AirTrack Nordic Home 3m ilmavolttirata


 • Myyntimenestys! Erittäin laadukas ilmavolttirata

 • Pituus 3 m, leveys 1 m ja korkeus 0,1 m

 • Värit: minttu, sininen, pinkki, musta, purppura, koralli

169, 00 € 299,00
Varastossa
Tarjous voimassa vielä 3 päivää
AirTrack Nordic Home 3m ilmavolttirata
AirTrack Nordic Home 3m ilmavolttirata
kpl
Tuotetta saatavilla

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. AirTrack Nordic Home 3m ilmavolttirata
  AirTrack Nordic Home 3m ilmavolttirata
  AirTrack Nordic Home 3m ilmavolttirata
  -130 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  AirTrack Nordic Home 3m ilmavolttirata
Osta pakettina ja säästä - 157,31
897,90 €

Tuotetiedot:

 • Materiaali: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
 • Pumppu: 600W sähköpumppu CE-hyväksytty (Täyttää Home 3M patjan vain 30 sekunnissa)
 • Säilytys/kantokassi
 • Mitat: 3m (pituus) x 1m (leveys) x 0,1m (paksuus)
 • Värit: sininen, pinkki, minttu, koralli, musta, purppura
 • Paino: 11kg
 • 2 vuoden takuu

AirTrack Nordic Home 3m ilmavolttirata

AirTrack Home 3m on huippulaadukas, monikäyttöinen ja kestävä kolmen metrin pituinen, yhden metrin leveä ja 10 senttimetriä paksu ilmavolttirata. Tyylikkään AirTrack Nordic Homen värivaihtoehdot ovat sininen, pinkki, minttu, koralli, purppura ja musta. Tämä erittäin suosittu, myyntimenestykseksi kasvanut ja monien rakastama ilmavolttirata tarjoaa loistavat harjoituspuitteet ja lukemattomia hauskoja liikuntahetkiä!

 • Innostava alusta harjoitteluun ja hauskanpitoon: AirTrack Nordic Home -ilmavolttirata on erinomainen harjoittelualusta, joka muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa. Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. AirTrack Nordic -ilmavolttiradat ovat muun muassa voimistelijoiden, cheerleadereiden, parkouraajien, trikkaajien ja muiden innokkaiden liikkujien suosimia harjoittelualustoja.
 • Huippulaadukas, kestävä ja turvallinen ilmavolttirata: AirTrack Nordicin tuotteissa on panostettu kestävyyteen, laatuun ja turvallisuuteen. Tämän ilmavolttiradan pintamateriaali on valittu tarkoin estämään liukastumisia, ja valmistukseen on käytetty vain parhaita myrkyttömiä raakamateriaaleja. AirTrack Nordic onkin ylpeä siitä, että se on markkinoiden ainoa Airtrack-valmistaja, jonka tuotteet eivät sisällä muovien pehmentämisessä usein käytettyjä terveydelle mahdollisesti haitallisia ftalaatteja. Erittäin vahva ilma- ja vesitiiviys on varmistettu siten, että patjan saumoja ei ole ommeltu, vaan ne on sulautettu yhteen ja peitetty ylimääräisellä kerroksella.
 • Nauti liikunnan ilosta missä tahansa: Yksi AirTrack Nordic -ilmavolttipatjan parhaita puolia on, että voit käyttää sitä miltei missä tahansa, sillä se sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Voit kuljettaa AirTrackia helposti mukanasi, sillä pakkaukseen sisältyy kätevä säilytys/kantokassi.
 • Helppo täyttää mukana tulevalla sähköpumpulla: Ilmamaton täyttäminen hoituu erittäin nopeasti pakkaukseen sisältyvällä sähköpumpulla. Tämän kolmemetrisen ilmavolttipatjan täyttäminen vie vain noin 30 sekuntia! Pumpun avulla voi myös säätää tarkasti juuri sopivan ilmanpaineen ja kimmoisuuden matollesi.
 • Lukuisia värivaihtoehtoja: Tämä AirTrack Nordicin huippusuosittu ilmavolttirata on kestävyytensä ja laadukkaiden materiaaliensa lisäksi myös näyttävä ja upeasti suunniteltu. Värivaihtoehtoina ovat minttu, sininen, pinkki, musta, purppura ja koralli. Löydät siis varmasti juuri omaan makuusi ja käyttötarkoitukseesi sopivan ja luotettavan ilmavolttipatjan!

Koe huikeita treenihetkiä ja onnistumisen tunteita

AirTrack Nordic Home 3m -ilmavolttirata on laatunsa ja luotettavuutensa ansiosta erinomainen valinta kenelle tahansa, riippumatta siitä mikä suosimasi liikuntamuoto onkaan. Ilmavolttipatjaa käyttäessä vain mielikuvituksesi on rajana, ja voit todella päästää luovuutesi kukkimaan. Tähtää siis kohti uljaampia tavoitteita ja yllä uusiin korkeuksiin yhdessä AirTrack Nordicin kanssa.

Suunniteltu yhdessä urheilijoiden kanssa

AirTrack Nordicin ilmavolttipatjat sekä varusteet ovat suunniteltu yhdessä urheilijoiden kanssa. Valmistuksessa on panostettu kestävyyteen, turvallisuuteen ja miellyttävän käyttökokemuksen varmistamiseen. Ilmavolttipatjan mukana tulevan sähköpumpun ja kantokassin avulla patjan kuljettaminen ja täyttäminen on tehty todella helpoksi.

Korkeita pomppuja ja pehmeitä laskeutumisia

AirTrack-ilmavolttirata soveltuu monenlaisten temppujen, volttien ja hyppyjen tekemiseen. Alustana se antaa ilmavuutta ponnistuksiin, mutta samalla varmistaa myös turvalliset ja pehmeät laskeutumiset.

Ilmanpaine säädettävissä sähköpumpulla

Ilmavolttipatjan ilmanpainetta ja kimmoisuutta voit säätää juuri omaan käyttötarkoitukseesi sopivaksi pakkauksen mukana tulevan sähköpumpun avulla. Sähköpumppu on erittäin helppokäyttöinen, ja patjan täyttäminen sujuu nopeasti.

Liukastumisia estävä pintamateriaali

AirTrack Nordicin ilmavolttipatjoissa on käytetty turvallisia ja myrkyttömiä muovimateriaaleja, mitkä takaavat parhaan mahdollisen pidon erilaisia harjoituksia ja liikuntamuotoja varten. Pintamateriaali on valmistettu tarkoin estämään liukastumisia mahdollisimman tehokkaasti.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi