Deep Sea SUP-lautasetti Standard


 • Myydyin SUP-lauta, erinomainen hinta-laatusuhde

 • Pituus 275 cm ja kantavuus 95 kg

 • Setti sisältää: SUP-lauta, mela, pumppu ja kantokassi

399,00 159, 00 € Säästät: 240,00 €
Varastossa (Määrä: 5+)
Tarjous voimassa vielä tänään
Deep Sea SUP-lautasetti Standard
Deep Sea SUP-lautasetti Standard
kpl
Kiirehdi! Vain muutamia jäljellä!

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Deep Sea SUP-lautasetti Standard
  Deep Sea SUP-lautasetti Standard
  Deep Sea SUP-lautasetti Standard
  -240 €
  19.6. asti
  Mega
  kesäale
  Deep Sea SUP-lautasetti Standard
Osta pakettina ja säästä - 232,28
198,90 € 438,90 €

Tuotetiedot:

 • Mitat: 275 x 76 x 12 cm
 • Kantavuus: 95 kg
 • Mela (pituussäädettävä, 3-osainen)
 • Pumppu
 • Kantokassi
 • Korjaussetti
 • Dropstitch-ydin
 • Suositeltu paine 12 psi, max 15 psi

Deep Sea SUP-lautasetti Standard

Deep Sea Standard on 275 senttimetriä pitkä SUP-lauta, joka on täydellinen valinta ensimmäiseksi koko perheen SUP-laudaksi! Deep Sea Standard SUP-lauta täyttää kaikki SUP-lautojen vaatimukset ja tukevan Dropstitch-ytimensä ansiosta se on erittäin vakaa ja helposti hallittava. Tämä Deep Sean simppeli ja virtaviivainen SUP-lauta on pumpattava ja kokoontaitettava, joten sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana. Setti sisältää SUP-laudan lisäksi pituussäädettävän melan, painemittarilla varustetun pumpun, kantokassin ja paikkaussarjan.

 • Helposti hallittava lauta loistavalla hinta-laatusuhteella: Deep Sea Standard -SUP-lauta on kestävä, hinta-laatusuhteeltaan huippuluokkainen ja vesillä erinomaisesti liikkuva SUP-lauta. Tämä 275 senttimetriä pitkä lauta on mukavan vakaa ja helposti ohjattava. Rakenteensa ja hallittavuutensa ansiosta se sopii loistavasti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille.
 • Laadukasta Dropstitch-materiaalia: Deep Sea Standard -SUP-laudan ydin on valmistettu Dropstitch-materiaalista, jota käytetään useissa ilmatäytteisissä SUP-laudoissa, kumiveneissä ja muissa vesillä käytettävissä välineissä. Materiaalina se on kestävää, eikä kolhut tai pienet osumat riko lautaa. Lisäksi tässä SUP-laudassa on liukastumisia estävä pinta. Deep Sea Standard -SUP-laudalla liikut siis sulavasti ja tasapainoisesti vesillä.
 • Lautasetti sisältää mainiot lisävarusteet: Deep Sea Standard -lautasetissä laudan mukana tulevat sen täyttämiseen tarkoitettu pumppu, näppärä pituussäädettävä mela, kuljettamista helpottava kantokassi ja paikkauksiin sekä huoltoon tarkoitettu korjaussarja. Tällä setillä SUP-lautailun aloittaminen luonnistuu siis helposti.
 • Hauska ja aktivoiva liikuntamuoto: SUP-lautailu on virkistävä ja mieluisa kesäharrastus, sillä suppaillessa pääset nauttimaan upeasta säästä ja kauniista maisemista. Suppailu on myös erittäin tehokkaasti koko vartaloa aktivoivaa liikuntaa, mikä kehittää kuntoasi, kehonhallintaasi ja tasapainoasi. SUP-lautailu sopii mainiosti leppoisaksi liikuntaharrastukseksi, jonka parissa voit rauhoittua kevyesti tai tehdä pidempiä ja haastavampiakin treenejä.
 • Ilmainen toimitus ja vuoden takuu: Tarjoamme Deep Sea Standard -lautasetille ilmaisen toimituksen ja yhden vuoden mittaisen takuun. Deep Sea -SUP-laudoissa on panostettu helppokäyttöisyyteen, materiaalien laatuun ja kestävyyteen.

Erinomaisen vakaa peruslauta

SUP-lautailu on yksi kesän virkistävimpiä ja hauskimpia harrastuksia. Viime vuosien aikana valtavasti suosiotaan kasvattanut suppailu sopii monille liikuntamuotona, sillä sen aloittaminen ja perusteiden oppiminen on helppoa. SUP-lautailuharrastuksessa loistavasti alkuun pääset Deep Sea Standard -laudalla, joka täyttää myös kokeneen ja taitavan suppailijan vaatimukset.

Täydellinen valinta niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle

Deep Sea SUP-laudoissa kohtaavat vahva laatu ja kohtuulliset hinnat. Laadukkaan ilmatäytteisen Deep Sea Standard -laudan käyttöönotto käy näppärästi lautasetin mukana tulevalla pumpulla. Laudan ydin on loistavasti vesiurheiluun soveltuvaa Dropstitch-materiaalia, mikä tekee laudasta jämäkän ja virtaviivaisesti liikkuvan. Kolhut tai pienet osumat laituriin eivät siis riko lautaa. Lisäksi laudassa on liukastumista estävä pinta ja sen painokapasiteetti on 95 kilogrammaa.

Lautasetin lisävarusteet mahdollistavat mukavia retkeilykokemuksia

Deep Sea Standard SUP-lautasetti sisältää SUP-laudan lisäksi pituussäädettävän melan, korjaussarjan, pumpun laudan täyttämistä varten ja kätevän kantokassin. Tyhjennettynä saat laudan mahtumaan pieneen tilaan ja sen mukana tulevassa kantokassissa kuljetat sen helposti paikkaan kuin paikkaan. Pumpulla voit täyttää sen nopeasti missä vain ja lähteä vesille pikaisesti.

Loistavan monipuolista liikuntaa

Suppailu on virkistävää, mutta samalla mieltä rauhoittavaa liikuntaa kesän upeimmilla keleillä. Upeissa järvi-, meri- tai jokimaisemissa viihtyy mainiosti SUP-laudalla meloessa. Suppailu on todella hyvin koko vartaloa aktivoivaa liikuntaa, mikä kehittää lihaskunnon lisäksi tasapainoa ja kehonhallintaa. SUP-lautailu sopiikin kaikenikäisille ja eri kuntotasoisille henkilöille, sillä suppaillessa voit itse määrittää oman vauhtisi ja rasituksen tason. Deep Sea Standard -lauta on erityisen hyvä ensimmäinen SUP-lauta aloittelijalle, sillä se tarjoaa sulavaa ja tasapainoista liikkumista vesillä.

Taattua Deep Sea -laatua

Deep Sea SUP-laudoissa on panostettu materiaalien laatuun ja kestävyyteen – juuri siksi tarjoammekin Deep Sea SUP-laudoille täyden vuoden mittaisen takuun. Mahdollisia pieniä paikkailuja varten lautasetin mukana tulee korjaussarja, jolla laudan huoltaminen luonnistuu kätevästi.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi