Vakaimet & gimbalit

3 tuotetta

 1. Snapsy Camera Tracker
  Snapsy Camera Tracker
  Snapsy Camera Tracker
  -50 €
  22.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Snapsy Camera Tracker
  49,90 €
  99,90 €
  • 360 astetta pyörähtävä alusta
  • Jalustakiinnitys mahdollisuus
  • Ilmainen toimitus
 2. Snapsy Gimbal
  Snapsy Gimbal
  Snapsy Gimbal
  -30 €
  22.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Snapsy Gimbal
  49,90 €
  79,90 €
  • Toiminta-aika: 2 tuntia
  • Bluetooth-yhteys
  • Ilmainen toimitus
 3. Snapsy Mobile Vlog Kit
  Snapsy Mobile Vlog Kit
  Snapsy Mobile Vlog Kit
  -69 €
  22.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Snapsy Mobile Vlog Kit
  79,90 €
  149,00 €
  • Vloggaajan unelma
  • 3-in-1 tuote
  • Ilmainen toimitus

3 tuotetta

Sano hyvästi täriseville videoille!

Snapsyn kuvaustarvikkeiden avulla kuvaamisesi siirtyy aivan uudelle tasolle ja videoistasi tulee välittömästi vakaampia ja ammattimaisempia!

Kuvanvakauttajat ja gimbalit ovat erittäin hyvä apuväline kuvauksessa, kun halutaan elokuvamaisen vakaata videokuvaa liikkeessä. Gimbalit menevät pieneen tilaan, joten ne kukevat helposti matkassa mukana. 

Tarjoamme yli 30€ tilauksille ilmaisen ja nopean 1-2 arkipäivän toimituksen.

 

Vinkkejä videokuvaamiseen puhelimella

Kuvaa vaakatasossa

Vaikka pystysuunnassa kuvaaminen tuntuisikin puhelimella kaikkein luontevimmalta, kannattaa puhelin kääntää videota kuvatessa vaakasuuntaan. Vaakasuunnassa kuvatessa kuvattava kohde on yleensä helpompaa saada vangittua kokonaisuudessaan, ja kuvattu video myös näyttää paremmalta, kun sitä myöhemmin katsellaan tietokoneen tai television ruudulta.

Kiinnitä huomiota valaistukseen

Parhaaseen lopputulokseen pääsee luonnonvalossa. Vältä vastavaloa, eli tilannetta, jossa valo tulee suoraan kuvattavan kohteen takaa. Toisinaan raju kontrasti taustan ja kohteen välillä voi toki olla hauska tehokeino, mutta vastavalo myös hukuttaa kaikki etualan yksityiskohdat.

Pidä kamera vakaana

Vähäisenkin käsien tärinän huomaa kuvatusta videosta todella helposti. Hieman apua on siitä, että suoralta kädeltä kuvaamisen sijaan pitää kyynärpäät kiinni kyljissä, mutta parhaaseen lopputulokseen pääsee erillisen kuvanvakaajan eli gimbalin avulla.

Zoomaa jaloilla

Puhelimen kameran zoom saattaa heikentää kuvan laatua. Parempaan lopputulokseen pääsee usein liikkumalla fyysisesti lähemmäs kohdetta. Samalla tulee kokeiltua erilaisia kuvakulmia ja videosta tulee monipuolisempi ja mielenkiintoisempi.

Suunnittele etukäteen

Mieti ennen kuvaamisen aloittamista, minkälaiseen lopputulokseen pyrit. Videon editointi on helpompaa, kun jo kuvatessa on ollut ajatus siitä, millaista materiaalia haluaa saada.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi