Core painonnostokengät, valkoinen


 • Suosikkimallin uusi tyylikäs design

 • Laadukasta synteettistä nahkaa ja hengittävää mesh-kangasta

 • Nauha ja tarrakiinnitys antaa jalalle tukea

129,00 79, 90 € Säästät: 49,10 €
Varastossa
Tarjous voimassa vielä 1 päivän
Core painonnostokengät, valkoinen
Core painonnostokengät, valkoinen
kpl

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Core painonnostokengät, valkoinen
  Core painonnostokengät, valkoinen
  Core painonnostokengät, valkoinen
  -49 €
  29.3. asti
  Mega
  kevätale
  Core painonnostokengät, valkoinen
 2. Adidas painonnostosukat
  Adidas painonnostosukat
  -2 €
  29.3. asti
  Mega
  kevätale
  Adidas painonnostosukat
  19, 90 € 21,90
Osta pakettina ja säästä - 2
99,80 € 129,00 €

Core painonnostokengät, valkoinen

Käykö kova treenaaminen jalkoihin?

Painonnosto vaatii paljon keskittymistä, vakautta ja voimaa tehdäkseen liikkeet puhtaasti ja tehokkaasti. Normaalit sisäpeli- tai juoksukengät eivät maximoi optimaalisen tuloksen saavuttamista. Jos haluat saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen, ja viedä painonnostamista eteenpäin on sinun varmistettava, että kenkäsi mahdollistavat sen. Tässä siihen ratkaisu:

Core painonnostokengät, jotka tuovat painonnostoon kaivattua tukea, tehoa ja vakautta. Painonnostokengät toimivat kontaktipisteenä maahan, joten niiden vaikutusta ei voi tarpeeksi korostaa.

Kevyet, mutta huomattavasti tavallista salikenkää jämäkämmät Core kengät suojaavat loukkaantumisilta ja tukevat nostoasentoasi, tuoden lisätehoa treeniin. Kengässä olevat nauhat ja tarrakiinnike toimivat yhdessä lukitakseen keskijalan ja antaen näin tarvittavaa lisävakautta. Suurtiheyksinen ja painumaton EVA-kiila (24mm) kengän välipohjassa tarjoaa lisätukea painavammissa nostoissa sekä kohotettu kantapää lisää vakautta intensiiviseen voimanostoon. Kannassa käytetty EVA-materiaali on kevyttä ja kestävää. Kannan korkeus on yhteensä 32mm. Kengän pohja tarjoaa hyvää pitoa ja antaa hyvän kontaktin alustaan.

Raudannostajien valinta: Coren painonnostokengät ovat loistava valinta painojen nostajille. Sen todella stabiili kengän malli takaa mukavan asennon jalalle, niin painoja nostaessa, kuin crossfitin aikana.

Tukee nostoasentoa: Kengissä on 1,2'' nostettu kanta, joka auttaa käyttäjää hakemaan paremman ja tukevamman nostoasennon.

Suunniteltua vakautta: Vakaa asento on tärkeä osa nostamista. Tästä syystä kengissämme on liukumaton EVA-kiila välipohjassa ja tarranauhat, jotka tukevat noston luomaa painetta jaloille.

Kevyyttä ja mukavuutta: Vaikka kengät ovat erittäin vakaat, on ne suunniteltu mukaviksi ja kevyiksi. Kengät saat asettumaan tukevasti jalkaan laadukkaiden nauhojen avulla, ja viimeisteltyä tukevan pidon jalkaterällesi Velcro-tarranauhan avulla.

Tuotetiedot:

 • Koot: 36-47
 • Synteettistä nahkaa ja mesh-kangasta
 • Nauhakiinnitys + tarrahihna
 • Kannan korkeus yhteensä: 32mm
 • Välipohjan EVA-kiilan paksuus: 24mm
 • Pohjoismainen suunnittelu
 • Tyylikäs valkoinen

Core painonnostokenkien kokotaulukon näet TÄSTÄ

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi