Flipperit

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Osta uusi flipperi meiltä!

Oletko aina haaveillut flipperistä toimistoon tai kotiin? Nyt Sinulla on mahdollisuus tilata Hobbyboxista laadukkaat uudet flipperit edulliseen hintaan. Uusien flippereiden hinta on todella kilpailukykyinen vanhoihin ja käytettyihin verrattuna.

Näillä laadukkailla flippereillä viimeistelet myös baarin tai kahvilan ulkoasun!

Flipperi on todella mukavaa ajanvietettä yksin tai kaveriporukassa. Must-have hankinta man caveen!

Flipperi (engl. pinball) on elektroninen peli, jossa pelaaja yrittää metallikuulia ohjailemalla kerätä pisteitä lasin alla olevalta pelialustalta. Pelin tavoite on pitää pallo pelikentällä mahdollisimman pitkään, keräten samalla pisteitä.

Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan flipperin, olethan yhteydessä asiakaspalveluun chatissa tai laita sähköpostia osoitteeseen: info@hobbybox.fi

Flipperin historia

Flipperin juuret ovat 1700-luvulla ja bagatelle-pelissä. Bagatelle jalostui myöhemmin Suomessakin tutuksi tulleeksi fortuna-peliksi, kun taas flipperi sai nykyistä muistuttavan muotonsa 1800-luvun lopulla.  Ensimmäinen varsinainen flipperi esiteltiin maailmalle noin 50 vuotta myöhemmin, vuonna 1947. Nimi flipperi tulee pelin alkuperäisestä englanninkielisestä nimestä flipper pinball.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi