asti
  Varaston
  muutto
  ale
  Core Half Rack kyykkyteline 107X60X150 cm 399,00 €
  199,00 €
  • Monipuoliseen harjoitteluun
  • Max. painonkesto 300kg
  • Ilmainen toimitus

2 tuotetta

Kyykkyteline vai kyykkyhäkki?

Kyykkyteline on hyvä valinta pienempään tilaan, tai kun kaivataan helposti purettavaa, kasattavaa ja liikuteltavaa vaihtoehtoa.

Kyykkyhäkki on kyykkytelinettä tukevampi ja siten turvallisempi vaihtoehto. Kyykkyhäkissä on lisäksi jo valmiina paikat levypainoille, jolloin erillisiä painotelineitä ei tarvita. Kyykkyhäkki vaatii kyykkytelinettä huomattavasti enemmän tilaa, jotta siitä saa kaiken hyödyn irti.

Huomioi nämä kyykätessäsi

Pidä ylävartalo mahdollisimman suorana, rinta eteenpäin. Varo nojaamasta eteenpäin. Pidä myös katse eteenpäin, jotta niska pysyy suorana eikä selkä pääse pyöristymään. Kyykisty niin alas, että polvet ovat 90 asteen kulmassa ja reidet alustan suuntaisesti. Kun tekniikka on hallussa, voit syventää kyykkyä entisestään.

Varmista, että polvet ovat kyykätessäsi jalkaterien suuntaisesti, mutta eivät varpaita pidemmällä. Älä päästä polvia kääntymään kyykyn aikana sisään- tai ulospäin ja seiso jalat lantion leveydellä jalkaterät hieman ulospäin. Pidä paino koko jalalla tai kantapäillä kyykyn aikana.

Kyykkäämisen hyödyt

 1. Kyykky on yksinkertainen liike, joka aktivoi tehokkaasti sekä jalkoja että tukilihaksia. 
 2. Kyykkääminen parantaa lantion ja nilkkojen liikkuvuutta. Hyvä liikkuvuus voi auttaa vähentäämään selkä- ja povikipuja. 
 3. Kyykkääminen kasvattaa kuntoa ja lihasmassaa. 
payments-logo
© 2021 Hobbybox.fi