Core Crossfit kengät


 • Monipuoliset kengät sopii crosfittiin, salitreeniin ja painonnostoon

 • Synteettistä nahkaa ja hengittävää mesh-kangasta

 • Nauha ja tarrakiinnitys antaa jalalle tukea

129,00 79, 90 € Säästät: 49,10 €
Varastossa
Tarjous voimassa vielä 1 päivän
Core Crossfit kengät
Core Crossfit kengät
kpl

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Core Crossfit kengät
  Core Crossfit kengät
  Core Crossfit kengät
  -49 €
  29.3. asti
  Mega
  kevätale
  Core Crossfit kengät
 2. Adidas painonnostosukat
  Adidas painonnostosukat
  -2 €
  29.3. asti
  Mega
  kevätale
  Adidas painonnostosukat
  19, 90 € 21,90
Osta pakettina ja säästä - 2
99,80 € 129,00 €

Core Crossfit kengät

Tehokkaan, mukavan ja tuloksellisen crossfit-treenin saavuttamisessa kenkävalinta on tärkeässä osassa. Tavalliset treeni-, juoksu- tai sisäpelikengät eivät maksimoi optimaalista suoritustasoa, joten crossfit-harrastajan kannattaakin panostaa laadukkaaseen kenkävalintaa.

Tässä oiva ratkaisu on Core-painonnostokenkien crossfit-malli. Core-crossfitkengät tuovat painonnostoon kaivattua tukea, tehoa ja vakautta sekä ovat sopivan kevyet muun muassa hyppyihin ja lyhyiden matkojen juoksemiseen. Kengässä yhdistyvät siis kaikki crossfittiin tarvittavat ominaisuudet, joten sinun ei tarvitse vaihdella kenkiä painonnosto- ja juoksuosuuksien välillä. Kengän pohja tarjoaa erinomaista pitoa ja antaa erittäin hyvän kontaktin alustaan.

Rakenteeltaan Core-kengät ovat suojaavat, auttavat välttämään loukkaantumisilta ja tukevat nostoasentoasi, tuoden samalla mukavaa lisätehoa treeniin. Kengässä olevat nauhat ja tarrakiinnike auttavat yhdessä keskijalan asentoa ja mahdollistavat näin tarvittavaa lisävakautta.

Suurtiheyksinen ja painumaton EVA-kiila (28 mm) kengän välipohjassa tuo tukea haastaviinikin nostoihin sekä kohotettu kantapää lisää vakautta intensiivisiin suorituksiin. Kannassa käytetty EVA-materiaali on kevyttä ja kestävää.

Crossfittaajien valinta: Coren crossfit-painonnostokengät ovat loistava valinta monipuoliseen treeniin. Kengän todella stabiili rakenne takaa mukavan asennon jalalle niin painoja nostaessa, juostessa kuin hypyissäkin.

Suunniteltua vakautta: Vakaa asento on tärkeä osa nostamista. Tästä syystä kengissämme on liukumaton EVA-kiila välipohjassa ja tarranauhat, jotka tukevat noston luomaa painetta jaloille.

Keveyttä ja mukavuutta: Vaikka kengät ovat erittäin vakaat, on ne suunniteltu mukaviksi ja kevyiksi. Kengät saat asettumaan tukevasti jalkaan laadukkaiden nauhojen avulla ja viimeisteltyä tukevan pidon jalkaterällesi Velcro-tarranauhan avulla.

Tuotetiedot:

 • Koot: 36-47
 • Synteettistä nahkaa ja mesh-kangasta
 • Nauhakiinnitys + tarrahihna
 • Kannan korkeus yhteensä: 32mm
 • Välipohjan EVA-kiilan paksuus: 28mm
 • Pohjoismainen suunnittelu
 • Tyylikäs musta

Core painonnostokenkien kokotaulukon näet TÄSTÄ

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi