AirTrack Nordic harjoittelusetti


 • Kattava ja laadukas harjoittelusetti

 • 1 x ilmavolttirata (3 x 1 x 0,1 m), 1 x AirBlock, 2 x AirBoard & 1 x AirRoll

 • Värit: minttu, sininen ja pinkki

1049,00 699, 00 € Säästät: 350,00 €
Varastossa
Tarjous voimassa vielä 2 päivää
AirTrack Nordic harjoittelusetti
AirTrack Nordic harjoittelusetti
kpl
Tuotetta saatavilla

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. AirTrack Nordic harjoittelusetti
  AirTrack Nordic harjoittelusetti
  AirTrack Nordic harjoittelusetti
  -350 €
  21.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  AirTrack Nordic harjoittelusetti
Osta pakettina ja säästä - 82,47
897,90 € 1 049,00 €

AirTrack Nordic harjoittelusetti

AirTrack-kotisetti on valmis AirTrack-paketti, johon kuuluu yksi AirTrack Nordic Home 3m -ilmavolttirata (3 x 1 x 0,1 m), yksi AirBlock -hyppyalusta (1 x 0,6 x 0,2 m), kaksi AirBoard -hyppyalustaa (1 x 0,6 x 0,1 m) sekä yksi AirRoll. Harjoittelusetin värivaihtoehtoina on sininen, minttu tai pinkki. Ponnahdusalustat ovat erinomaisia lisävarusteita, joiden avulla ilmavolttiradalla voi tehdä ilmavia hyppyjä. Lisäksi alustoja voi käyttää laskeutumisia varten. AirRoll puolestaan on monikäyttöinen apuväline voimistelussa puolivolttien, eli flikkien ja permantovolttien harjoitteluun. Se soveltuu hyvin myös koko kehon tasapainoharjoituksiin. AirRoll on ilmatäytteinen ja vie tyhjänä vain vähän tilaa.

AirTrack-ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelualusta, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. AirTrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa, ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa. Tämän viidestä osasta koostuvan setin avulla voit harjoitella monipuolisesti eri liikkeitä ja temppuja. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja huolellinen tuotantotapa varmistavat ilmavolttiradan ilma- ja vesitiiviyden.

Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Patjan täyttö tapahtuu vain 30 sekunnissa! Käyttöönotto ja purkaminen puolestaan vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle. AirTrack on myös kätevä taittaa sekä rullata kasaan ja säilytys onnistuu mukana tulevassa säilytys/kantokassissa.

AirTrack Nordicin tuotteissa on panostettu kestävyyteen, laatuun ja turvallisuuteen. Valmistukseen on käytetty vain parhaita myrkyttömiä raaka-ainemateriaaleja. AirTrack Nordic onkin ylpeä siitä, että se on markkinoiden ainoa Airtrack-valmistaja, jonka tuotteet eivät sisällä muovien pehmentämisessä usein käytettyjä terveydelle mahdollisesti haitallisia ftalaatteja. Lisäksi tuotteiden saumoja ei ole ommeltu, vaan ne on sulautettu yhteen ja peitetty ylimääräisellä kerroksella parhaan ilmatiiviyden saavuttamiseksi.

Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset.

Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa ilmavolttiradan pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaus maton alalaidasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullausta. Kun volttirata on rullattu kasaan, voit sitoa sen naruilla tai laittaa mukana tulevaan säilytys/kantokassiin. Säilytä volttirata aina kuivassa paikassa.

Tuotetiedot:

 • 1 kpl AirTrack Nordic Home 3m -ilmavolttirata (3 x 1 x 0,1 m)
 • 1 kpl AirBlock-ponnahdusalusta (1 x 0,6 x 0,2 m)
 • 2 kpl AirBoard-ponnahdusalustoja (1 x 0,6 x 0,1 m)
 • 1 kpl AirRoll
 • Pumppu: 600W sähköpumppu (CE-hyväksytty)
 • Materiaali: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
 • Värit: sininen, minttu tai pinkki
 • Paino: 3,6 kg/m2
 • 2 vuoden takuu
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi