0€ toimitus yli 30€ tilauksiin
Nopea asiakaspalvelu

Biljardipöydät

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Biljardipöydän valinta

Meiltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita biljardipöytiä kaiken tasoisille pelaajille! Jos kaipaat biljardipöytää, mutta tilasta on puutetta, kokoontaitettava Blackwood Junior 5' pöytä on mainio valinta, saat sen kätevästi pystyasentoon ja näin säilytys onnistuu pienemmässäkin tilassa. Valikoimastamme löydät myös laadukkaasta ja kestävästä MDF:stä valmistetut Blackwood 6-, 7-, ja 8-jalan pöydät, joilla tuot täydellisen biljardikokemuksen kotiisi! Mikäli etsit ammattitason pöytää, tutustu myynnissä oleviin kivipöytiin, jotka täyttävät vaativammankin pelaajan toiveet.

Jokaisen pöydän mukana saat lisäksi kepit, pallosarjan, kolmion ja liidut, jotta pääset biljardin makuun heti ilman lisäostoksia! Biljardipöydillämme on lisäksi ilmainen toimitus suoraan kotiovelle.

Biljardipöytien koot:

5 Jalkaa

Kooltaan 152 cm x 76cm oleva 5' biljardipöytä on kätevä, pienempiin tiloihin sopiva ratkaisu kompaktimpaa biljardipöytää etsivälle. Valikoimamme Blackwood Junior 5' on lisäksi kokoontaitettava, jolloin säilytys onnistuu vieläkin ahtaammissa tiloissa.

6 Jalkaa

Kooltaan 207 cm x 114 cm oleva 6' biljardipöytä on pituudeltaan jo lähempänä virallista mittoja, mutta ei luonnollisesti tarvitse yhtä isoa tilaa ympärilleen. Erinomainen valinta pienempään tilaan.

7 Jalkaa

Kooltaan 213 cm x 116 cm oleva 7' biljardipöytä on tuskin huomattavasti virallisen ammattilaispöydän mittoja pienempi, ja takaa yhtä viihdyttävän pelikokemuksen ja laadun. Loistava valinta aloittelijoille ja harrastajille!

8 Jalkaa

Kooltaan 246 cm x 134 cm oleva 8' biljardipöytä on täydellinen niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin, sillä se on juurikin se baarien ja biljardihallien yleisin ja useimmille tuttu koko.

Biljardipöytä vaatii tietysti myös ympärilleen tyhjää tilaa, jotta sitä mahtuu pelaamaan. Hyvä nyrkkisääntö on varata joka suuntaan vähintään puolitoista metriä tyhjää, jotta biljardikeppi ei lyödessä ota seinään kiinni. Suositellut pelialueeksi varattavat tilat ovat esimerkiksi seuraavanlaiset:

5 Jalkainen - 450cm x 400cm

6 Jalkainen - 520cm x 430cm

7 Jalkainen - 530cm x 440cm

8 Jalkainen - 560cm x 450cm

9 Jalkainen - 574cm x 460cm

TOIMITUS

Tämän kategorian tuotteiden toimitusaika on n. 5-10 arkipäivää poislukien tuotteet, joista löydät oranssin tarran tekstillä: "Perillä 1-2 päivässä", jolloin biljardipöytä toimitetaan suoraan Vantaan varastoltamme. Pöydät toimitetaan kotipihaan.

payments-logo
© 2020 Hobbybox.fi