Sähköpotkulauta Swoop ES350


 • Valikoimamme myydyin sähköpotkulauta, erinomainen hinta-laatusuhde!

 • 250W moottori ja huippunopeus 23 km/h
 • 4.0Ah akku, jonka kantama täydellä latauksella jopa 16 km

499,00 279, 00 € Säästät: 220,00 €
Loppu varastosta

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Sähköpotkulauta Swoop ES350
  Sähköpotkulauta Swoop ES350
  Sähköpotkulauta Swoop ES350
  Sähköpotkulauta Swoop ES350
 2. Skate kypärä - Copper
  -20 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Skate kypärä - Copper
  Skate kypärä - Copper
  29, 90 € 49,90
Osta pakettina ja säästä - 230,34
308,90 € 499,00 €

Tuotetiedot:

 • Moottori: 250W/36V (harjaton)
 • Maksiminopeus: 23 km/h
 • Kantama: Täydellä latauksella jopa 16 km (maasto, säätila ja kuljettajan paino vaikuttavat kantamaan)
 • Akku: 4.0Ah
 • Jarrut: Sähköjarru (eturengas), jalkajarru (takarengas)
 • Eturengas: 8” (ilmakumi)
 • Takarengas: 8” (täyskumi)
 • Painoraja: 100 kg
 • Suojaus: IPX4
 • Mitat: 97 x 42 x 111 cm
 • Hyväksynnät: CE, ROHS
 • 2 vuoden takuu

Sähköpotkulauta Swoop ES350

Sähköpotkulauta on loistava ja mielekäs vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen – ja juuri siksi ne ovatkin yleistyneet sekä kasvattaneet suosiotaan valtavasti viime vuosien aikana. Swoop-sähköpotkulauta ES350:llä taitat matkasi huomattavasti nopeammin kuin kävellen ja rennommin kuin polkupyörällä. Tämä Swoopin erinomainen sähköpotkulauta sopiikin mainiosti esimerkiksi työmatkoille ja tavalliseen kaupunkiliikkumiseen.

 • Maksiminopeus 23 km/h ja täydellä latauksella ajomatkaa jopa 16 km: Swoop ES350:lla kuljet nopeimmillaan 23 km/h vauhdilla, ja kestävällä litiumioniakulla ajat jopa 12–16 kilometrin matkan. Tällä sähköpotkulaudalla taitat siis pidemmätkin matkat sukkelasti. Saavuttuasi määränpäähäsi, voit jättää akun latautumaan heti, eikä täyden latauksen saavuttamisessa tarvitse odotella tolkuttoman pitkään, sillä akku latautuu täyteen noin 2–3 tunnissa.
 • Pitävät renkaat, laadukas moottori ja luotettavat jarrut: Swoop ES350 sähköpotkulaudan isot 8’’ tuumaiset renkaat (edessä ilmatäytteinen ja takana täyskumi) tekevät ajamisesta tasaista ja mukavaa. Eturenkaan osalta käytössä on sähköjarru ja takarenkaassa on jalkajarru. Tässä sähköpotkulaudassa oleva 250W/36V harjaton ja kitkaton moottori tekee siitä huomattavasti huoltovapaamman kuin tavallinen harjallinen moottori.
 • Kokoontaitettava sähköpotkulauta on helppo säilyttää: Swoop ES350 sähköpotkulauta on kokoontaitettava, joten se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi autoon, ja kokoontaitettuna sen laittaminen säilöön pieneenkin tilaan on vaivatonta.
 • Hauska valinta kaupunkimatkoihin: Helppokäyttöisyyden ja ekologisuuden lisäksi sähköpotkulauta on hauska kulkuneuvo, jolla liikut nopeasti ja ketterästi. Sähköpotkulautojen suosio perustuukin paljolti juuri siihen, että matkat tuntuvat lyhyiltä ajamisen hauskuuden vuoksi. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia upeasta ulkoilmasta samalla, kun ajelet leppoisasti liikenneruuhkat välttäen.
 • Säästä polttoainekuluista ja vähennä hiilijalanjälkeäsi: Autossa istuminen ruuhkaisalla työmatkalla, jatkuvat pysähdykset ja hidas eteneminen voivat olla ärsyttäviä asioita. Ruuhkautunut liikenne on myös tehotonta autoliikennettä, jossa hiilidioksidipäästöt nousevat. Tällaiset hermoja koettelevat kokemukset voit välttää kulkemalla matkasi sähköpotkulaudalla – ja samalla myös pienennät hiilijalanjälkeäsi huomattavasti. Akkukäyttöisellä sähköpotkulaudalla vähennät päästöjäsi ja säästät taloudellisesti polttoainekuluista.

Helppokäyttöinen menopeli nopeaan matkantekoon

Swoop ES350 on mainio valinta, kun haluat liikkua nopeasti, rahaa säästäen ja ekologisesti paikasta toiseen. Hyvin kestävän akun ja tehokkaan moottorin ansiosta taitat tuossa tuokiossa pidemmätkin matkat. Sähköpotkulauta on arkea helpottava hankinta ja samalla hauska kulkuväline.

Ei vaadi ajokorttia tai muuta lupaa

Sähköpotkulaudalla ajamiseen ei tarvitse ajokorttia tai muuta ajolupaa, joten se sopii hyvin lähes kenen tahansa käyttöön. Swoop ES350 -sähköpotkulauta soveltuukin mainiosti eri kokoisille käyttäjille, sillä siinä on korkeussäädettävä tanko ja 100 kilogramman painoraja.

Turvallisuus edellä

Sähköpotkulaudalla, kuten millä tahansa muulla kulkupelillä ajaessa, on liikenteessä aina syytä huomioida jalankulkijat, pyöräilijät, autoilijat ja muut. Swoop ES350:n valmistuksessa onkin panostettu turvallisuuteen, jotta jokainen matka sujuisi mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti. Tämän sähköpotkulaudan isot 8’’ tuumaiset renkaat tarjoavat ajamiseen tasaisuutta ja pitävyyttä. Eturenkaan laadukas sähköjarru ja takarenkaan luotettava jalkajarru puolestaan tekevät hidastamisesta ja pysähtymisestä ongelmatonta.

Helppo säilyttää ja nopea ladata

Swoop ES350 -sähköpotkulauta on rungosta kokoontaittuva, joten sitä voi kuljettaa kätevästi mukaan vaikkapa autossa, eikä talvisäilytyksessä sille tarvitse raivata isoa säilytystilaa. Tämän lisäksi mukavan näppärän tästä sähköpotkulaudasta tekee sen lyhyt latausaika. Akun lataaminen tyhjästä täyteen vie noin 2–3 tuntia, joten akku ehtii latautua mukavasti esimerkiksi työpäivän aikana. Täydellä akulla voi ajaa jopa noin 16 kilometrin verran.

Huippusuosittu sähköpotkulautamalli

Swoop ES350 on sähköpotkulautavalikoimamme myydyin malli. Asiakkaamme ovatkin kuvailleet tätä sähköpotkulautaa ajotuntumaltaan pehmeäksi, hinta-laatusuhteeltaan hyväksi ja käteväksi kulkuvälineeksi nopeaan kaupunkiliikkumiseen. Swoop ES350 sopii mainiosti kaikenikäisille käyttäjille, sillä siinä on korkeussäädettävä tanko ja 100 kilogramman painoraja.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi