Padelmailat

3 tuotetta

 1. Core padelpallo 3-pack
  -5 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Core padelpallo 3-pack
  Core padelpallo 3-pack
  9,90 €
  14,90 €
  • Padelpallo
  • 3 pallon setti
 2. Core padelpallo, 30 pallon setti
  Core padelpallo, 30 pallon setti
  Core padelpallo, 30 pallon setti
  -20 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Core padelpallo, 30 pallon setti
  79,90 €
  99,90 €
  • Suuri padelpallosetti
  • 30 pallon setti
  • Ilmainen toimitus
 3. Core Padel-kenttä
  Core Padel-kenttä
  Core Padel-kenttä
  -4 000 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Core Padel-kenttä
  22 900,00 €
  26 900,00 €
  • Täysimittainen Padel-kenttä
  • Erittäin laadukkaat materiaalit
  • Valot: Laadukkaat häikäisyä estävät LED-valot

3 tuotetta

Padel on mailapeli, joka on yhdistelmä tennistä ja squashia. Lajin suosio on viime vuosina ollut nousussa. Padel sopii kaikenikäisille ja tasoisille harrastajille, eikä sen oppiminen vaadi aikaisempaa kokemusta mailapeleistä.

Valikoimastamme löydät laadukkaat padelmailat ja muut välineet niin harrastuksen aloittamisesta kiinnostuneille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 30 euron tilauksiin!

Padel

Maailmalla on jo useita miljoonia padelin harrastajia. Laji on noussut huimaa tahtia lähivuosien aikana ja padel halleja on noussut jo useimpiin kaupunkeihin ja kuntiin. Padel on kasvattanut huiman suosion sen hauskuudella, sekä sillä sen kokeileminen/aloittaminen ei vaadi paljoa. Padel sopii kaikille ihan vasta-alkajasta, jo kokeneempaan aktiiviurheilijaan. Kaikki ketkä osaa pitää mailaa kädessä ja osuu tennispallon kokoiseen palloon, voi pelaa padelia!

Padelin säännöt

Padelia pelataan virallisesti aina nelinpelinä (2vs2), mutta kaksinpeli tuo loistavaa harjoitusta lajiin. Ottelu yleisesti pelataan paras kolmesta erästä, jotka ovat aina kuuteen peliin asti pelattavia.

Pistelasku on tenniksestä tuttu 15,30,40 peli. Syöttö padelissa poiketen tenniksestä, tapahtuu aina alakautta. Syötön tulee osua ristiin vastustajan kenttäpuolen ruutuun, ja pompun jälkeen pallo saa osua lasiseinä osuuteen, muttei verkkoseiniin. Aloitukset vaihtuu aina pelin (pisteen) päättyessä.

Pallorallin aikana pallo saa osua omaan kenttään kerran ennen sen syöttämistä takaisin vastustajan puolelle. Palloa et voi lyödä suoraan vastustajan kenttäpuolen seinärakenteisiin, vaan tulee pallo ensin osua kenttään. Mikäli lyöt pallon kentän kautta ulos kehikosta, on piste tällöin lyöjän. Padel vauhdikkaasta ja aktiivisesta pelistä, joten siinä valttina toimii nopeat liikkeet ja oikea sijoittuminen.

Padel välineet

Padelin varusteisiin kuuluu ainoastaan padelmaila ja padelpallot. Padelmaila muistuttaa hieman tennismailaa, mutta se on hieman pienempi kaikilta mitoiltaan, sekä tennismailan jänneverkon tilalla on kova, reikäinen lyöntipinta. Pyöreän muotoinen padelmaila on suosituin ja se sopii kaiken tasoisille pelaajille loistavasti. Muodon lisäksi tärkeä ominaisuus mailassa on sen paino. Aloittelijoille suositellaan kevyempää mallia, ja kehityksen edetessä mailan painoa voi mielensä mukaan korottaa.

Nyt laadukkaat ja edulliset padel tarvikkeet Hobbyboxilta! Tarjoamme yli 30 euron tilauksille ilmaisen ja nopean toimituksen!

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi