AirTrack Nordic kotisetti


 • Monipuolinen ja korkealaatuinen AirTrack-paketti

 • 1 x ilmavolttirata (3 x 1 x 0,1 m), 1 x AirBlock ja 2 x AirBoard

 • Värit: minttu, sininen ja pinkki

599, 00 € 899,00
Varastossa
Tarjous voimassa vielä 2 päivää
AirTrack Nordic kotisetti
AirTrack Nordic kotisetti
kpl
Tuotetta saatavilla

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. AirTrack Nordic kotisetti
  AirTrack Nordic kotisetti
  AirTrack Nordic kotisetti
  -300 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  AirTrack Nordic kotisetti
 2. AirTrack Nordic Connector
  -20 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  AirTrack Nordic Connector
  AirTrack Nordic Connector
  29, 90 € 49,90
Osta pakettina ja säästä - 82,47
797,90 € 899,00 €

AirTrack Nordic kotisetti

AirTrack-kotisetti on valmis AirTrack-paketti, johon kuuluu yksi AirTrack Nordic Home 3m ilmavolttirata (3 x 1 x 0,1 m), yksi AirTrack Nordic Airblock -ponnahdusalusta (1 x 0,6 x 0,2 m) sekä kaksi AirTrack Nordic Airboard -ponnahdusalustaa (1 x 0,6 x 0,1 m). Setin värivaihtoehtoina on sininen, minttu tai pinkki. Ponnahdusalustat ovat erinomaisia lisävarusteita, joiden avulla ilmavolttiradalla voi tehdä ilmavia hyppyjä. Lisäksi alustoja voi käyttää laskeutumisia varten.

AirTrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelualusta, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. AirTrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa, ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja huolellinen tuotantotapa varmistavat sen ilma- ja vesitiiviyden.

Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Patjan täyttö tapahtuu vain 30 sekunnissa! Käyttöönotto ja purkaminen puolestaan vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle. AirTrack on myös kätevä taittaa sekä rullata kasaan ja säilytys onnistuu mukana tulevassa säilytys/kantokassissa.

AirTrack Nordicin tuotteissa on panostettu kestävyyteen, laatuun ja turvallisuuteen. Valmistukseen on käytetty vain parhaita myrkyttömiä raaka-ainemateriaaleja. AirTrack Nordic onkin ylpeä siitä, että se on markkinoiden ainoa Airtrack-valmistaja, jonka tuotteet eivät sisällä muovien pehmentämisessä usein käytettyjä terveydelle mahdollisesti haitallisia ftalaatteja. Lisäksi tuotteiden saumoja ei ole ommeltu, vaan ne on sulautettu yhteen ja peitetty ylimääräisellä kerroksella parhaan ilmatiiviyden saavuttamiseksi.

Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset.

Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa ilmavolttiradan pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaus maton alalaidasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullausta. Kun volttirata on rullattu kasaan, voit sitoa sen naruilla tai laittaa mukana tulevaan säilytys/kantokassiin. Säilytä volttirata aina kuivassa paikassa.

Tuotetiedot:

 • 1 kpl AirTrack Nordic Home 3m -ilmavolttirata (3 x 1 x 0,1 m)
 • 1 kpl AirBlock-ponnahdusalusta (1 x 0,6 x 0,2 m)
 • 2 kpl AirBoard-ponnahdusalustoja (1 x 0,6 x 0,1 m)
 • Pumppu: 600W sähköpumppu (CE-hyväksytty)
 • Materiaali: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
 • Värit: sininen, minttu tai pinkki
 • Paino: 3,6 kg/m2
 • 2 vuoden takuu
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi