Ruokailuryhmät ulos

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Ruokailuryhmät sopivat mainiosti raikkaassa ulkoilmassa ruokailuun. Jos pidät siis grillaamisesta, ulkona syömisestä ja haluat panostaa tyylikkäisiin ulkokäyttöön suunniteltuihin kalusteisiin, ovat Lyfcon ruokailuryhmät oiva valinta! Ruokailuryhmä sisältää mukavat tuolit ja jämäkän pöydän, jonka ääreen voit kiikuttaa kaikki haluamasi grilliherkut.

Ruokailuryhmäkalusteemme on valmistettu polyrottingista, joka on säänkestävää ja helppohoitoista materiaalia. Kalusteet kestävät siis myös viileämpinä vuodenaikoina vesisadetta. Voit säilyttää ja käyttää ruokailuryhmäkalusteita ulkona jopa vuoden ympäri, mutta talvella ne kannattaa kuitenkin suojata lumelta.

Valikoimastamme löydät sisustusmakusi sopivia useita erilaisia vaihtoehtoja puutarhaasi, terassillesi tai parvekkeellesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ruokailuryhmistä ulkokäyttöön

Mitä ruokailuryhmät ovat ja mitä ne sisältävät?

Ulkokäyttöön tarkoitetut ruokailuryhmät sisältävät tyylikkäät ja mukavat tuolit sekä laadukkaan pöydän. Pöydän koolle ja muodolle sekä tuolien määrälle löydät valikoimastamme eri vaihtoehtoja oman makusi mukaan. Kompaktimmat ruokailuryhmät sisältävät yleensä kuusi tuolia, ja isommissa vaihtoehdoissa tuoleja on kahdeksalle henkilölle. Useimmissa ruokailuryhmissä mukana tulee myös miellyttävät tuolienpehmusteet.

Miksi ja millaiseen käyttöön kannattaa hankkia ruokailuryhmä?

Ruokailuryhmä on grillaajan ja ulkona syömisestä nauttivien unelmaratkaisu terassille, puutarhaan tai muuhun omaan pihaympäristöön. Tyylikkään pöydän ääressä järjestät perheruokailun, ulkojuhlat tai illanistujaiset mukavissa tunnelmissa. Sopiva ruokailuryhmä piristää myös pihasi yleisilmettä.

Mistä materiaalista ulkokäyttöön sopivat ruokailuryhmät ovat valmistettu?

Ruokailuryhmäkalusteemme ovat valmistettu polyrottingista. Polyrottinki on erinomainen materiaali ulkokalusteille, sillä se on säänkestävää ja hylkii vettä. Ruokailuryhmän pöytää ja tuolia voi siis säilyttää ulkona huoletta. Talvella pöytä ja tuolit on kuitenkin suositeltavaa peittää, jos niitä säilytetään ulkona. Tuolienpehmusteet on myös syytä aina siirtää sateensuojaan, sillä ne eivät ole vedenkestäviä.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi