Hengityssuojaimet

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Hengityssuojaimet heti varastosta nopealla toimituksella!

Valikoimastamme löydät hengityssuojaimet, jotka antavat tehokkaan suojan esimerkiksi haitallisia infektionaiheuttajia, kuten bakteereila ja viruksia vastaan, jotka saattavat levitä ilmatilassa.

Meiltä voit tilata tason FFP1 suojaimia, jotka suojaavat lähinnä näkyviltä hiukkasilta, kuten pölyltä ja muilta isoilta hiukkasilta kuten sahausjätteeltä sekä FFP2-tason hengityssuojaimia (N95), jotka suojaavat käyttäjäänsä oikein käytettynä tehokkaasti pienemmiltäkin hiukkasilta kuten bakteereilta ja viruksilta, esimerkiksi koronavirusta vastaan. Tason FFP2 hengityssuojain suodattaa vähintään 94% ilman epäpuhtauksista.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 30€ tilauksiin!

 

Ohjeita kasvomaskin käyttöön

  • Kerran käytettyä maskia ei saa pukea kasvoille uudestaan. Varaa mukaasi sen verran maskeja, kuin arvioit päivän aikana tarvitsevasi, ja mieluiten vielä muutama ylimääräinen. 
  • Puhdista ja/tai desinfioi kädet aina ennen maskin pukemista ja pue maski hyvissä ajoin ennen esimerkiksi bussiin tai ostoskeskukseen menemistä.
  • Oikein puettuna suu-nenäsuojus peittää nenän, suun ja leuan. 
  • Älä koske maskiin sen ollessa kasvoillasi. 
  • Käytön jälkeen poista maski korvalenkeistä kiinni pitäen ja hävitä maski heti riisuttuasi sen. Hävitä käytetty maski heti sen riisumisen jälkeen. 
  • Pese tai desinfioi kädet maskin poistamisen jälkeen.

 

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi