Kamado-grillit

2 tuotetta

 1. Limousin Kamado Pro 13
  Limousin Kamado Pro 13" Suojapeite
  Limousin Kamado Pro 13" Suojapeite
  -10 €
  19.6. asti
  Mega
  kesäale
  Limousin Kamado Pro 13" Suojapeite
  49,90 €
  59,90 €
  • Laadukkaat materiaalit
  • Helppo käyttöinen
  • Soveltuu Limousin Kamado Pro 13'' grillille
 2. Limousin Kamado Pro 15
  Limousin Kamado Pro 15" Suojapeite
  Limousin Kamado Pro 15" Suojapeite
  -10 €
  19.6. asti
  Mega
  kesäale
  Limousin Kamado Pro 15" Suojapeite
  49,90 €
  59,90 €
  • Laadukkaat materiaalit
  • Helppo käyttöinen
  • Soveltuu Limousin Kamado Pro 15'' grillille

2 tuotetta

Kamado! Tuo Japanista nousseen mahtavan hiiligrillin avulla nostatat ruuanlaittosia aivan uskomattomille tasoille. Sen avulla grillaat, paistat, savustat tai vaikka leivot helposti ja vaivattomasti kotona, mökillä tai missä vain!

Kamado perustuu Japanilaiseen ruoanvalmistukseen saviastioilla 1950-luvulta. Loistavien lopputuloksien ansiosta se onkin leveinnyt useisiin ravintoloihin ja konkari-grillaajien vakio varusteisiin. Kamado grillit ovat ekologisia ja keramiikan vuoksi se on loistava pitämään lämpöä. Kamado-grilliellä saavutat huikeat lämpötilat ja sen pieni ilmavirtaus takaa, että ruuasta tulee maukasta ja mehevää. 

Tilaa nyt kamado-grillit Hobbyboxilta ilmaisella toimituksella!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kamado-grilleistä

Mikä on kamado-grilli?

Kamado perustuu japanilaiseen ruoanvalmistukseen saviastioilla 1950-luvulta. Nykyaikainen kamado on keraamisesti vuorattu hiiligrilli, jonka avulla grillaat, paistat, savustat tai jopa leivot! Kamado-grillit ovat erityisen ekologisia, sillä keraamisen vuorauksen ansiosta grilli pitää hyvin lämpöä ja lisäksi se kuluttaa vain vähän hiiltä. Keraaminen kamado-grilli mahdollistaakin pitkän grillaamisen ja savustamisen myös matalissa lämpötiloissa.

Mitä hyötyä on kamado-grillistä?

 • Monipuolisuus: Kamadolla voit kokata monipuolisesti verrattuna perinteiseen grilliin. Sillä voit nimittäin grillata, paistaa, savustaa, höyryttää, wokata tai vaikka leipoa! Hyvät lämpötilat ja pieni ilmanvirtaus takaavat, että ruuastasi tulee mehukasta ja maukasta.
 • Lämmönvaraus: Paksu keraaminen vuoraus pitää hyvin lämpöä säässä kuin säässä. Mahdollistaa pitkän grillaamisen tai vaikka savustamisen matalissakin lämpötiloissa. Lisäksi lämpöä ja ilmankiertoa on näppärä säätää kannen ja pohjan ilmansäädöillä. Sopii käytettäväksi ympäri vuoden!
 • Ekologisuus: Tiivis rakenne ja keraaminen vuoraus pitävät erinomaisesti lämpöä ja grilli kuluttaa vain vähän hiiltä, tehden siitä myös hyvin ekologisen ratkaisun. Kätevä valinta niin kotiin kuin mökille.

Miten kamado-grilli toimii?

Kamadon idea muodostuu yhdistelmänä soikiomaista muotoa, ilmanvirtauksen säätömahdollisuutta sekä keraamisesta materiaalista, joka eristää, että heijastaa lämpöä. Kamadossa kuuma ilma kiertää grillissä, kun kannen sulkee ja siitä muodostuukin kuin hiililämmitteinen kiertoilmauuni. Ylä- ja alaventtiilillä säätelet lämpöä kätevästi ja tarkasti. Esimerkiksi jos haluat valmistaa lihaa hitaasti ja huolella, rajoita vain hapen määrää ja näin ollen lämpötila laskee.

Mitä kannattaa huomioida, kun valitsee kamadoa?

Ennen ostamista kannattaa miettiä millaiseen käyttöön ja tarpeeseen kamado tulee. Haluatko kenties liikutella grilliä mukanasi kodin, mökin tai kavereiden välillä? Vai tuleeko kamadosta kotisi ulkokeittiön tähtituote ja kenties kestitsetkin usein ystäviä? Oletko satunnainen käyttäjä vai innokas, jatkuvasti kaikkea uutta kamadolla testaava kotikokki. Vai oletko kenties jopa ammattilainen ja valmistat ruokaa myös erilaisissa tapahtumissa?

Jos haluat liikutella kamadoa usein ja grillaat vain pienelle määrälle, valitse jokin pienemmistä malleista. Jos kokkaat usein isommalle kaveriporukalle ja/tai kamado tulee jatkuvampaan käyttöön ulkokeittiöön niin keskisuuret tai suuret mallit ovat sopivan monikäyttöisiä. Ammattilaisille tai tapahtumakäyttöön XL tai XXL-mallit voisivat olla täydellisiä. Joka tapauksessa, osta se malli, joka tuntuu sopivalta juuri sinun tarpeisiisi tai vaan miellyttää eniten silmääsi.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi