Airtrack Ilmavolttiradat

Airtrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelu- ja volttialusta, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Volttirata on kuin voimistelulajeissa käytettävä joustolattia ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa.

Valikoimamme volttiradat sisältävät aina myös sähköpumpun, jolla patjan täyttäminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti.

Kaikilla Airtrack ilmavolttipatjoilla on lisäksi ilmainen toimitus!

Kategorian tuotteilla on 5-10 arkipäivän toimitusaika.

Airtrack ilmavolttipatja toiveidesi mukaan

Hobbyboxista on mahdollista tilata myös Airtrack -patja toiveesi mukaan esim. yrityksille, kouluille tai seuroille. Mahdollisuuus vaikuttaa väriin, kokoon ja oman logon sijoitteluun. Ota yhteyttä chatilla, sähköpostilla (info@hobbybox.fi) tai soita!

Nouseva

Rajaa tuotteita

 1. Airtrack Standard ilmavolttirata
  Airtrack Standard ilmavolttirata
  499,90 €
  • Pituudet 3, 4, 5 tai 6 metriä
  • Paksuus 10cm
  • Sähköpumppu ja ilmainen toimitus
 2. Airtrack Deluxe ilmavolttirata
  Airtrack Deluxe ilmavolttirata
  699,90 €
  • Pituudet 3, 4, 5, 6, 7 tai 8 metriä
  • Paksuus 20cm
  • Sähköpumppu ja ilmainen toimitus
 3. Airtrack Deluxe Wide ilmavolttirata
  Airtrack Deluxe Wide ilmavolttirata
  899,90 €
  • Pituudet 3-12 metriä
  • Leveys 2m ja paksuus 20cm
  • Sähköpumppu ja ilmainen toimitus
 4. Airtrack kotisetti
  Airtrack kotisetti
  999,00 €
  • Valmis Airtrack paketti
  • 1 x ilmavolttirata, 1 x Airblock P2 & 2 x Airblock P1
  • Ilmainen toimitus
 5. Airtrack harjoittelusetti
  Airtrack harjoittelusetti
  1 199,00 €
  • Kattava harjoittelusetti
  • 1 x ilmavolttirata, 1 x Airblock P2, 2 x Airblock P1 & 1 x Air Roll
  • Ilmainen toimitus
Nouseva

Osto-opas Airtrack ilmavolttirataan

Olitpa sitten voimistelija, cheerleading harrastaja, parkouraaja, trikkaaja tai muuten vain tykkäät pomppia ja heittää voltteja, Airtrack ilmavolttipatja on mitä mainioin valinta juuri Sinulle! Sen avulla voit harjoitella temppuja ja hyppyjä kotona turvallisesti, niin sisällä kuin myös ulkona.

Ilmavolttirata on PVC Tarpaulinista valmistettu kestävä, ilmalla täytettävä pomppupatja, jonka voit sijoitta sisä- sekä ulkotiloihin ja täyttää nopeasti mukana tulevalla sähköpumpulla. Se on turvallinen ja hauska tapa harjoitella temppuja kotona. Airtrack matot sopivat niin kotikäyttöön kuin myös julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, seuroille tai kerhoihin.

Airtrack mallit

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja kestävät Standard, Deluxe ja Deluxe Wide mallit. Mallista riippuen voit valita patjan pituudeksi 3-12 metriä. Standard malli on 10cm paksu ja sen leveys on 1 metri. Deluxe ja Deluxe Wide mallit ovat paksuudeltaan 20cm ja antavat näin ollen paremman pomppukokemuksen. Deluxe malli on leveydeltään 1 metri ja Deluxe Wide 2 metriä, jossa temppujen tekemiselle on hieman enemmän tilaa. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tuotantotapa varmistavat ilmavolttiradan ilma- ja vesitiiviyden. Käyttöönotto ja purkaminen vievät vain muutaman minuutin. Mukana tuleva sähköpumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle.

Airtrack -setit ovat valmiita Airtrack-paketteja, joilla pääset kätevästi ja nopeasti rakentamaan haluamasi Airtrack kokonaisuuden. Airtrack kotisetti sisältää yhden Airtrack Standard ilmavolttiradan (3 x 1 x 0.1m), yhden Airblock P2:n (1 x 0.6 x 0.2m) ja kaksi Airblock P1:stä (1 x 0.6 x 0.1m). Palat ja maton voit asetella haluamaasi järjestykseen ja treenaaminen voi alkaa! Airtrack harjoittelusetti sisältää yhden Airtrack Standard ilmavolttiradan (3 x 1 x 0.1m), yhden Airblock P2:n (1 x 0.6 x 0.2m), kaksi Airblock P1:stä (1 x 0.6 x 0.1m) sekä yhden Air Roll:n.

Ilmavolttiratamme ovat kaikki valmistettu testatusta ja myrkyttömästä PVC:stä, joten voit olla varma, että Airtrack Standard, Deluxe ja Deluxe Wide ovat erinomaisia valintoja.

Ilmavolttiradan huolto ja säilytys

Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa ilmavolttiradan pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaus maton alalaidasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullausta. Kun volttirata on rullattu kasaan, voit sitoa sen naruilla tai laittaa mukana tulevaan säilytys/kantokassiin. Säilytä volttirata aina kuivassa paikassa.