Leuanvetotangot

4 tuotetta

 1. Eco Body Leuanvetotanko, premium
  Eco Body Leuanvetotanko, premium
  Eco Body Leuanvetotanko, premium
  Eco Body Leuanvetotanko, premium
  49,90 €
  • Krominen leuanvetotanko
  • Suosituin mallimme
  • Sopii kaikkiin ovenkarmeihin
 2. Eco Body Salihanska, musta/pinkki
  -10 €
  21.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  Eco Body Salihanska, musta/pinkki
  Eco Body Salihanska, musta/pinkki
  19,90 €
  29,90 €
  • Hengittävät
  • Miellyttävät kädessä
  • #ecobody
 3. Eco Body Salihanskat, musta
  -10 €
  21.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  Eco Body Salihanskat, musta
  Eco Body Salihanskat, musta
  19,90 €
  29,90 €
  • Koot M-XL
  • Hengittävät
  • Lisäpitoa
 4. Core Dippi- ja leuanvetoteline
  Core Dippi- ja leuanvetoteline
  Core Dippi- ja leuanvetoteline
  Core Dippi- ja leuanvetoteline
  349,00 €
  • Monipuoliseen lihaskuntoharjoitteluun
  • Säädettävät kahvat
  • Käyttäjän max paino: 150 kg

4 tuotetta

Leuanvetotanko on yksi tehokkaimpia ja suosituimpia kuntoiluvälineitä.

Leuanveto kehittää nopeasti ja tehokkaasti koko ylävartalon lihaksia: käsivarsia, olkapäitä sekä selkä- ja vatsalihaksia. Älä myöskään unohda sitä, että treenaamisen lisäksi leuanvetotanko soveltuu roikkumiseen, joka voi helpottaa esimerkiksi selkävaivoja tai hartiajäykkyyttä.

Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja hanki leuanvetotangot meiltä!

Hobbyboxin leuanvetotangot soveltuvat yleisimpiin ovenkarmeihin. Osa leuanvetotangoista kiinnitetään oviaukkoon, osa pysyy paikallaan käyttäjän oman painon avulla.

Tilatessasi yli 30€ saat tuotteet ilmaisella toimituksella!

Leuanvetotanko - kenelle se sopii?

Moni aloitteleva kuntoilija voi ajatella, ettei itsestä ole leuanvetäjäksi. Kuka tahansa voi kuitenkin oppia vetämään leukoja, lähtötasosta riippumatta.

Leuanvetotanko on kaikille sopivat peruskuntoiluväline, eikä sen hankinta vaadi paksua lompakkoa. Leuanveto kehittää erityisesti yläselän ja käsivarsien lihaksia, mutta sen lisäksi tangolla voi harjoittaa myös esimerkiksi vatsalihaksia. Kiinnitä leuanvetotanko oveen ja seuraa ohjeita.

Näin aloitat leuanvedon

Leuanveto voi näyttää suuria lihaksia vaativalta ja haastavalta liikkeeltä, mutta tavisliikkujakin voi päästä siinä vauhtiin nopeasti.

1. Tangon hankinta

Harjoittelu alkaa tietenkin välineiden hankinnasta ja asennuksesta. Leuanvetotanko netistä tilattuna on halpa ja vaivaton ratkaisu.

2. Lähtötason testaus

Kokeile, saatko vedettyä yhtään leukaa. Älä huoli, vaikka et saisikaan. Jos kuitenkin ensimmäinen leuka menee jo, voit hypätä suoraan kuudenteen kohtaan.

3. Roikkuminen

Aloita matkasi kohti ensimmäistä leuanvetoa roikkumisesta. Ota rekkitangosta hartianlevyinen vastaote, eli kämmenselät itsestäsi poispäin. Muista pitää yläselkä jännittyneenä. Älä roiku hartiat korvissa, sillä se ei tee hyvää olkanivelillesi. Roiku tangolla jalat ilmassa 10 sekunnista minuuttiin. Toista sama neljä-viisi kertaa kolmena-neljänä päivänä viikossa.

4. Pikkunosto

Kun roikkuminen alkaa luonnistumaan, nosta itseäsi ylöspäin noin viitisen senttimetriä. Muista keskittyä siihen, ettei hartiasi ole nostettuna korviin. Laske itsesi mahdollisimman rauhallisesti takaisin roikunta-asentoon. Tee nykäyksiä 6-10 toiston sarja, toista sarja neljä-viisi kertaa.

5. Avustettu laskeutuminen

Kokeile seuraavaksi jaloilla avustettua käänteistä leuanvetoa. Nouse seisomaan jakkaralle, jotta saat leukasi leuanvetotangon yläpuolelle. Pidä jalat jakkaralla ja laske itsesi käsien varassa hallitusti ja hitaasti alas. Ylös voit nousta taas kokonaan jalkojen ja jakkaran avustuksella. Kun avustettu käänteinen leuanveto alkaa onnistumaan, voit kokeilla avustettua leuanvetoa niin, että autat jakkaran päällä olevilla jaloilla nousussa ylöspäin.

6. Puoliväliin veto

Palaa kohdan neljä nostoihin. Tällä kertaa tavoitteesi on kuitenkin nostaa itsesi puoliväliin niin, että kätesi ovat 90 asteen kulmassa. Laskeudu sen jälkeen rauhallisesti alas. Tee kolme toistoa ja lepää.

7. Käänteinen leuanveto

Viimeinen vaihe ennen ensimmäistä leukaasi on leuanvetotangolta laskeutuminen ilman tukea. Nosta leukasi tangon yläpuolelle jakkaralla olevien jalkojen avulla. Koukista jalat niin, että ne nousevat jakkaralta kokonaan ja laskeudu alas niin hitaasti kuin suinkin vain pystyt. Toista kolmesti. Voit myös kokeilla laskeutumisharjoitusta hyppäämällä. Ponnista lattialta niin, että pääset leuanvetotangon yläpuolelle ja laskeudu alas sen jälkeen.

8. Siinä se on, ensimmäinen leuanvetosi!

Kun muut liikkeet sujuvat, ensimmäinen leuanvetokin pitäisi onnistua. Ei ehkä ilman ponnisteluja, mutta onnistua silti. Tee yksi leuanveto ja palaa sitten kohtien 6 ja 7 harjoituksiin. Pian huomaat, että saat toisen, kolmannen ja neljännenkin leuan. Jos haluat lisää haastetta, käännä otteesi myötäotteeksi. Se harjoittaa hieman eri lihaksi. Kun saat kymmenen leuanvetoa, lisää haastavuutta nilkkapainoilla.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi