Polar Night painopeitto, 150x200cm, 5-13kg


 • Iltalehden testivoittaja

 • Paino: 5-13kg

 • 2 vuoden laatutakuu

 • Nopea ja ilmainen toimitus

49, 90 € 119,00
Varastossa
Tarjous voimassa vielä 2 päivää
Polar Night painopeitto, 150x200cm, 5-13kg
Polar Night painopeitto, 150x200cm, 5-13kg
kpl
Tuotetta saatavilla

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Polar Night painopeitto, 150x200cm, 5-13kg
  Polar Night painopeitto, 150x200cm, 5-13kg
  Polar Night painopeitto, 150x200cm, 5-13kg
  -69 €
  21.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  Polar Night painopeitto, 150x200cm, 5-13kg
Osta pakettina ja säästä - 65,20
129,70 € 218,90 €

Tuotetiedot:

 • Materiaali: 100% polyester - OEKO-TEX® 100 Standard sertifioitu
 • Täyte: Mikrolasihelmet - OEKO-TEX® sertifioitu - myrkytön ja lyijytön, sekä polyesterivanu
 • Painot: 5-13kg
 • Koko: 150x200cm
 • Pienemmät lokerot lasihelmien tasaiseen painon jakautumiseen
 • 6-kerrosrakenne
 • Sopii myös allergikoille
 • Vahvat soljet pussilakanan kiinnitykseen
 • 2 vuoden laatutakuu
 • Laadunvalvonta koko valmistusprosessin ajan
 • Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Suositukset Polar Night painopeittojen valintaan löydät TÄSTÄ

Polar Night painopeitto, 150x200cm, 5-13kg

Rauhoittavan painopeiton syväpainestimulaatio parantaa mielialaasi ja unenlaatuasi. Peittoon tasaisesti jaettu paino tuntuu mukavalta ja lievittää tehokkaasti stressiä sekä ahdistusta. Siitä voit saada mukavasti apua nukahtamiseen eikä sängyssä tarvitse pyöriä enää levottomana pitkiä aikoja ennen nukahtamista.

 • Rentouttava painopeitto auttamaan nukkumista: Joskus rauhoittuminen ja nukahtaminen voi olla haastavaa, kun päivä on kulunut pitkälti tietokoneen ja muiden näyttöjen edessä. Polar Night -painopeiton avulla voit ratkaista tämän ongelman. Painopeiton käyttämä syväpainestimulaatio parantaa mielialaasi ja unenlaatuasi, sillä paine vapauttaa kehoon serotoniini- ja dopamiinihormoneja, mitkä tuottavat esimerkiksi rauhallisuuden tunteita. Peiton tasaisesti jakautunut paino auttaa sinua rentoutumaan, lisäämään mukavuutta sekä lievittämään ahdistusta ja stressiä. Sen avulla voit herätä virkeänä uuteen aamuun.
 • Tasaisesti painotettu, myrkytön, lyijytön ja ekologinen: Polar Night -painopeitto on OEKO-TEX® 100 Standard -sertifioitu ja sen mikrolasihelmet ovat myrkyttömiä ja lyijyttömiä. Peitto koostuu lokeroista, joihin lasihelmet ovat jaettu tasaisesti, ja täten paino jakautuu optimaalisesti koko peiton alalle. Peitot ovat myrkyttömiä, ekologisia, hajuttomia ja hypo-allergeenisiä, joten painopeitto sopii myös allergikoille.
 • Materiaaliltaan polyesteriä Polar Night -painopeitot valmistetaan tarkalla laadunvalvonnalla läpi koko valmistusprosessin. Materiaaliltaan tämä painopeitto on laadukasta 100-prosenttista polyesteriä. Pussilakanan kiinnitystä varten peitossa on vahvat soljet. Painopeitto on käsin pestävä – rumpukuivaus, valkaisu ja silitys kielletty. Tasokuivausta suositellaan.
 • Näin valitset itsellesi sopivan painoisen peiton: Painopeiton painomäärä valitaan oman kehonpainon mukaan. Tästä Polar Nightin painopeitosta on saatavilla vaihtoehtoja viidestä kilogrammasta aina 13 kilogrammaan saakka. Suositukset Polar Night painopeittojen valintaan löydät TÄÄLTÄ.
 • Laadukas ja kehuttu painopeitto: Polar Nightin painopeitot ovat huippuluokkaisia ja hyvin suosittuja. Useat asiakkaamme ovat saaneet painopeitosta paljon apua nukkumiseen. Tämä Polar Nightin painopeitto onkin saanut paljon positiivisia arvosteluja sekä menestynyt testivoittajana esimerkiksi Iltalehden tekemässä painopeittojen tuotearvioinnissa.

Helpottava hankinta kaikenikäisille

Painopeitto sopii mainiosti kaikenikäisille käyttäjille, kunhan sen paino on valittu oikein. Tälle painopeitolle painovaihtoehtoja löytyy 5 kilogrammasta aina 13 kilogrammaan saakka. Hengitys- tai verenkiertoelimistön sairauksista, murtumista tai osteoporoosista kärsiville painopeittoa ei suositella käytettäväksi.

Painopeiton paino tulisi olla noin 8–12 prosenttia käyttäjänsä painosta. Esimerkiksi 60–86 kilogramman painoisille henkilöille suositellaan 7 kg painoista painopeittoa, ja 92–130 kg painoisille henkilöille 11 kg painoista peittoa. Kokotaulukostamme löydät ohjeet painopeiton valintaan.

Mikrolasihelmillä täytetty, hyvin hengittävä ja 100 % polyesteriä

Painoina peitossa on käytetty tasaisesti lokeroihin jaettuja mikrolasihelmiä, mitkä ovat kemikaalittomia ja hypo-allergiinisiä, joten peitto sopii myös allergikkojen käyttöön. Materiaaliltaan tämä painopeitto on hyvin hengittävää polyesteriä, joten peiton alla pysyy nukkumisen kannalta tarpeeksi viileänä.

Tasaiset yöunet aamuun saakka

Painopeitto on hyvä apu vähentämään aamuyön tunneilla tapahtuvaa heräilyä. Painopeitto vaikuttaa nukkujan tuntoaistiin tasaisen stimuloivasti ja auttaa vähentämään ulkoisten ärsykkeiden vaikutusta uneen. Tämä voi kasvattaa huomattavasti syvän unen osuutta, mikä on tärkeää hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta. Painopeiton valmistuksessa on otettu myös huomioon, että sen on oltava tarpeeksi hengittävä – siksi se sopiikin hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Miellyttävä painopeitto vähentää stressiä

Stressin vähentämiseen ja lievittämiseen yksi tärkeimpiä tekijöitä on tasaisen sekä riittävän levon ja palautumisen saaminen. Unenlaadun ja määrän merkitys on siis mielen hyvinvoinnin kannalta erittäin tärkeää. Polar Night -painopeitto on stressaavalle henkilölle erinomainen apu, sillä se luo kuin halaavan tunteen, mikä rauhoittaa mieltä ja vähentää ahdistusta.

Loistava lahjaidea

Polar Night -painopeitto on helppo valinta lahjaksi vaikkapa jouluna tai syntymäpäivänä, sillä me kaikki nautimme hyvistä yöunista. Etenkin nukkumisvaikeuksista kärsivälle se voi olla todellinen helpotus. Laadukas Polar Nightin painopeitto on rauhoittava ja miellyttävä peitto jokaiselle nukkujalle.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi